close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Audiovisuaalinen viestintässa

Saatavana sellaisilla aloilla kuin koulutus, psykologia, ja biologiset tieteet, PhD, tai filosofian tohtori, on tarjouskilpailun jälkeen keskimäärin neljä vuotta tutkimusta ja tutkimuksen. Tarjotaan yliopistoissa ympäri maailmaa, tätä vaatii usein lopullisen väitöskirjan tai opinnäytetyön vertaisarvioinnin. Opiskelija voi olla miettimättä, mikä on tohtorin Audiovisuaalisen viestinn… Lue lisää

Saatavana sellaisilla aloilla kuin koulutus, psykologia, ja biologiset tieteet, PhD, tai filosofian tohtori, on tarjouskilpailun jälkeen keskimäärin neljä vuotta tutkimusta ja tutkimuksen. Tarjotaan yliopistoissa ympäri maailmaa, tätä vaatii usein lopullisen väitöskirjan tai opinnäytetyön vertaisarvioinnin.

Opiskelija voi olla miettimättä, mikä on tohtorin Audiovisuaalisen viestinnän? Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille valmiudet suorittaa asiantuntija tutkimuksen alalla viestinnän. Riippuen ohjelman opiskelijat voivat analysoida tuotannon, kulutuksen ja liikkeeseen audiovisuaalisen viestinnän voidakseen kirjoittaa niiden väitöskirjaa. Joitakin alueita, jotka opiskelija voi valita tutkimukseen muun muassa tv-, video-, radio, elokuvat, ja uusia digitaalisen median. Jotkut voivat myös keskittyä luomiseen audiovisuaalisen viestinnän.

Opiskelijat, jotka ansaitsevat jatkotutkintoja hyötyvät monin tavoin.On usein uramahdollisuuksia niiden käytettävissä, ja joskus palkka on suurempi kuin niille, joilla on vain perustutkintoa tai maisterin tutkinto.

Monet opiskelijat ovat huolissaan kustannuksista ansaita astetta. Koska on olemassa monia tekijöitä, jotka määräävät opetusta, opiskelijoiden tulisi etsiä eri toimielimissä ja löytää joka sopii niiden talousarvioon. Jotkut koulut tarjoavat myös stipendejä tai muuta taloudellista tukea auttaa maksamaan koulutukseen.

Valmistuneet tämän kehittynyt aste voi valita useista eri uran liittyviä viestintään. Ne voivat halutessaan jatkaa tutkimusta valtakunnassa kehittämällä tutkimushankkeita yritysten mainonnan, viestinnän, tietoliikenteen, journalismin tai viestinnän politiikan aloilla. Ne voivat myös toimia konsulttien yksityisten ja julkisten laitosten tai työskentelevät tutkijat tutkijana tai lehtori.

Ota aikaa tutkia ja vertailla eri audiovisuaalisen viestinnän kouluissa.Online-luettelo on laaja ja helppokäyttöinen. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
The University of Akron - Faculty of Civil Engineering
Akron, Yhdysvallat

Audiologia (Au.D) Akronin yliopisto ja Kent State University tarjoavat yhdessä Cleveland Clinic Foundation -säätiön kanssa audiologian tohtorin tutkinnon Koillis-Ohio Au.D. Ko ... +

Audiologia (Au.D) Akronin yliopisto ja Kent State University tarjoavat yhdessä Cleveland Clinic Foundation -säätiön kanssa audiologian tohtorin tutkinnon Koillis-Ohio Au.D. Konsortio (NOAC). NOAC yhdistää kahden korkeakouluohjelman vahvat voimavarat, jotka keskittyvät audiologian tieteelliseen ja kliiniseen perustaan, Clevelandin klinikan audiologian osastoon tarjotakseen opiskelijoille altistumisen diagnostisen ja kuntouttavan audiologian laajuudelle ja syvyydelle. Olemme sitoutuneet tarjoamaan audiologian maailmanluokan koulutusta. -
PhD
Englanti
Kampus