24 PhD Ohjelmat sisään Biologia sisään Eurooppa for 2024

PhD Ohjelmat sisään Biologia sisään Eurooppa for 2024Filter
    • Munich, Saksa

    Täysaikainen

    6 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    The Graduate School Life Science Munich (LSM) tarjoaa kansainvälisen tohtoriohjelman motivoituneille ja akateemisesti päteville seuraavan sukupolven tutkijoille yhdessä Euroopan parhaista yliopistoista - Ludwig-Maximilians University Münchenissä.

    • Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Biotieteiden korkeakoulu tarjoaa tohtorintutkinto- ja MPhil -ohjelmia (tutkintotodistuksia) aiheista, jotka vaihtelevat biokemian perustutkimuksesta, molekyyligeneetista ja syöpätutkimuksesta maataloustieteeseen, meriekologiaan sekä ekosysteemipalvelujen ja elintarvikkeiden vähittäiskaupan taloudelliseen arviointiin.

    • Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Ekologian, evoluution, käyttäytymisen ja ympäristötaloustieteen tutkimusryhmän ensisijainen painopiste on ekologian, ympäristötalouden, suojelun, vesiviljelyn, eläinten käyttäytymisen, molekyylitaksonomian ja molekyyligenetiikan perustavanlaatuiset ja soveltavat näkökohdat, erityisesti näiden näkökohtien väliset yhteydet. Klusterilla on korkeatasoista tutkimustoimintaa, johon osallistuu akateemista henkilöstöä, tutkijatohtoria ja jatko -opiskelijoita. Klusterilla on korkeatasoista tutkimustoimintaa, johon osallistuu akateemista henkilöstöä, tutkijatohtoria ja jatko -opiskelijoita.

    • Pécs, Unkari

    Täysaikainen

    8 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Biologian ja spotbiologian tohtorikoulu tarjoaa Ph.D. tutkimuksia monilla biologian ja urheilubiologian aloilla, mukaan lukien genetiikka, mikrobiologia, kasvibiologia, ekologia, säätelybiologia, kunto, stressi, urheilu ja immuunijärjestelmä. Erinomaisesti varustetut laboratoriot ovat saatavilla biologian osastoilla ja UP:n Szentágothain tutkimuskeskuksessa sekä Balatonin limnologisessa instituutissa. Kansainvälisten yhteyksien kautta annamme mahdollisuuden Ph.D. opiskelijoiden liikkuvuus.

    • Camerino, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    "Teoreettisen ja sovelletun neurotieteen" kansallisen tohtoriohjelman tavoitteena on tarjota jatko-opiskelijoille tieteelliset menetelmät, joita tarvitaan neurotieteen integroituun tutkimukseen aloilla, jotka vaihtelevat molekyyli- ja soluneurobiologiasta laskennalliseen neurotieteeseen, kognitiiviseen, prekliiniseen, kliiniseen, diagnostiseen, kuntouttavaan neurorobotiikkaan mielen ja kehon ja aivojen välisen suhteen tutkimiseen.

    • Košice, Slovakia

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Genetiikka on tieteellinen ala, joka käsittelee organismien perinnöllisyyttä ja variaatiota. Nykyaikainen genetiikka on olennainen ja olennainen osa suurta osaa biologisista tieteenaloista, jolla on suuri vaikutus lääketieteen, maatalouden, elintarvike- tai lääketeollisuuden aloihin. Ph.D. Genetiikan ohjelma perustuu systeemitasoon ymmärtämään biologisia prosesseja ja niiden säätelyä soluista ja yksilöistä populaatioihin korostuen evoluutionäkökohtiin.

    • Ostrava, Tšekki

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    • Lucca, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Yksi neljästä kenttäkohtaisesta kappaleesta on kognitiiviset, laskennalliset ja sosiaaliset neurotieteet, jotka kuuluvat "Kognitiiviset ja kulttuuriset järjestelmät" -ohjelmaan.

