Kuvaus:

Ohjelma on suunniteltu tutkijoille, jotka haluavat jatkaa koulutusta värimetallien materiaalitieteen alalla. Tutkimusta tehdään metallisten materiaalien rakenteellisten ja fyysisten ominaisuuksien (termodynaaminen, termofyysinen, mekaaninen, elektrofysinen jne.) Alalla.

Ohjelma käynnistetään suurimman 22.06.01 ”Materiaalitekniikan” alaisuudessa, ja sitä valvoo värimetallien osaston johtaja, tohtori Alexey Solonin. Laitos on luonut ja menestyksekkäästi käyttänyt Venäjän ensimmäistä digitaalista valmistusta koskevaa master-ohjelmaa. Tutkijan osaamisalue on ei-rautametallien metallurgia, metallikomposiittimateriaalit, metallurgian mallinnuksen ongelmat.

Opetus suoritetaan kokonaan englanniksi.

Koulutusprosessiin osallistuu kansainvälisiä tutkijoita ja opettajia: kemian tohtori, funktionaalisten materiaalien ja ympäristökohteiden kemiallisen diagnostiikan NUST MISiS johtaja Petr Fedotov; Ph.D., biolääketieteellisten nanomateriaalien laboratorion johtaja Maxim Abakumov; Fyysisten ja matemaattisten tieteiden tohtori, NUST MISiS : n fysikaalisten menetelmien laboratorion johtaja, akustiikka-optiikka ja laserlaitteisto syöpädiagnostiikkaan ja Therapy Efim Khazanov.

Lisäksi akateemisten liikkuvuusohjelmien yhteydessä jatko-opiskelijat voivat harjoittaa harjoittelua yhdessä kumppanuusyliopistosta, mukaan lukien Johannesburgin yliopisto, Rooman Tor Vergata ja Kööpenhaminan yliopisto.

Jokaiselle NUST MISiS -ohjelmaan hyväksytylle jatko-opiskelijalle annetaan mahdollisuus osallistua tutkija-insinööri-aseman kilpailuun yhdessä yliopiston johtavista laboratorioista. Kilpailun voittajat voivat tehdä tutkimusta, johtaa kansainvälisten maisteriohjelmien tutkimustyötä ja valmistella metodologisia materiaaleja. Vähintään toisessa kvartiililehdessä julkaistu tieteellinen artikkeli on pakollinen vaatimus.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta National University of Science and Technology MISIS »

Viimeksi päivitetty July 4, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 1, 2019
Duration
4 vuotta
Full-time
Hinta
4,800 USD
vuodessa
Deadline
Heinäkuu 30, 2019
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 1, 2019
Päättymispäivämäärä
Kesäkuu 30, 2023
Haun määräaika
Heinäkuu 30, 2019

Syys 1, 2019

Location
Haun määräaika
Heinäkuu 30, 2019
Päättymispäivämäärä
Kesäkuu 30, 2023