$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Arabian kielissa

Filosofian tohtori on kattava ohjelma tiivistetyllä tutkintotavalla, joka valmennuksen jälkeen tarjoaa yleensä erikoisammatilliset mahdollisuudet ammatilliseen maailmaan. Se on maailmanlaajuisesti tunnustettu yhdeksi edistyneimmistä tutkinnoista, joita opiskelija voi ansaita. Yleensä tämä tutkinto vaatii kolmen tai neljän vuoden päästä kokopäiväiseen opiskeluun. Mikä on arabialaine… Lue lisää

Filosofian tohtori on kattava ohjelma tiivistetyllä tutkintotavalla, joka valmennuksen jälkeen tarjoaa yleensä erikoisammatilliset mahdollisuudet ammatilliseen maailmaan. Se on maailmanlaajuisesti tunnustettu yhdeksi edistyneimmistä tutkinnoista, joita opiskelija voi ansaita. Yleensä tämä tutkinto vaatii kolmen tai neljän vuoden päästä kokopäiväiseen opiskeluun.

Mikä on arabialainen tohtori? Tämäntyyppinen ohjelma tarjoaa opiskelijoille kokonaisvaltaista opiskelua ja koulutusta arabian kielellä ja kirjallisuudella. Erityisestä painopisteestä riippuen opiskelija suorittaa edistyneitä kursseja esimerkiksi historiassa, kulttuurissa, kielitieteissä, kirjallisuuskritiikissa ja teoriassa. He opettavat myös tieteellistä tutkimusta ja analysointia arabikurilla. Useimmat ohjelmat tarjoavat myös käytännön koulutusta, mikä edellyttää, että opiskelijat toimivat luennoitsijoina tai opetusvälineinä asiaankuuluvassa kurssissa.

Ne, jotka ansaitsevat tämän tutkinnon, saavat yleensä enemmän kuin vain kehittyneitä ammattipätevyyttä. Opiskelijat myös kehittävät osaamista tutkimuksessa, analysoinnissa ja viestinnässä, jotka voivat siirtää missä tahansa sekä ammatillisessa että henkilökohtaisessa elämässään.

Kustannukset PhD arabia vaihtelee johtuen tekijöistä, kuten maassa ja akateemisen laitoksen siitä, missä se on saatu. Tällaisen tutkinnon suorittaneiden on ehdottomasti tutkittava perusteellisesti kouluja ja ohjelmatyyppejä tarkan hinnoittelun määrittämiseksi.

PhD-opintojen käyttäminen arabiassa voi tarjota ihmisille useita työllistymismahdollisuuksia. Monet opettavat korkeakoulutasolla professoreina, kun taas toiset hakevat tehtävää hallituksilta, voittoa tavoittelemattomilta järjestöiltä tai muilta toimialoilta, kuten pankki- tai vieraanvaraisuudesta. Tällä asteella monet löytävät työtä kääntäjinä, arabialaisin kirjailijoina tai toimittajina, tutkijoina, julkisina suunnittelijoina tai kansainvälisten suhteiden neuvonantajana.

Monet maat ja yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat tämäntyyppisiä astetta. Jotkut jopa sallivat verkko-opiskelu- ja kurssityöasiakirjat. Löydät parhaan vaihtoehdon tiettyjä tavoitteita varten, etsi ohjelmasi alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakenttään täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, Arabiemiirikunnat

Ph.D. Arabian kielen ja kirjallisuuden ohjelman tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita olemaan tämän alan tutkijoita ja asiantuntijoita avoimella mielellä ja näköalalla suht ... +

Ph.D. Arabian kielen ja kirjallisuuden ohjelman tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita olemaan tämän alan tutkijoita ja asiantuntijoita avoimella mielellä ja näköalalla suhteellisille tieteenaloille. Ohjelma keskittyy tieteelliseen tutkimukseen, tietoon ja moderneihin uusiin teorioihin kahdella raidalla: 1- kieli ja syntaksit 2- kirjallisuus ja kirjallisuuskriitika. Tämä noudattaa Yhdistyneiden arabiemiirikuntien yliopiston tavoitetta tieteellisenä tutkimusyliopistona. -
PhD
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
4 vuotta
Arabialainen
Elo 2022
31 Joulu 2021
Kampus