PHDSTUDIES

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Ammattiviestintässa

Ansaita PhD tarjoaa opiskelijoille vaikuttavan uran etuja. Se vaatii keskimäärin kolmen vuoden kuluttua, johon intensiivinen opiskelu ja kehittämällä tutkielma. FT pidetään yleensä korkein koulumenestys millään alalla.

Mikä on tohtorin ammattilaisille? Tämä erityinen opintolinjan painottuu käsitteen ympärille nopeasti ja tarkasti viestiä monimutkaisia ​​tietoja. Se on yleensä esitetty yhteydessä liiketoimintaympäristöä viestintä arvokas taito siirtää tehtäviä, analysoida ja tehostaa suorituskykyä, ja valvoa toimintaa. Monet ohjelmat voivat sisältää myös tutkimuksen liiketoiminnan käytäntöjä, jotta tutkinnon vankka ymmärrys liiketoiminnan tukea tulevaisuudessa johtotehtävissä.

Suurin etu, että ansaitsevat PhD tarjoaa opiskelijoille on vauhtia uransa.Valmistuneet ovat päteviä mennä tietyille kehittyneitä kantoja, jotka eivät ole useinkaan käytettävissä ammattilaisille vain alemman tason astetta. Lisäksi vähemmän aikaa voidaan tarvita etukäteen ja korkeampia palkkoja voidaan ansaita.

On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat opetusta ja maksuista, jotka liittyvät ansaita PhD ammattilaisille. Näitä ovat erityinen koulu ja ohjelma, että voit valita, sekä maan että olet opiskelee.

Tyypillisin uran haltijat PhD ammattilaisille voi tulla on hallinnassa. On hyvin tavallista, että viestinnän asiantuntijoiden tulla osastopäällikön, toimintojen johtajat, tehokkuus analyytikot, tietojärjestelmien hoitajien tai suhdetoimintapäälliköitä. Ne tehtävänä on varmistaa, että asiakkaat, toimittajat, tai työntekijät ovat samalla sivulla kuin konsernin pitkän aikavälin tavoitteita.Jotkut ammatilliset viestinnän opiskelijat päättävät tehdä koulutusalalla ja tulla professoreita ammatilliseen viestintään.

Paras tapa aloittaa työskentelyn kohti oman PhD on löytää ohjelma, joka vastaa tarpeitasi. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

1 tulosta kohteessa Ammattiviestintä Filter

Filosofian tohtori ammatillisessa viestinnässä

IUMW - International University of Malaya-Wales
PhD
01 Syys 2021
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
19 Heinä 2021
Englanti
Kampus

PhD-ohjelman tutkimus on syvällinen tutkimus ammatillisen viestinnän kurinalaisuuteen liittyvistä erityisistä tutkimuskysymyksistä, joilla pyritään lisäämään ja lisäämään uutt ...

Lue lisää