PHDSTUDIES

Täältä löydät PhD-ohjelmat Bioinformatiikkassa Euroopassa 2020

PhD on tohtorin tutkinto, erityisesti kutsutaan "filosofian tohtori " aste. Tämä on harhaanjohtava, koska tohtorit eivät välttämättä filosofit (elleivät ne ansainneet tutkinnon filosofian!). Se sanoi, PhD vastaanottajat voivat harjoittaa ajatuksen kokeissa, syy ongelmista, ja ratkaista ongelmia kehittyneellä tavalla.

Bioinformatiikan käsittelee soveltamisesta tietokoneen lähestymistapoja järkeä biologisten järjestelmien. Siitä on tullut keskeinen painopiste teollisuuden, erityisesti postgenomista ikä.

Euroopassa, yksi maailman 's seitsemällä mantereella, on yleensä tunnettu läntisin niemimaa Euraasian. Toiseksi pienin maanosa, jossa 10.180.000 (km2), alue on koottu 50 maassa.

Näytä kaikki Tohtorinkoulutusohjelmat Bioinformatiikkassa Euroopassa 2020

2 tulosta kohteessa Bioinformatiikka, Eurooppa Filter

Kvantitatiivinen biotieteiden tohtoriohjelma

Graduate School of Biosciences Munich
Saksa, Munich
PhD
01 Mar 2020
<
Full-time
<
3 vuotta
01 Aug 2020
Englanti
Opetus kampuksella

QBM pyrkii kouluttamaan nuorten tutkijoiden kohorttia, joka on tiukasti kotitieteen kurssissaan, mutta on hyvin perehtynyt moniin lähestymistapoihin ja ajattelutapoihin. Tavoi ...

Lue lisää

Bioinformatiikan ja geenitutkimuksen dokumentointi

Kadir Has University
Turkki, Istanbul
PhD
16 Sep 2020
<
Full-time
<
4 vuotta
02 Aug 2019
Englanti
Opetus kampuksella

Biologia, biotekniikka ja biotieteet ovat kehittyneet nopeasti vuodesta 2000 lähtien. Tietojen käsittelyssä tarvitaan tietokonetekniikkaa liian suuren datamäärän vuoksi.

Lue lisää