47 PhD Ohjelmat sisään Arkkitehtuurin opinnot 2024

PhD Ohjelmat sisään Arkkitehtuurin opinnot 2024Filter
    • Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Queen'sin arkkitehtuuri käsittelee arkkitehtuurin ja urbanismin kysymyksiä yhä globalisoituvassa maailmassa, jossa kestävän kehityksen ja ilmastonmuutoksen kaltaiset tekijät, identiteetti ja perintö sekä käsitteet käsityksistä ja muodosta luovat monimutkaisen kontekstin, jota arkkitehtuurin on välitettävä.

    • Honolulu, Yhdysvallat
    • Online USA

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Etäopiskelu

    Englanti

    Arkkitehtuurin tohtori (Ph.D.) on tutkinnon tutkinto, joka soveltuu opiskelijoille, jotka etsivät arkkitehtuurin ja stipendin arkkitehtuuria arkkitehtuurilla ja siihen liittyvillä alueilla tai virkaa hallituksessa tai konsulttina, joka vaatii erikoistumista ja kokemusta tutkimuksesta.

    • Camerino, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Italialainen

    Alue: Arkkitehtuuri, suunnittelu, suunnittelu

    • Evora, Portugali

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Portugalin kieli

    Tohtorintutkinto tarjoaa koulutuksen ja edistyneen korkeatasoisen tutkimuksen tilan paitsi akatemian edustajille myös niille, jotka käsittelevät arkkitehtuuria ammatillisen käytännön yhteydessä, joille tämä kurssi tarjoaa mahdollisuuden syventää tietämystä ja kehittää taitoja arkkitehtuurin alalla. Opinnäytetyössä voidaan integroida arkkitehtuuriprojektin käytännön työtä edistyneen tutkimuksen muotona, tieteellisen tutkimuksen kontekstina. Kurssin tarkoituksena on työskennellä kansainvälisessä kontekstissa, antaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä korkealla akateemisella tasolla globaalissa kilpailussa; Tarjoaa monitieteistä tietoa käsitteellisistä, muodollisista ja käytännön kysymyksistä, kriittisestä ajattelusta, suunnittelu- ja toteutustöistä, kuten kontekstimaisemasta, kattavasti kulttuuriperintönä (monumentaalinen, teollinen, kaupunki, arkkitehtoninen ja maisema) tarkemmin tutkimussovelluksella.

    • Ljubljana, Slovenia

    Osa-aikainen

    4 vuotta

    Sekoitettu

    Englanti, Sinhala, singali

    • Arlington, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Ph.D. kaupunkisuunnittelussa ja julkisessa politiikassa (UPPP) yhdistää kaupunkisuunnittelun ja julkisen politiikan akateemiset tieteet kouluttamalla tohtoria. opiskelijat suorittamaan itsenäistä tutkimusta, joka vaikuttaa merkittävästi heidän valitsemiinsa suunnittelu- ja politiikan osa -alueisiin. Ohjelma valmistelee jatko -opiskelijoita akateemiseen uraan ja johtamiseen tutkimuspaikoissa julkisella, yksityisellä tai voittoa tavoittelemattomalla sektorilla.

    • Florence, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Kaupunkitulevaisuuden tohtori. "Urban Future Studies" -tohtorikurssin tarkoituksena on tarjota nuorille valmistuneille mahdollisuus suorittaa kolmannen tason koulutus, jolla on huippuosaamisen pätevyys ja kansainvälinen laajuus hankkimalla perusteellisia metodologisia, teknologisia ja tieteellisiä taitoja, jotka mahdollistavat arvioinnin. , sekä laadullisesti että määrällisesti, pääasiassa kasviperäisten ratkaisujen käytöstä kaupunki- ja lähiympäristössä.

    • London, Yhdistynyt kuningaskunta
    • Bologna, Italia

    Täysaikainen

    24 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Tässä tutkimusohjelmassa lopputyön tulisi tarjota olennainen osa arkkitehtisuunnittelualaa ottaen huomioon suunnittelun viimeisin kehitys ja uudet suuntaukset, mukaan lukien uusien materiaalien käyttö ja uudet asuntotarpeet, jotka alkavat asuintilojen optimoinnista.

    • Newcastle upon Tyne, Yhdistynyt kuningaskunta

    Kampuksella

    Englanti

    Otamme mielellämme vastaan MPhil- ja PhD-ehdotuksia kaikista arkkitehtuuriin, suunnitteluun tai maisemaan liittyvistä aiheista. Teemme tutkimusta innovatiivisista opetusmenetelmistä sekä teorian ja käytännön yhdistämisestä ja opimme niihin liittyviltä luovilta aloilta. Higher Education Funding Council for England (HEFCE) on rahoittanut tehokkaan osaamisen siirron tutkimusta.

    • Johannesburg, Etelä-Afrikka

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    DLitt et Phil (kaupunkitutkimus) on korkeatasoinen opinto, jossa ehdokkaan on tehtävä itsenäistä tutkimusta ja tuotettava tutkielma, joka osoittaa panoksen alan tietoon.

    • Kaunas, Liettua

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    • London, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Kampuksella

    Englanti

    • Online

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 lukukausi

    Etäopiskelu

    Englanti, Italialainen

    Tohtorintutkinto etäopiskelun kautta myönnetään suoritettuaan onnistuneesti teoreettisen tutkimuksen erikoistumisen. Tämä tutkimus esitetään väitöskirjan muodossa. PhD (Doctor of Philosophy) on ainoa tohtorin tutkinto, joka voidaan suorittaa etäopiskelulla. Tohtorintutkinnon päävaatimus verkossa etäopiskelun kautta on vähintään 100-sivuisen opinnäytetyön esittäminen ja käsittely Selinus-yliopiston akateemisen komitean tarkastettavaksi ja arvioitavaksi. Tässä tutkimusohjelmassa opinnäytetyön tulee tarjota olennainen arkkitehtonisen suunnittelun alan tuntemus ottaen huomioon suunnittelun viimeisimmät kehityssuunnat ja uudet trendit, mukaan lukien uusien materiaalien käyttö ja uudet asumistarpeet asuintilojen optimoinnista alkaen. Käytä kuvaavaa menetelmää havainnollistaaksesi, kuinka tämän alan ongelmia voidaan ratkaista kriittisesti. Tarjoa vaiheittaista opastusta kaikentyyppisten rakennustyylien suunnittelussa, valinnassa ja luomisessa.

  • Täysaikainen, Osa-aikainen

    Kampuksella

    Englanti

    • Pretoria, Etelä-Afrikka

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti