PHDSTUDIES

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Arabian kielissa

Filosofian tohtori on kattava ohjelma tiivistetyllä tutkintotavalla, joka valmennuksen jälkeen tarjoaa yleensä erikoisammatilliset mahdollisuudet ammatilliseen maailmaan. Se on maailmanlaajuisesti tunnustettu yhdeksi edistyneimmistä tutkinnoista, joita opiskelija voi ansaita. Yleensä tämä tutkinto vaatii kolmen tai neljän vuoden päästä kokopäiväiseen opiskeluun.

Mikä on arabialainen tohtori? Tämäntyyppinen ohjelma tarjoaa opiskelijoille kokonaisvaltaista opiskelua ja koulutusta arabian kielellä ja kirjallisuudella. Erityisestä painopisteestä riippuen opiskelija suorittaa edistyneitä kursseja esimerkiksi historiassa, kulttuurissa, kielitieteissä, kirjallisuuskritiikissa ja teoriassa. He opettavat myös tieteellistä tutkimusta ja analysointia arabikurilla. Useimmat ohjelmat tarjoavat myös käytännön koulutusta, mikä edellyttää, että opiskelijat toimivat luennoitsijoina tai opetusvälineinä asiaankuuluvassa kurssissa.

Ne, jotka ansaitsevat tämän tutkinnon, saavat yleensä enemmän kuin vain kehittyneitä ammattipätevyyttä. Opiskelijat myös kehittävät osaamista tutkimuksessa, analysoinnissa ja viestinnässä, jotka voivat siirtää missä tahansa sekä ammatillisessa että henkilökohtaisessa elämässään.

Kustannukset PhD arabia vaihtelee johtuen tekijöistä, kuten maassa ja akateemisen laitoksen siitä, missä se on saatu. Tällaisen tutkinnon suorittaneiden on ehdottomasti tutkittava perusteellisesti kouluja ja ohjelmatyyppejä tarkan hinnoittelun määrittämiseksi.

PhD-opintojen käyttäminen arabiassa voi tarjota ihmisille useita työllistymismahdollisuuksia. Monet opettavat korkeakoulutasolla professoreina, kun taas toiset hakevat tehtävää hallituksilta, voittoa tavoittelemattomilta järjestöiltä tai muilta toimialoilta, kuten pankki- tai vieraanvaraisuudesta. Tällä asteella monet löytävät työtä kääntäjinä, arabialaisin kirjailijoina tai toimittajina, tutkijoina, julkisina suunnittelijoina tai kansainvälisten suhteiden neuvonantajana.

Monet maat ja yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat tämäntyyppisiä astetta. Jotkut jopa sallivat verkko-opiskelu- ja kurssityöasiakirjat. Löydät parhaan vaihtoehdon tiettyjä tavoitteita varten, etsi ohjelmasi alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakenttään täyttämällä lyijy-lomake.

1 tulosta kohteessa Arabian kieli Filter

Filosofian tohtori (Ph.D.) arabian kielellä

UAEU United Arab Emirates University
PhD
Elo 2021
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
4 vuotta
Arabialainen
Kampus

FT Arabian kielen ja kirjallisuuden ohjelman tavoitteena on valmistaa opiskelijat alan tutkijoiksi ja asiantuntijoiksi avoimella mielessään ja horisontissa suhteellisiin tiete ...

Lue lisää