29 PhD Ohjelmat sisään Ammatilliset opinnot 2024

PhD Ohjelmat sisään Ammatilliset opinnot 2024Filter
    • Be'er Sheva, Israel
    • Sde Boker, Israel

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Luonnontieteellinen tiedekunta pyrkii jatkuvasti lisäämään opiskelijoiden määrää ja laatua, kehittämään jatkuvasti opintoalueita yhteiskunnan vaatimusten tahdissa ja opetuksensa huippulaadun ylläpitämisessä. Lisäksi tiedekunta kannustaa vuorovaikutusta yhteisön kanssa pyrkimällä vahvistamaan yhteyksiään teollisuuteen ja kansalliseen koulutusjärjestelmään.

    • Tlaquepaque, Meksiko

    Täysaikainen

    6 lukukaudet

    Kampuksella

    Espanja

    ITESOn insinööritieteiden tohtori edistää insinöörien koulutusta, jotka kehittävät tutkimushankkeita teollisuuden kanssa, lisätä alueen tieteellistä ja teknologista kapasiteettia, suosia taloudellista kehitystä, työllistymismahdollisuuksia, sosiaalista hyvinvointia ja kestävyyttä.

    • Camerino, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Italialainen

    Alue: Lakiasiat ja yhteiskuntatieteet

    • Riga, Latvia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    PhD-ohjelman tavoitteena on valmistaa tutkijoita ja luennoitsijoita sekä soveltavan tutkimuksen, taloustieteen tai julkishallinnon ammattilaisia, joiden tiedot, taidot ja osaaminen täyttävät kansainvälisesti olemassa olevat vaatimukset ottaen huomioon Latvian työmarkkinoiden tarpeet.

    • Ottawa, Kanada

    Täysaikainen

    6 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Ranskan kieli

    Saint Paul University tarjoaa humanististen, teologisten, filosofisten ja kaanonoikeudellisten tiedekuntiensa kautta tohtorin monitieteellisessä tutkimuksessa nykyaikaisista sosiaalisista kysymyksistä. Tämän tutkinnon antavat yhdessä Saint Paul University ja Ottawan yliopiston senaatit niiden välisen liittoutumissopimuksen ehtojen mukaisesti. Tieteidenvälinen tutkijatohtori tarjoaa pohdintapaikkaa lisätäkseen ymmärrystä nykyaikaisista sosiaalisista kysymyksistä ottaen huomioon neljän osallistuvan tiedekunnan jatko -opintojen oivallukset.

    • Kaunas, Liettua

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Kasvatustieteen alan tohtoriopintojen hakijat otetaan avoimella kilpailulla valitun väitöskirjan aiheen mukaisesti erikseen kuhunkin yhteisen jatko-opintooikeuden saaneeseen jatko-oppilaitokseen.Hakijat voivat hakea enintään kahteen eri väitöskirjan aiheeseen.

    • Johannesburg, Etelä-Afrikka

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Ohjelman tarkoituksena on antaa hakijoille mahdollisuus tehdä tutkimusta edistyneimmällä akateemisella tasolla, joka huipentuu tutkielman jättämiseen, arviointiin ja hyväksymiseen. Ehdokkaan on osoitettava korkeatasoinen tutkimusvalmius ja merkittävä merkittävä ja omaperäinen akateeminen panos taiteen ja / tai suunnittelun rajoilla. Tietyissä tapauksissa luova työ, kuten suunnitellut esineet, julkiset esitykset, julkiset näyttelyt tai muut käytännölliset tuotokset, voi olla tutkimusvaatimusten osittainen täyttäminen.

    • Madrid, Espanja
    • Alcorcón, Espanja
    • + 3 more

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Espanja

    Yhteiskunta- ja oikeustieteiden tutkinnon suorittaneiden tohtorikoulutuksen tarvetta puolustetaan sekä akateemisella että ammatillisella alalla, jossa vahvistetaan tarve jatkaa tutkimusta ja edetä tiedoissa, tekniikoissa ja menetelmissä, tämän koulutuksen ollessa pääasiallinen tohtorintutkinto. tutkijoiden kouluttamisesta.

    • Stirling, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    36 kuukaudet

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Ryhdy alasi johtajaksi sovelletun yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen ammattitohtorin tutkinnolla. Jatka työskentelyä samalla kun opiskelet ja valmistut arvokkaalla asiantuntemuksella.

    • Surabaya, Indonesia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Fisip UNAIRin yhteiskuntatieteiden tohtoriohjelmalla on useita kiinnostuksen kohteita, kuten sosiologia, antropologia, kansainväliset suhteet, viestintä, valtionhallinto ja digitaalinen yhteiskunta. Yhteiskuntatieteiden tohtoriohjelma FISIP UNAIR on vuodesta 2019 lähtien järjestänyt Tutkimusohjelman, joka priorisoi tutkimuksen päätoiminnaksi ja akateemista toimintaa toteutetaan itsenäisesti selkeän ja yhdistetyn ulkopuolisen tahon kanssa. Kun tohtoriohjelman osallistujat on hyväksytty, heille annetaan tiedotustilaisuus metodologian, teorian, filosofian, kirjoitusmenetelmien ja tieteellisen tiedon kirjoittamisen aloilta tieteellisen julkaisun keinona.

    • Hong Kong, Hongkong

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Ph.D. yhteiskuntatieteissä valmistelee opiskelijoita, jotka haluavat harjoittaa uraa yliopistossa, politiikan tutkimuksessa tai konsultoinnissa, joka liittyy laajasti suunniteltuihin yhteiskunnan, politiikan tai talouden asioihin. Kuten MPhil-opiskelijoille, Ph.D. Opiskelijoille annetaan opinnäytetyön neuvonantaja ja jatko-opiskelija, joka hoitaa opetus- ja tutkimusavustajan tehtävät.

  • Täysaikainen

    Kampuksella

    Espanja

    AELA – Associação Educacional Latino Americanan ja Universidad Nacional de Córdoban ylläpitämä ISPED tarjoaa oikeuden alan ammattilaisille täysin eksklusiivisen ja eriytetyn kurssin niille, jotka hakevat koulutusta tohtorintutkintoon. Se on oikeus- ja yhteiskuntatieteiden Stricto Sensu -tohtoriohjelma, dynaaminen, täydellinen ja maailmanlaajuisesti tunnustettu.

    • Bond University, Queensland, Australia, Australia

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Filosofian tohtorin tarjoaa sinulle tutkimusosaamista sekä siirrettäviä taitoja, jotka valmistavat teitä sekä akateemisen ja johtoon uran korkeakoulujen, tutkimuksen ja teollisuuden.

    • Butte, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Ph.D. Program Materials Science - Collaborative, monitieteinen ohjelma yliopiston kanssa Montana-Missoula ja Montana State University-Bozeman. Tutkimus erikoisuuksia ovat biomateriaalien; elektroniset, fotoniset ja magneettiset (EPM) aineita; materiaalit energian varastointi, muuntaminen ja säilyttäminen; ja materiaalien synteesiin, jalostamiseen ja valmistus.

    • Toowoomba, Australia
    • Springfield, Australia
    • + 2 more

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    3 vuotta

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Filosofian tohtori (PhD) on kaikilla tutkimusalueilla saatavana oleva tutkinnon tutkinto, joka antaa sinulle taidot tulla tehokkaaksi tutkijaksi aiemmin opiskelluilla aloilla. Yrityksellä filosofian tohtori sinulla on laaja henkinen vapaus voidaksesi antaa alkuperäisen ja merkittävän panoksen opiskelualueeseesi.