PHDSTUDIES.FI

Täältä löydät PhD-ohjelmat Biotieteetssa Afrikka 2019

PhD on tohtorin tutkinto, erityisesti kutsutaan "filosofian tohtori " aste. Tämä on harhaanjohtava, koska tohtorit eivät välttämättä filosofit (elleivät ne ansainneet tutkinnon filosofian!). Se sanoi, PhD vastaanottajat voivat harjoittaa ajatuksen kokeissa, syy ongelmista, ja ratkaista ongelmia kehittyneellä tavalla.

Kiinnostaako sinua soveltaa matemaattisia tekniikoita ja tieteellisiä menetelmiä ja niiden avulla saada lisää tietoa elämästä maapallolla? Siinä tapauksessa biologian ja biotieteiden kurssi voi sopia sinulle kuin nakutettu.

Voiko mikään muu alue pärjäisi erilaisia ​​ja ulottuvuus Afrikassa? Kanssa imitable historia, maisemaan ja kulttuuriympäristöön maksut, tuskin alueilla tarjota ulkomailla opiskelua kohtaavat joka on haastavampaa tai tyydyttävämpää kannalta opiskeluun.

Näytä kaikki Tohtorinkoulutusohjelmat Biotieteetssa Afrikka 2019

5 tulosta kohteessa Biotieteet, Afrikka Filter

FT Botaniassa

University of Johannesburg
Kampus Full-time 3 - 6 vuotta Helmikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg

Tohtorin tarkoitus in Botany on tarjota päteville opiskelijoille syvällinen ymmärrys ja integroitu tieto kehittyneestä sovellettavasta teoriasta kasvitieteen alalla.

Biodiversiteetin ja luonnonsuojelun tohtori

University of Johannesburg
Kampus Full-time 3 - 6 vuotta Helmikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg

Tohtorin tarkoitus biologisen monimuotoisuuden ja luonnonsuojelun tavoitteena on antaa tutkinnon suorittaneille opiskelijoille syvällinen ymmärrys ja integroitu tieto erikoistumisen alalla sovellettavasta pitkälle sovellettavasta teoriasta.

Biokemian tohtori

University of Johannesburg
Kampus Full-time 3 - 6 vuotta Helmikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg

Tohtorin tarkoitus Biokemian tavoitteena on antaa päteville opiskelijoille syvällinen ymmärrys ja integroitu tieto pitkälle sovellettavasta teoriasta biokemian alalla.

DTech bioteknologiassa

University of Johannesburg
Kampus Full-time Helmikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg

Bioteknologian DTech-tutkimuksen tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittaneille opiskelijoille syvällinen ymmärrys ja integroitu tieto bioteknologian alan pitkälle sovellettavasta teoriasta.

PhD Biology

Botswana International University Of Science And Technology
Kampus Syyskuu 2019 Botswana Palapye

Väitöskirja Biologian tutkimus