close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Digitaalinen mediassa

Filosofian tohtori (PhD) edustaa kehittyneitä oppimis- ja tutkimustuloksia. Kiinnostuksen alalla perustason tutkinto on minkä tahansa ohjelman ennakkoedellytys. Mikä on digitaalisen median tohtori? Useimmissa tohtorintutkinnon suorittaneissa on media-tutkimuksen ja -teorian peruskursseja. Tutkijat työskentelevät suunnittelun, teknologian ja kulttuurin eri osa-alueilla. Jotkin ohjelmat vaati… Lue lisää

Filosofian tohtori (PhD) edustaa kehittyneitä oppimis- ja tutkimustuloksia. Kiinnostuksen alalla perustason tutkinto on minkä tahansa ohjelman ennakkoedellytys.

Mikä on digitaalisen median tohtori? Useimmissa tohtorintutkinnon suorittaneissa on media-tutkimuksen ja -teorian peruskursseja. Tutkijat työskentelevät suunnittelun, teknologian ja kulttuurin eri osa-alueilla. Jotkin ohjelmat vaativat myös historiaa mediasta tai tekniikasta osana kurssin kuormitusta. Valvojien keskustelussa opiskelijat räätälöivät valinnaisiaan vastaamaan heidän etujaan ja väitöskirjaansa tai opinnäytetyötä. Lisäksi joissakin oppilaissa vaaditaan väitöskirjan tai diplomityön lisäksi pieniä ja / tai salkkuja. Tyypillisesti ohjelmat toteutetaan kolmesta neljään vuoteen, joko kotimaassa tai ulkomailla, ja useimmat edellyttävät jonkin verran kampuksen aikaa.

Nykyisen tekniikan riippuvuuden vuoksi digitaalisen median taidot ulottuvat useille aloille ja elämäntavoille sosiaalisen median kautta verkkosivujen suunnitteluun. Kriittinen ja luovasti ajattelu ovat taitoja, jotka siirtyvät työn, tutkimuksen ja koulutuksen ulkopuolelle ja valmistuneiden henkilökohtaiseen elämään ja yhteisöihin.

PhD: n ja eri ohjelmien ansaitsemiseen liittyvien erilaisten kustannusten vuoksi tutkimusta on tehtävä ennen lopullisen päätöksen tekemistä. On myös hyvä kysyä virastoilta taloudellista tukea.

Tohtorikoulutuksen uramahdollisuudet löytyvät usein jälkeisen koulutuksen jälkeen. Kuitenkin monet opiskelijat löytävät myös työpaikkoja yliopistomaailman ulkopuolella mediayksiköissä. Työnimikkeet ovat mediasisältötekijä, digitaalinen asiantuntija, uudet mediatarinaattorit, mobiilit toimittajat, sosiaalisen median johtaja ja transmedia-asiantuntija. Työllisyyttä voidaan löytää useilla eri aloilla, kuten televiestinnässä, radiossa ja televisiossa, mainonnassa, suhdetoiminnassa, graafisessa suunnittelussa, työpöydän julkaisussa, paikallishallinnossa, valokuvauksessa, korkeakoulutuksessa ja muissa.

PhD-ohjelmat tarjotaan kansainvälisesti sekä paikallisesti, verkossa kampuksella. Jatka voit etsiä ohjelmaa alla ja ottaa suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijyn.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
University of California Santa Cruz Division of the Arts
Santa Cruz, Yhdysvallat

Ph.D. Elokuva- ja digitaalisen median ohjelma haastaa perinteisesti luodut rajat luovien ja kriittisten käytäntöjen välille. Ohjelma mahdollistaa mahdollisen vuoropuhelun luov ... +

Ph.D. Elokuva- ja digitaalisen median ohjelma haastaa perinteisesti luodut rajat luovien ja kriittisten käytäntöjen välille. Ohjelma mahdollistaa mahdollisen vuoropuhelun luovien käytäntöjen ja teoreettisen tiedon välillä henkisen työn liittyvinä muotoina. -
PhD
Englanti
Syys 2021
Kampus