303 PhD Ohjelmat sisään Aasia for 2024

PhD Ohjelmat sisään Aasia for 2024Filter
    • Kowloon Tong, Hongkong

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    HKBU Kauppakorkeakoulu tarjoaa 4 vuoden kokopäiväisen tohtoriohjelman viidellä pääalalla, mukaan lukien kirjanpito ja laki, taloustiede, talous ja päätöksenteko, johtaminen ja markkinointi. Yhdistämällä akateeminen kurinalaisuus päättäväisesti kansainväliseen lähestymistapaan, ohjelman tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita professoreiksi.

    • Be'er Sheva, Israel
    • Sde Boker, Israel

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Albert Katz International School for Desert Studies, joka tarjoaa maisterin- ja tohtorintutkintoon johtavia ohjelmia. Desert Studiesin sekä Hydrology & Water Technologies -tutkinnot. Nämä monialaiset tutkimusalueet ovat syntyneet vastauksena siihen, että ihmiskunnan kiireellisiin tarpeisiin ei ole saatu tieteeseen perustuvia vastauksia.

    • Singapore, Singapore

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    SMU PhD in Business (General Management) on erinomainen Executive Doctorate -ohjelma Aasian johtajille, ylimmälle johdolle ja johtajille, jotka haluavat kilpailla tulevaisuudesta. Syvällinen tietomme, asiaankuuluva tutkimus ja asiantuntemus Aasian nopeasta talouskehityksestä ja haasteista tarjoavat dynaamisen akateemisen kokemuksen ja sitoutumisen korkeimmalla tasolla.

    • Kowloon, Hongkong

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Maailman johtavan tohtoriohjelman tunnusmerkki ei ole pelkästään sen tuottamat tutkimukset vaan myös se, missä määrin se tarjoaa jatko-opiskelijoille erinomaisia ​​uramahdollisuuksia. SHTM valmistaa opiskelijoita johtavaan tehtäväänsä valitsemallaan urallaan tarjoamalla maailman ensimmäisen ammatillisen D.HTM-tutkinnon. D.HTM-ohjelma on suunniteltu akateemisille tutkijoille, vanhempien toimialajohtajille ja vanhempiin työntekijöihin valtiollisissa ja valtiollisissa vieraanvaraisuus- ja matkailualan organisaatioissa. Vuodesta 2007 alkaen ohjelma houkuttelee ammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneita kasvattamaan uransa, kokeneilta ammattilaisilta ja hallituksen edustajilta akateemisille. Aasian erityinen keskittyminen, ainutlaatuinen yhdistelmä aiheita ja tutkimusta sekä joustava toimitusmalli antavat alan ammattilaisille mahdollisuuden kehittää taitojaan ja pysyä työvoimana.

    • Jerusalem, Israel

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Ohjelman tavoitteena on kouluttaa tulevien matemaatikkojen huipputasoa ja tarjoaa ainutlaatuisen houkuttelevan ympäristön oppimiseen ja työskentelyyn. Viikoittaiset seminaarit, usein erityiset luentosarjat matematiikan ajankohtaisista aiheista ja tieteellinen vaihto.

    • Hung Hom, Hongkong

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Hongkongin ammattikorkeakoulu (PolyU Presidential Ph.D. Fellowship Scheme) pyrkii olemaan innovatiivinen maailmanluokan yliopisto, jolla on vahva sosiaalinen vastuuntunto ja jonka mottona on "Oppia ja soveltaa ihmiskunnan hyödyksi". . Yliopiston horjumaton sitoutuminen huippuosaamiseen on ansainnut kansainvälistä tunnustusta, ja se on jatkuvasti sijoittunut maailman 100 parhaan yliopiston joukkoon. PolyU:n presidentin tohtori Fellowship Scheme (PPPFS) on arvostettu pääsyapuraha, joka tukee poikkeuksellista tohtorintutkintoa. hakijoita toteuttamaan tutkimuspyrkimyksiään maailman parantamiseksi. Se tarjoaa enintään US$167 930 suuruisen apurahan, vapautuksen lukukausimaksuista, oikeutetun salipaikan vuodeksi ja lisäetuja. Kaikki kokopäiväinen Ph.D. PPPFS-palkinnon hakijat huomioidaan automaattisesti ilman erillistä hakemusta.

    • Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Tietojenkäsittelytieteen filosofian tohtorin tavoitteena on tuottaa korkeasti koulutettuja tutkijoita teollisuudelle ja korkeakouluille. Ohjelma valmistaa opiskelijoita soveltamaan tutkimustekniikoita ja tietoja, jotka he ovat saaneet monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseksi tietojenkäsittelytieteen ja tekoälyn alalla.

