PHDSTUDIES.FI

Näytä kaikki 7 PhD-ohjelmaa Astrofysiikkassa

Ei pidä sekoittaa lääkäriin, filosofian tohtori voi olla korkeimman tason tutkinnon käytettävissä ei-lääketieteen alalla. Ansaita tämä tutkinto voi kestää paljon työtä, se voi tulla palkintoja ja olla erittäin arvostettu saavutus.

Mikä on PhD in Astrophysics? Koska astrofysiikka on planeettojen, tähtien ja muiden taivaankappaleiden tutkimusta, tämä tutkinto keskittyy yleensä antamaan sinulle ymmärrystä näistä esineistä ja siitä, miten erilaisia ​​työkaluja voidaan käyttää niiden havainnointiin. Opintojaksot voivat kattaa yleisempiä aiheita, kuten fysiikkaa, samoin kuin tarkempia käsitteitä, kuten tähtitieteellisiä järjestelmiä, säteilykenttiä ja ajallisia alueita. Sinun on todennäköisesti suoritettava paljon henkilökohtaista tutkimusta ja kirjoittanut väitöskirja osana tutkintamenetelmää.

Työn tekeminen tämän tutkinnon suorittamiseksi voi parantaa matemaattista ja tieteellistä päättelyäsi, mikä voi auttaa organisaation ja päätöksentekoon arkielämässäsi. Tieteellisten käsitteiden parempi ymmärtäminen voi myös saada sinut paremmin tietoisiksi tietyistä maailmanlaajuisesti kohtaamista asioista.

Eri kouluilla ja oppilaitoksilla voi olla erilaisia ​​vaatimuksia, jotka vaikuttavat tutkintojen antamisesta. Sinun on yleensä oltava suorittanut kandidaatin tai maisterin tutkinto-ohjelman ennen kuin ansaitset tohtorin tutkintoa, mikä voi myös ottaa huomioon kustannukset.

Kun olet PhD in Astrophysics, olet todennäköisesti hyvin varustettu tulla astrophysicist. Voit työskennellä tutkijana, tutkia ja edistää tähtien ja planeettojen tuntemusta. Voit myös kehittää uusia keinoja ja menetelmiä astronomisten ilmiöiden ymmärtämiseksi. Opetusmahdollisuudet, mukaan lukien opettajan tai peruskoulun opettaminen, ovat joskus myös saatavilla.

Yliopistot, jotka ovat lähellä sinua, sekä kouluja ympäri maailmaa, voivat tarjota ohjelmia ansaitakseen PhD astrofysiikan. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

7 tulosta kohteessa Astrofysiikka Filter

PhD maan ja planeettojen fysiikassa

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
Kampus Kampuksella ja verkossa Full-time 4 vuotta Lokakuu 2019 Tšekki Prague + 1 lisää

Ohjelma tarjoaa kehittyneitä teoreettisia tietoja maapallon ja planeettaryhmien fysiikasta ja kouluttaa opiskelijoita teoreettisiin ja numeerisiin ratkaisuihin eteenpäin ja käänteisiin ongelmiin. Tutkija pystyy suorittamaan itsenäistä tieteellistä tutkimusta, jossa keskitytään maan fyysisiin prosesseihin, planeettoihin ja satelliitteihin. Hän voi jatkaa uraansa tutkimuslaitoksissa, jotka ovat keskittyneet maapallon ja planeetan evoluutioon, mutta myös teollisuustutkimuksessa, jossa keskitytään jatkuvuuden mekaniikkaan.

Tohtorin astrofysiikassa

Universidad de La Laguna
Kampus Full-time Part-time Syyskuu 2019 Espanja Santa Cruz de Tenerife

Tohtorikoulutuskeskukseen in Asrtrofísica johtuu fuusion edellisen PhD astrofysiikan ja fysiikan tohtoriohjelma rakenne Matter. Molemmat tohtoriohjelmiin on maininta huippuyksikköä opetus- ja tiede.

Phd astrofysiikassa

International School for Advanced Studies (SISSA)
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Lokakuu 2019 Italia Trieste

Ei ole koskaan ollut parempaa aikaa työskennellä astrofysiikan, elinvoimainen ja kilpailukykyinen kurinalaisuutta eturintamassa olevaan tutkimukseen. Hakijoiden on PhD ohjelma astrofysiikan arvioidaan ensin perusteella niiden CV ja viite kirjeitä.

PhD astrohiukkasfysiikan

International School for Advanced Studies (SISSA)
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Lokakuu 2019 Italia Trieste

Astrohiukkasfysiikan on yksi preeminent etujen SISSA ja on korostettu yhtenä alueista, SISSA vahvistaa entisestään lähitulevaisuudessa. Se on nuori ja monitieteinen,

Fysiikan, tähtitieteen ja astrofysiikan tohtori

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
Kampus Kampuksella ja verkossa Full-time 4 vuotta Lokakuu 2019 Tšekki Prague + 1 lisää

Ohjelma tarjoaa koulutusta teoreettisesta fysiikasta, tähtitiede ja astrofysiikka. Tutkija saa runsaasti teoreettista tietoa ja käytännön kokemusta vaikeiden fyysisten ongelmien ratkaisemisessa. Astronomian tutkija saa myös kokeellisia taitoja, kaikki valmistuneet hallitsevat erilaisia numeerisia ja laskennallisia menetelmiä. Matemaattisten menetelmien lisäksi valmistuneet saavat myös fyysisen intuition, joka on erittäin tärkeä tieteellisessä tutkimuksessa ja odottamattomien teknisten esteiden ja ongelmien ratkaisemisessa.

PhD in Astroparticle Physics

GSSI - Gran Sasso Science Institute
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Italia L'Aquila

Astroparticle-fysiikan opetussuunnitelman päätavoitteena on tarjota sisäänpääsykohtia sekä tieteellisiä ja kulttuurisia työkaluja, jotka osallistuvat menestyksekkäästi hiukkasfysiikan, ydinfysiikan ja astrofysiikan, korkean astrofysiikan, gravitaation ja kosmologian tutkimuksiin. Erityistä huomiota kiinnitetään kokeellisiin ja fenomenologisiin näkökohtiin. Lisäksi Ph.D. GSSI: n Astroparticle Physics -opiskelijalla on erityinen tilaisuus seurata ja osallistua Gran Sasson kansallisten laboratoriotutkimusten (LNGS) tutkimukseen ja sen osallistumiseen laajaan tutkijayhteisöön eri puolilta maailmaa.

Astrofysiikan ja tekniikan tohtori

Rochester Institute of Technology (RIT)
Kampus Full-time 4 vuotta Elokuu 2019 Yhdysvallat Rochester

Astrofysiikan ja teknologian tohtoriohjelmassa keskitytään taustalla oleviin fyysisiin ilmiöihin maapallon ulkopuolella ja teknologioiden, välineiden, tietojen analysoinnin ja mallintamistekniikoiden kehittämiseen, jotka mahdollistavat seuraavan merkittävän askeleen alalla.