$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki PhD-ohjelmaa Äänisuunnittelussa

Tohtorin tutkinto on sekä kunnianhimoinen tavoite että mahdollisuus saavuttaa akateemiset korkeudet. Se sopii parhaiten niille, jotka haluavat syventää tiettyjä aiheita ja haluavat paremmin ymmärtää ja ratkaista ongelmia. Tohtorin kautta saadut taidot parantavat uramahdollisuuksia. Mikä on PhD in Audio Engineering? Tämä tutkinto tarjoaa mahdollisuuden harjoittaa tutkimustyötä ja luo… Lue lisää

Tohtorin tutkinto on sekä kunnianhimoinen tavoite että mahdollisuus saavuttaa akateemiset korkeudet. Se sopii parhaiten niille, jotka haluavat syventää tiettyjä aiheita ja haluavat paremmin ymmärtää ja ratkaista ongelmia. Tohtorin kautta saadut taidot parantavat uramahdollisuuksia.

Mikä on PhD in Audio Engineering? Tämä tutkinto tarjoaa mahdollisuuden harjoittaa tutkimustyötä ja luoda julkaistuja julkaisuja äänen tai äänitekniikan alalla. Tohtoriopiskelijat osallistuvat tyypillisesti innovatiivisiin tekniikoihin ja tekniikoihin eri ääniteollisuuden jakamiseen, luomiseen, talteenottoon, käsittelyyn ja tuottamiseen. He voivat kehittää kvantitatiivisia menetelmiä lyömäsoittimien instrumenttien virittämiseen, tietojenkäsittelyverkkojärjestelmiin tallenteille, ultraäänilaitteille tuholaistorjunnalle tai psykoakustiselle äänenvoimakkuudelle kaupallisissa musiikkitiedotteissa.

Opiskelijat, jotka työskentelevät kohti PhD-tekniikkaa, voivat saada alan kokemusta, oppia tekemään yhteistyötä muiden kanssa ja hankkimaan vahvoja viestintätaitoja, joita sovelletaan kaikkiin elämänalueisiin. Ne voivat myös hioa teknisiä kykyjään käyttämällä huippuluokan äänilaitteita ja studioita.

Kustannukset PhD in Audio Engineering vaihtelee koulujen ja maiden välillä. Opintojakso voi kestää kahden ja kuuden vuoden välillä. Tulevien opiskelijoiden tulisi tutkia etuoikeutettuja koulujaan etukäteen.

Äänitekniikan tohtorintutkinnon suorittaneilla on usein uraa äänisisältöjen luojina ja esiintyjinä. He saattavat myös joutua työskentelemään kasvattajina, tutkijoina tai liike-elämän johtajana akustisessa ja ääniteollisuudessa. Äänentoistojärjestelmien kokemuksesta johtuen muilla uramahdollisuuksilla on esimerkiksi äänitysinsinööri, säveltäjä tai äänitehosteet elokuville, televisioille ja videopeleille.

Tämän alan tohtoriohjelmia tarjotaan yliopistoissa eri puolilla maailmaa. Erityisesti verkkokurssit antavat etäalueilla asuville opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa koulutustaan ​​riippumatta heidän sijainnistaan ​​tai aikataulustaan. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
The University of Akron - Faculty of Civil Engineering
Akron, Yhdysvallat

Audiologia (Au.D) Akronin yliopisto ja Kent State University tarjoavat yhdessä Cleveland Clinic Foundation -säätiön kanssa audiologian tohtorin tutkinnon Koillis-Ohio Au.D. Ko ... +

Audiologia (Au.D) Akronin yliopisto ja Kent State University tarjoavat yhdessä Cleveland Clinic Foundation -säätiön kanssa audiologian tohtorin tutkinnon Koillis-Ohio Au.D. Konsortio (NOAC). NOAC yhdistää kahden korkeakouluohjelman vahvat voimavarat, jotka keskittyvät audiologian tieteelliseen ja kliiniseen perustaan, Clevelandin klinikan audiologian osastoon tarjotakseen opiskelijoille altistumisen diagnostisen ja kuntouttavan audiologian laajuudelle ja syvyydelle. Olemme sitoutuneet tarjoamaan audiologian maailmanluokan koulutusta. -
PhD
Englanti
Kampus