PHDSTUDIES

Näytä kaikki 2 PhD-ohjelmaa Arkistointitiedessa

Valmistuneiden tai jatko-opintojen loppuun suorittamisen jälkeen opiskelija, jolla on kiinnostusta tutkimukseen tai opetukseen, voi haluta harkita tohtorintutkintoa. Tällaiset ohjelmat edellyttävät tyypillisesti väitöskirjaa tai diplomityön päättymistä ja yleensä vähintään kolme vuotta.

Mikä on PhD in Archival Science? Arkkitehtuuritieteiden tohtori on kirjasto-, arkistointi- ja informaatiotutkimusohjelma, joka käsittelee ihmiskokemuksen kirjaa. Opiskelija oppii tyypillisesti kulttuuristen materiaalien luominen ja käyttö, digitaalisten tietueiden säilyttäminen ja hallinta sekä digitaalisten tietojärjestelmien vuorovaikutus. Kurssit voivat sisältää aiheita, kuten tietoresurssien hallintaa, kehittyneitä tutkimusmenetelmiä ja elektronisen kirjanpidon hallintaa.

Tutkijalla, jolla on PhD in Archival Science kehittää useita siirrettäviä taitoja, mukaan lukien kyky työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä. Vahvat tutkimus- ja kirjoitustaidot voivat olla hyödyllisiä monissa asioissa voittoa tavoittelemattomille, julkisille ja yksityisille sektoreille.

PhD: n suorittamiseen liittyvät kustannukset riippuvat useista tekijöistä, kuten ohjelmamuodosta, opintojaksosta ja tietystä laitoksesta. Tohtorintutkinnon suorittaneiden mielestä on hyödyllistä tutkia ohjelmien kustannuksia ennen hakemusta.

Arkkitehtuuritieteiden tohtori valmistelee uralla työskenteleviä eri aloilla. Korkeakoulututkintojen lisäksi tutkinnon suorittaneet voivat myös sopia hyvin julkisen, yksityisen tai voittoa tavoittelemattoman sektorin tai kirjastonhoitajien arkistointi- tai rekisterihallinnasta. Lisäksi tutkinnon suorittaneet voivat saada työtä esimerkiksi museokurssin tai projektinjohtajan kaltaisissa tehtävissä, jotka hyödyntävät opintojen aikana oppimista.

PhD-ohjelmat ovat saatavilla eri muodoissa eri puolilla maailmaa. Monet ohjelmat tarjoavat osa-aikaista ilmoittautumista ja online-kursseja opiskelijoille, jotka tarvitsevat entistä joustavampia vaihtoehtoja. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

2 tulosta kohteessa Arkistointitiede Filter

Tietojenkäsittely- ja informaatiotieteiden tohtori

Rochester Institute of Technology (RIT)
PhD
24 Elo 2020
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Ph.D. tietojenkäsittely- ja tietojenkäsittelytieteissä on tutkija, joka on suunniteltu tuottamaan riippumattomia tutkijoita, huippututkijoita ja hyvin valmisteltuja opettajia. ...

Lue lisää

Tohtorin kirjastotiede

International University For Graduate Studies - IUGS
PhD
Syys 2020
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

Filosofian tohtori (PhD) Kirjasto Informaatiotekniikan on saatavilla kirjastonhoitajat jotka ovat ABD, tai kaksi master-tutkinnoille, joka on ALA akkreditoitu Kirjastotiede ja ...

Lue lisää