Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Digitaalinen mediassa

Filosofian tohtori (PhD) edustaa kehittyneitä oppimis- ja tutkimustuloksia. Kiinnostuksen alalla perustason tutkinto on minkä tahansa ohjelman ennakkoedellytys. Mikä on digitaalisen median tohtori? Useimmissa tohtorintutkinnon suorittaneissa on media-tutkimuksen ja -teorian peruskursseja. Tutkijat työskentelevät suunnittelun, teknologian ja kulttuurin eri osa-alueilla. Jotkin ohjelmat vaati… Lue lisää

Filosofian tohtori (PhD) edustaa kehittyneitä oppimis- ja tutkimustuloksia. Kiinnostuksen alalla perustason tutkinto on minkä tahansa ohjelman ennakkoedellytys.

Mikä on digitaalisen median tohtori? Useimmissa tohtorintutkinnon suorittaneissa on media-tutkimuksen ja -teorian peruskursseja. Tutkijat työskentelevät suunnittelun, teknologian ja kulttuurin eri osa-alueilla. Jotkin ohjelmat vaativat myös historiaa mediasta tai tekniikasta osana kurssin kuormitusta. Valvojien keskustelussa opiskelijat räätälöivät valinnaisiaan vastaamaan heidän etujaan ja väitöskirjaansa tai opinnäytetyötä. Lisäksi joissakin oppilaissa vaaditaan väitöskirjan tai diplomityön lisäksi pieniä ja / tai salkkuja. Tyypillisesti ohjelmat toteutetaan kolmesta neljään vuoteen, joko kotimaassa tai ulkomailla, ja useimmat edellyttävät jonkin verran kampuksen aikaa.

Nykyisen tekniikan riippuvuuden vuoksi digitaalisen median taidot ulottuvat useille aloille ja elämäntavoille sosiaalisen median kautta verkkosivujen suunnitteluun. Kriittinen ja luovasti ajattelu ovat taitoja, jotka siirtyvät työn, tutkimuksen ja koulutuksen ulkopuolelle ja valmistuneiden henkilökohtaiseen elämään ja yhteisöihin.

PhD: n ja eri ohjelmien ansaitsemiseen liittyvien erilaisten kustannusten vuoksi tutkimusta on tehtävä ennen lopullisen päätöksen tekemistä. On myös hyvä kysyä virastoilta taloudellista tukea.

Tohtorikoulutuksen uramahdollisuudet löytyvät usein jälkeisen koulutuksen jälkeen. Kuitenkin monet opiskelijat löytävät myös työpaikkoja yliopistomaailman ulkopuolella mediayksiköissä. Työnimikkeet ovat mediasisältötekijä, digitaalinen asiantuntija, uudet mediatarinaattorit, mobiilit toimittajat, sosiaalisen median johtaja ja transmedia-asiantuntija. Työllisyyttä voidaan löytää useilla eri aloilla, kuten televiestinnässä, radiossa ja televisiossa, mainonnassa, suhdetoiminnassa, graafisessa suunnittelussa, työpöydän julkaisussa, paikallishallinnossa, valokuvauksessa, korkeakoulutuksessa ja muissa.

PhD-ohjelmat tarjotaan kansainvälisesti sekä paikallisesti, verkossa kampuksella. Jatka voit etsiä ohjelmaa alla ja ottaa suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijyn.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
University of Kent, School of Engineering and Digital Arts
Canterbury, Yhdistynyt kuningaskunta

Koulu tekee korkealaatuista kansallista ja kansainvälistä tutkimusta ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet jatko-opintoihin, yhdistämällä moderni tekniikka ja tekniikka menest ... +

Koulu tekee korkealaatuista kansallista ja kansainvälistä tutkimusta ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet jatko-opintoihin, yhdistämällä moderni tekniikka ja tekniikka menestyksekkäästi jännittävään digitaalisen median alaan. Digitaalisen median ryhmä on kiinnostunut monilla interaktiivisten multimedia- ja digitaalifilmien ja animaatioiden alueilla. -
PhD
Full-time
Part-time
3 - 6 vuotta
Englanti
Kampus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here