    • Kuala Lumpur, Malesia

    Osa-aikainen

    36 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Ph.D. in Education on kolmivuotinen tutkimuspohjainen ohjelma, joka toimitetaan kokonaan verkossa. Ohjelma on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat valmistautua kouluttajan uraan tai nopeuttaa nykyisiä uranäkymiään uudelle tasolle. Jatkuvan teknologian ja jatkuvasti muuttuvien oppimistarpeiden myötä jatkuvasta innovaatiosta on tullut välttämättömyys globaalin talouden ylläpitämiselle. Ohjelma on suunniteltu edistämään koulutusalan kykyjä nykypäivän tietoon perustuvan talouden vaatimalla tavalla.

    • Ari'el, Israel

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Ariel University (AU) on Israelin uusin ja nopeimmin kasvava tutkimusyliopisto, joka pyrkii akateemiseen huippuosaamiseen ja kannustaa sosiaaliseen edunvalvontaan. AU kutsuu sinut kehittämään akateemisia taitojasi, laajentamaan näköalojasi, tutkimaan maailmaa ja tekemään uusia löytöjä kanssamme. Kaikki tämä on mahdollista huipputeknisillä laboratorioilla ja erinomaisen tiedekunnan henkilökohtaisella ohjauksella, jonka artikkelit julkaistaan johtavissa kansainvälisissä lehdissä.

    • Kuala Lumpur, Malesia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Filosofian tohtori -ohjelman tavoitteena on kasvattaa valmistuneista tutkijoita ja tutkijoita, jotka pystyvät synnyttämään kriittisiä, luovia ja omaperäisiä tutkimusideoita ja muotoilemaan teoreettisia ehdotuksia laajalle akateemiselle tutkimukselle liike-elämän ja johtamisen alalla, joka johtaa merkittävään panokseen akateemiseen maailmaan, teollisuus ja yhteiskunta.

    • Hangzhou, Kiina

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Westlake University Ph.D. in Mathematics -ohjelma tarjoaa tukea ja tutkimusta häiritsevistä teknologioista ja innovaatioista big datassa, tekoälyssä, kvanttilaskennassa, biotieteessä, lääketieteessä, valmistuksessa ja muilla aloilla. Matematiikan tutkimukseen kuuluu lukuteorian, algebran, geometrian, analyysin, topologian, yhtälön, todennäköisyyksien ja matemaattisen fysiikan perusongelmien ratkaisemista ja niiden soveltamista muilla tilastotieteen, matemaattisen mallintamisen, tieteellisen laskennan ja soveltavan tieteen alkuperäisen huippututkimuksen aloilla.

    • Shenzhen, Kiina

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa korkeamman tutkinnon laajalla soveltavan psykologian alueella ihmisen elinkaaren kehityksen (ihmisen kognitiivinen kehitys ja ihmisen urakehitys) puitteissa ja tutkimus keskittyy kognitiiviseen kehitykseen, päätöksentekoon ja mielenterveys informaation aikakaudella.

    • Hong Kong, Hongkong

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Hongkongin erityishallintoalueen tutkimusapurahaneuvosto (RGC) kutsuu nyt hakemuksia "Hong Kong PhD Fellowship Scheme" -ohjelmaan 2023-2024. Opiskelijoita ympäri maailmaa rekrytoidaan jatkamaan tohtoriopintojaan Hongkongissa. Ohjelmasta tuetaan avoimen kilpailun kautta valittuja opiskelijoita.

    • Kuala Lumpur, Malesia

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    INCEIF on asettanut teollisuuden tutkimuksen huippuosaamisen vertailuarvon. Kuuluisat tutkijamme ja kokeneet alan johtajat pyrkivät luomaan vaalivan ympäristön, jossa poikkeukselliset mielet voivat kukoistaa, mikä edistää edistystä ja kehitystä islamilaisen rahoituksen alalla. PhD in Islamic Finance by Coursework and Dissertation on intensiivinen ohjelma, joka on suunniteltu opiskelijoille, jotka vaativat altistumista kursseille ennen islamilaisen rahoituksen tutkimista.

    • Sharjah, Arabiemiirikunnat
    • Online Spain

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    24 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Espanjan UCAM:n myöntämä johtamisen tohtorin tutkinto on tarkoitettu johtajille, jotka haluavat jatkaa tutkimusta tai ohjata organisaatiotaan kohti korkeampaa menestystasoa.