    • London, Yhdistynyt kuningaskunta
    • Bologna, Italia

    Täysaikainen

    24 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Meribiologian tutkimusohjelma keskittyy tieteelliseen tutkimukseen meren elämästä, mukaan lukien kaikki meressä olevat organismit mikroskooppisesta planktonista suuriin kaloihin.

    • Newcastle upon Tyne, Yhdistynyt kuningaskunta

    Kampuksella

    Englanti

    Pyydämme ehdotuksia MPhil- ja PhD-tutkimusprojekteista kolmelle päätutkimusalueellemme, jotka ovat biologinen monimuotoisuus ja luonnonsuojelu, maatalouden ympäristö ja mikrobiologia. Teemme yhteistyötä useiden lajien ja elinympäristöjen suojeluun liittyvien organisaatioiden kanssa, mukaan lukien lakisääteinen vastuu. Työskentelemme tutkimuskumppaneiden ja luonnonsuojelualan toimijoiden kanssa Isosta-Britanniasta ja eri puolilta maailmaa.

    • Prague, Tšekki

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Sekoitettu, Kampuksella

    Englanti

    Ph.D. Pitkäikäisyystutkimukset tuottavat korkeasti koulutettuja ja asiantuntevia asiantuntijoita tutkimukseen, osaamiseen ja tiedon siirtämiseen käytännössä. Tieteellisellä tasolla he pystyvät ratkaisemaan ihmisen elämän pitkäaikaisuuteen liittyvät ongelmat. He ovat tietoisia ja kykenevät käyttämään asiaankuuluvia tieteellisiä menetelmiä koordinoimaan monialaisia tiimejä. Ja lisäksi se voi julkaista sekä tieteellisiä julkaisuja että materiaaleja päätöksentekoon kaikilla tasoilla ja pitkäikäisyyteen liittyviä ongelmia.

    • Aveiro, Portugali

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    • Online

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 lukukausi

    Etäopiskelu

    Englanti, Italialainen

    Tohtorintutkinto etäopiskelun kautta myönnetään suoritettuaan onnistuneesti teoreettisen tutkimuksen erikoistumisen. Tämä tutkimus esitetään väitöskirjan muodossa. PhD (Doctor of Philosophy) on ainoa tohtorin tutkinto, joka voidaan suorittaa etäopiskelulla. Tohtorintutkinnon päävaatimus verkossa etäopiskelun kautta on vähintään 100-sivuisen opinnäytetyön esittäminen ja käsittely Selinus-yliopiston akateemisen komitean tarkastettavaksi ja arvioitavaksi. Tässä tohtoriohjelmassa opinnäytetyön tulee tarjota ajankohtaisinta tietoa, tietämystä ja sovelluksia genetiikan alalta. Nykyään avain hermosoluihin, soluihin ja/tai syöpään vaikuttavaan ongelmaan voi olla solu- ja geenitutkimuksessa. Solubiologian ja genetiikan alalla ihminen pohtii, ihmetteleekö enemmän elävien järjestelmien ääretöntä määrää vai kaikissa elävissä soluissa toimivien mekanismien perustavanlaatuisia yhtäläisyyksiä. Tätä tärkeää akateemista aihetta käsittelevän opinnäytetyön tulee perustua aiheeseen liittyviin alkuperäisiin kehityskulkuihin ja löytöihin.

    • Istanbul, Turkki

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Biologia, biotekniikka ja biotieteet ovat kehittyneet nopeasti vuodesta 2000 lähtien. Tietojen käsittelyssä tarvitaan tietokonetekniikkaa liian suuren datamäärän vuoksi.

    • Trieste, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    PhD in Cognitive Neuroscience klo SISSA tavoitteena on antaa opiskelijalle perusteellista asiantuntemusta ja taitoja suoritettavissa huippuluokan tutkimusta, joka kattaa monenlaisia ​​aiheita, kuten havaitseminen, kieli, muisti, toiminta ja sosiaalinen käyttäytyminen.