PhD matematiikassa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Heprealaisen yliopiston Einstein-matematiikan instituutti toivottaa erinomaiset kansainväliset opiskelijat hakemuksiin tohtoriksi. ohjelmoida. Ohjelman tavoitteena on kouluttaa tulevien matemaatikkojen huipputasoa ja tarjoaa ainutlaatuisen houkuttelevan ympäristön oppimiseen ja työskentelyyn, viikoittaisilla seminaareilla, usein erityisillä luentosarjoilla matematiikan ajankohtaisista aiheista ja tieteellisellä vaihdolla vierailevien tutkijoiden kanssa Israelista ja ympäri maailmaa. läheisen Israel Institute of Advanced Studiesin järjestämiä huipputeknisiä teemavuosia ja työpajoja.

144960_pexels-photo-1467564.jpeg

Ohjelmarakenne

Ohjelman vaatimukset ovat samat kuin israelilaisille opiskelijoille, mukaan lukien:

 • Kurssit yhteensä 12 opintopistettä tutkinnon aikana (kukin opintopiste on noin 1 tunti viikossa lukukauden pituisella kurssilla). Kursseja tarjotaan englanniksi.
 • Tutkielma (lähetetään lähellä tutkinnon loppua).

Lisäksi tutkimuksissa noudatetaan tiettyjä tutkimusviranomaisen määrittelemiä menettelyjä. Erityisesti tieteellinen komitea nimetään seuraamaan opiskelijan edistymistä, joka koostuu neuvonantajasta ja kahdesta ulkopuolisesta asiantuntijasta. Ensimmäisten 18 kuukauden aikana opiskelija lähettää tutkimusehdotuksen ja esittää sen komitealle. Myöhemmin tutkinnossa opiskelija esittää edistymisraportin valiokunnalle ja lopuksi tutkimuksen tulos esitellään osastoseminaarissa. Kun opinnäytetyö on lähetetty, neuvonantaja ja kaksi ulkopuolista asiantuntijaa arvioivat sen.

Opiskelijaksi

Hakemuksia voidaan jättää milloin tahansa, mutta on suositeltavaa, että hakemukset alkavat syksyn lukukaudelta viimeistään edellisen lukuvuoden 31. tammikuuta . Myöhemmin jätetyt hakemukset käsitellään tapauskohtaisesti.

Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse. Varmista, että aiherivillä on muoto "Hakemuskirje sukunimelle, etunimelle". Sähköpostin tulee sisältää:

 • CV.
 • Viralliset kopiot maisteriksi.
 • Selvitys tutkimuksen kiinnostuksen kohteista (enintään 2 sivua). Tämän ei pitäisi olla tutkimusehdotus, vaan pikemminkin selvitys opiskelijan kiinnostuksen kohteista ja hänen tietämyksestään niistä.
 • Osastomme kolmen potentiaalisen neuvonantajan nimet auttamaan ehdokkaan arvioinnissa (tämä ehdotus ei ole sitova, ja jos se hyväksytään, opiskelija voi työskennellä muiden tiedekunnan jäsenten kanssa). Opiskelijan tulee painottaa lausunnossaan tutkimushankkeita siitä, miten ehdotettu tutkimus liittyy ehdotettuihin potentiaalisiin neuvonantajiin.

Lisäksi hakemuksesi tulee sisältää:

 • Kaksi tai useampia suosituskirjeitä. Kirjeiden kirjoittajien tulee lähettää ne suoraan yllä olevaan postiin (hakijan ei pitäisi lähettää niitä!) Aihe "Suositus kirje sukunimelle, etunimelle". Kannustamme sinua pyytämään kirjettä henkilöltä, joka on ollut vuorovaikutuksessa osastomme kanssa aiemmin.

Taloudellinen tuki

Ohjelmaan hyväksytyt opiskelijat saavat:

 • Apuraha (lisämaksulla perheille).
 • Täysi opetustuki.
 • Tuki asumiskuluihin.
 • Paikallinen sairausvakuutus.
 • Tuki matkustamiseen Israelista / Israelista.

Tukea tarjotaan kolmeksi vuodeksi, jos akateemisia vaatimuksia noudatetaan. Tukea on mahdollista jatkaa neljännen vuoden ajan akateemisten kriteerien mukaan.

Viimeksi päivitetty Marras 2020

Oppilaitoksesta

The Hebrew University of Jerusalem is consistently ranked as the top university in Israel and among the top 100, worldwide. In addition, The University was ranked the top Israeli university and 201-20 ... Lue lisää

The Hebrew University of Jerusalem is consistently ranked as the top university in Israel and among the top 100, worldwide. In addition, The University was ranked the top Israeli university and 201-205 best out of the top 800 institutions in the 2016-17 Times Higher Education World University Rankings, published by the British magazine Times Higher Education. HUJI was the only Israeli university to place in the world’s top 200 universities in the rankings. Näytä vähemmän