close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Antiikintutkimusssa

Henkilökohtaisten ja urasuunnitelmien saavuttamiseksi ihmiset usein päättävät työskennellä tohtorintutkinnon suorittamiseksi. Tällainen tutkinto voi auttaa oppilaita nousemaan huippuosaajaksi alan asiantuntijoiksi. Mikä on klassisen tutkimuksen tohtori? Tämä jatko-ohjelma keskittyy tyypillisesti klassisen kreikkalaisen ja roomalaisen sivilisaation monialaiseen tutkimukseen. Kurssit vo… Lue lisää

Henkilökohtaisten ja urasuunnitelmien saavuttamiseksi ihmiset usein päättävät työskennellä tohtorintutkinnon suorittamiseksi. Tällainen tutkinto voi auttaa oppilaita nousemaan huippuosaajaksi alan asiantuntijoiksi.

Mikä on klassisen tutkimuksen tohtori? Tämä jatko-ohjelma keskittyy tyypillisesti klassisen kreikkalaisen ja roomalaisen sivilisaation monialaiseen tutkimukseen. Kurssit voivat kattaa monenlaisia ​​aiheita antiikin aikakauden historiasta, taiteesta ja kirjallisuudesta draamaan, hallintoon ja retoriikkaan. Kurssit voivat käsitellä sivilisaatioiden historiallisia ja nykyaikaisia ​​vaikutuksia. Voidaan myös painottaa antiikin kielten ja kulttuurien kreikkalaisia ​​ja roomalaisia ​​kulttuureita. Kieleen voidaan tutustua historiallisesta näkökulmasta sekä nykyaikaisista kielellisistä tutkimusmenetelmistä.

Sen lisäksi, että he saavat alansa erityistä tietämystä, oppilaat voivat hioa viestintä- ja johtamistaitojaan. Ne voivat myös kehittää kykyä ajatella kriittisesti hallitsemalla keskustelua ja retoriikkaa.

Ohjelman suorittamiseen tarvittava aika riippuu opintojaksosta ja opiskelijasta, mutta useimmilla ohjelmilla on vähimmäismäärä lukukauden tuntiehtoja, joihin voi kuulua lopullinen väitöskirja. Riippuen pituudesta, kustannukset vaihtelevat suuresti, joten opiskelijoiden on huolehdittava siitä, että he saavat tarkat tiedot opetuksesta ja palkkioista.

Opiskelijat, jotka ansaitsevat PhD in Classical Studies voi laajalti tunnustettu asiantuntijoiksi tällä alalla. Ensisijaisesti heidät on varustettu korkeakoulun tai yliopiston tieteelliselle työlle, jossa he voivat myös julkaista ammatillisia artikkeleita erikoistumisalueillaan. Ammattilaiset voivat tulla yliopiston tai korkeakoulun professoreiksi, julkisen koulun tai yksityisen akatemian opettajille, opetussuunnitelmien kehittäjille tai tekijöille.

Monilla ohjelmilla on joitain online-luokan vaihtoehtoja, ja kampuskursseja on tarjolla myös useissa eri kouluissa ympäri maailmaa. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology
Edinburgh, Yhdistynyt kuningaskunta

Classics-tutkinto tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella klassikkoja kehittyneellä tasolla itsenäisen tutkimuksen avulla. Edinburghin yliopiston klassikot, sen laaja valikoi ... +

Classics-tutkinto tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella klassikkoja kehittyneellä tasolla itsenäisen tutkimuksen avulla. Edinburghin yliopiston klassikot, sen laaja valikoima esimiehiä ja piristävää ja tukevaa henkistä ympäristöä, voivat tarjota sinulle ensiluokkaisen kokemuksen kohdennetusta ja kestävästä tutkimuksesta. Suhtaudumme myönteisesti hakijoihin, jotka haluavat työskennellä sellaisissa aiheissa, jotka ovat päällekkäisiä akateemisen henkilökunnan tutkimusintressien kanssa, mukaan lukien kreikkalainen sosiaalihistoria, kreikkalainen laki, klassinen kirjallisuus -
PhD
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
3 - 6 vuotta
Englanti
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä