PhD in Transformative Studies (Online-ohjelma)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Transformatiiviset opinnot PhD

Transformatiivisten opintojen tohtoriohjelman tavoitteena on kehittää ajatusjohtajia, jotka ovat sitoutuneet etsimään huippuosaamista innovatiivisilla tavoilla, jotka yhdistävät apurahoja, luovuutta ja itsetarkastusta.

Ohjelma rohkaisee opiskelijoita tutkimaan aiheita, jotka he ovat intohimoisia ja tue osallistumista tieteelliseen keskusteluun julkaisun kautta. Se tarkastelee akateemista tutkimusta mahdollisuutena henkilökohtaiselle ja yhteiskunnalliselle muutokselle, joka pohjautuu transformatiivisiin prosesseihin akateemisessa syvyydessä, tiukkuudessa ja mielikuvituksessa.

Tietoja ohjelmasta

Transformatiivisten opintojen ohjelmaan osallistuvat:

  • Tee alkuperäinen tieteellinen tutkimusosa valitulla tutkintaryhmällä

  • Osallistu kyselyyn luovan ja transformatiivisen prosessina oppijoiden yhteisössä

  • Käytä tutkimusta reaalimaailman ongelmiin, asettaen teorian käytäntöön.

Transformatiivisten opintojen ohjelma tarjotaan online-muodossa. Opiskelija työskentelee CIIS virtuaalisen luokkahuoneen CIIS ja kokoontuu kahdesti vuodessa tiedekunnan ja opiskelijoiden kanssa viiden tai seitsemän päivän CIIS kanssa lahden alueella.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Näytä vähemmän