PHDSTUDIES

Näytä kaikki 4 PhD-ohjelmaa Arkeologiassa

Filosofian tohtori on yksi korkeimmista tutkintojen useissa yliopistoissa. Tämä jatko-ohjelma voi keskittyä monenlaisia ​​aiheita tieteiden, taiteiden, humanististen, tekniikan tai matematiikan. Se voi kestää viisi kuusi vuotta aikaa suorittaa PhD.
Mikä on tohtorin Arkeologia? Tämä koulutusohjelman tarkastellaan elpymistä, tulkinta ja analyysi jää historiasta. Opiskelija voi oppia lisää tieteellisiä menetelmiä, koska ne suorittaa tutkinnon. Useimmat ohjelmat ovat keskittyy kansainvälisiin suhteisiin, minkä vuoksi oppimisen toinen tai kolmas kieli voi olla osa ohjelmaa. Jotkin ohjelmat voivat vaatia, että opiskelijat suorittavat väitöskirja. Pakolliset kurssit tohtorin tutkinto arkeologian voi kuulua maailman arkeologian, nykyaikainen teoria arkeologian, tieteellisiä menetelmiä arkeologia ja arkeologinen etiikka.
Tämäntyyppinen tutkimus on hyödyllistä, koska se voi antaa opiskelijoille taitoja ja luottamusta tarvitaan menestyä työelämästä arkeologian. Tutkinnon voi saada palkankorotuksen tai mahdollisuus käyttää uusia työmahdollisuuksia päätyttyä.
Ei ole yleistä numero kustannukset PhD. Opetus voi riippua sijainnin koulun, kurssien määrä opiskelija ottaa per lukukausi ja koko yliopiston. Opiskelija voisi saada arvio ottamalla yhteyttä koulut ovat kiinnostuneita osallistumaan.
Useimmat opiskelijat käyttävät tohtori arkeologian tulla akateemisen tai tutkimuksen piiristä. Kuitenkin voisi olla muitakin mahdollisuuksia samoin. Esimerkiksi hallituksen positiot kulttuurikeskusten johtajat saattavat edellyttää ymmärrystä ihmiskunnan historiassa. Jopa jotkut yritykset haluavat palkata kulttuurin resurssienhallinta asiantuntijoita. Jotkut opiskelijat voivat mennä töihin taiteiden museoalan konservaattorit tai kokoelmista johtajat.Tarkka työ opiskelijat saavat yleensä riippuu aikaisempi työkokemus.
Kun löydät ohjelma, jonka avulla voit saavuttaa tavoitteesi, sinun täytyy hakea. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

4 tulosta kohteessa Arkeologia Filter

Fysiikan tohtori Egyptissä

Charles University Faculty of Arts
PhD
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Ph.D. jatko-opiskelijalla on syvällinen teoreettinen tietämys kaikilla Egyptin tärkeimmillä aloilla ja yksityiskohtainen katsaus ja ajan tasalla oleva käsitys tutkimuksen nyky ...

Lue lisää

Filosofian tohtori (Ph.D) arkeologiassa

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Italialainen
Online

Tämän tutkimusohjelman tutkielmassa on tutkittava menneiden ihmisyhteiskuntien materiaalijäännöksiä hyödyntäen ja toteutettava arkeologian kehittäminen tieteenalaksi. Arkeolog ...

Lue lisää

Tutkinnot (MPhil / PhD) taiteen ja / tai arkeologian historiassa

SOAS University of London
Maisteri
PhD
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Vaikka tutkinnon tulisi olla henkilökohtaisesti hyvin palkitseva, se on myös vakava ja toisinaan intensiivinen yritys. Nykyisessä järjestelmässä kokopäiväisellä jatko-opiskeli ...

Lue lisää

PhD arkeologiassa

The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology
PhD
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
3&nbsp;-&nbsp;6 vuotta
Englanti
Kampus

Arkeologian tohtorin tutkinto tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella arkeologiaa edistyneellä tasolla riippumattoman tutkimuksen avulla. Arkeologian aihealue tarjoaa tutkimu ...

Lue lisää