PHDSTUDIES.FI

Näytä kaikki 4 PhD-ohjelmaa Arkeologiassa

Filosofian tohtori on yksi korkeimmista tutkintojen useissa yliopistoissa. Tämä jatko-ohjelma voi keskittyä monenlaisia ​​aiheita tieteiden, taiteiden, humanististen, tekniikan tai matematiikan. Se voi kestää viisi kuusi vuotta aikaa suorittaa PhD.
Mikä on tohtorin Arkeologia? Tämä koulutusohjelman tarkastellaan elpymistä, tulkinta ja analyysi jää historiasta. Opiskelija voi oppia lisää tieteellisiä menetelmiä, koska ne suorittaa tutkinnon. Useimmat ohjelmat ovat keskittyy kansainvälisiin suhteisiin, minkä vuoksi oppimisen toinen tai kolmas kieli voi olla osa ohjelmaa. Jotkin ohjelmat voivat vaatia, että opiskelijat suorittavat väitöskirja. Pakolliset kurssit tohtorin tutkinto arkeologian voi kuulua maailman arkeologian, nykyaikainen teoria arkeologian, tieteellisiä menetelmiä arkeologia ja arkeologinen etiikka.
Tämäntyyppinen tutkimus on hyödyllistä, koska se voi antaa opiskelijoille taitoja ja luottamusta tarvitaan menestyä työelämästä arkeologian. Tutkinnon voi saada palkankorotuksen tai mahdollisuus käyttää uusia työmahdollisuuksia päätyttyä.
Ei ole yleistä numero kustannukset PhD. Opetus voi riippua sijainnin koulun, kurssien määrä opiskelija ottaa per lukukausi ja koko yliopiston. Opiskelija voisi saada arvio ottamalla yhteyttä koulut ovat kiinnostuneita osallistumaan.
Useimmat opiskelijat käyttävät tohtori arkeologian tulla akateemisen tai tutkimuksen piiristä. Kuitenkin voisi olla muitakin mahdollisuuksia samoin. Esimerkiksi hallituksen positiot kulttuurikeskusten johtajat saattavat edellyttää ymmärrystä ihmiskunnan historiassa. Jopa jotkut yritykset haluavat palkata kulttuurin resurssienhallinta asiantuntijoita. Jotkut opiskelijat voivat mennä töihin taiteiden museoalan konservaattorit tai kokoelmista johtajat.Tarkka työ opiskelijat saavat yleensä riippuu aikaisempi työkokemus.
Kun löydät ohjelma, jonka avulla voit saavuttaa tavoitteesi, sinun täytyy hakea. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

4 tulosta kohteessa Arkeologia Filter

PhD arkeologiassa

The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology
Kampus Full-time Part-time 3 - 6 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh + 1 lisää

Arkeologian tohtorin tutkinto tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella arkeologiaa edistyneellä tasolla riippumattoman tutkimuksen avulla. Arkeologian aihealue tarjoaa tutkimuksellista valvontaa monilla eri aloilla. Tutkimuskohteemme vaihtelevat ihmisen osteo-arkeologiasta ja oikeuslääketieteellisestä antropologiasta roomalaiseen arkeologiaan, varhaisiin sivilisaatioihin ja kaupunkiyhteisöihin Välimerellä ja Euroopassa, Bysantin maailmaan ja myöhäiseen aikakauteen, myöhään metsästäjiin ja maatalouteen leviämisen Euroopassa, megaliittimuseoihin, myöhemmin eurooppalaiseen esihistoriaan ja Skotlannin arkeologia. Näitä tutkimusalueita täydentää muualla koulussa ja yliopistossa liittyvä tutkimusosaaminen.

Fysiikan tohtori Egyptissä

Charles University Faculty of Arts
Kampuksella ja verkossa Full-time 4 vuotta Request Info Tšekki Praha

Ph.D. jatko-opiskelijalla on syvällinen teoreettinen tietämys kaikilla Egyptin tärkeimmillä aloilla ja yksityiskohtainen katsaus ja ajan tasalla oleva käsitys tutkimuksen nykyisestä tilanteesta ja siihen liittyvistä ongelmista. Hyväksytyn Ph.D. väitöskirja, hän pystyy osoittamaan poikkeuksellista laatua erityisessä erikoistumisessaan. Tutkinnon tieteellinen, kielellinen ja analyyttinen taito ja taidot tekevät hänestä täysin varusteltua ammatillista tieteellistä ja pedagogista harjoittelua varten kansainvälisellä tasolla. Ph.D. jatko-opiskelijaa voidaan käyttää monissa huippuluokan oppilaitoksissa, jotka keskittyvät antiikin tutkimukseen, sekä tehokkaiden johtajien tasolle instituutioiden osallistumisessa kulttuurisiin, poliittisiin, taloudellisiin tai kaupallisiin suhteisiin Tšekin ja Egyptin välillä.

Tutkinnot (MPhil / PhD) taiteen ja / tai arkeologian historiassa

SOAS University of London
Kampus Full-time Part-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Vaikka tutkinnon tulisi olla henkilökohtaisesti hyvin palkitseva, se on myös vakava ja toisinaan intensiivinen yritys. Nykyisessä järjestelmässä kokopäiväisellä jatko-opiskelijalla on kolme vuotta aikaa suorittaa täydellinen luonnoksensa tutkinnosta ja sitten vielä yksi vuosi kirjoittamiseen (tunnetaan nimellä 3 1 aste). Tutkinnon suorittavat yleensä henkilöt, joiden tavoitteena on tulla taidehistorian ja / tai arkeologian ammattilaisiksi, joko tutkijoiksi, jotka tekevät tutkimusta ja opetusta yliopistoissa, tai kuratoreiksi tai kasvattajiksi museoissa, kirjastoissa tai arkistoissa, tai monissa muissa muilta asiaan liittyviltä alueilta, kuten akateeminen julkaisutoiminta tai jopa kaupallinen taidemaailma. Yleensä on hyvä idea, että sinulla on jonkin verran kokemusta yliopiston ulkopuolella työskentelystä ennen hakeutumista tohtoriohjelmaan, esimerkiksi jossain tehtävässä museossa tai galleriassa.

Arkeologian ja taiteen historian tohtori

Koc University - Istanbul Turkey
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Turkki Istanbul

Ph.D. ohjelma arkeologiassa tarjoaa mahdollisuuden kehittyneeseen tutkimukseen Turkin (antiikin Anatolian) ja ympäröivien alueiden arkeologiassa. Opiskelijoiden pitäisi olla kiinnostuneita