PhD in Education

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Nopeutettu eteerinen tohtorin koulutus

Oletko jo saanut koulutuksen maisterin tutkinnon? Jos haluat joskus edetä korkeasti palkatulle uralle koulutuksessa, sinulla on oltava tämä tutkinto jatko-opinnoissa. Mutta se ei tarkoita, että sinun pitäisi pysähtyä siihen.

Koulut ja yritykset ovat kaksi suurinta koulutusalan ammattilaisten työnantajaa. He saavat tuhansia työpaikkahakemuksia maisterin tutkinnon haltijoilta vuosittain. Vaikka koulutusalalla on monia hyviä työpaikkoja, yhä useammat ihmiset hakevat näitä työpaikkoja. Nämä ovat ihmisiä, joilla kaikilla on myös maisterin tutkinto.

Jos haluat erottua joukosta muita työnhakijoita, sinun tulee tulla kasvatustieteiden tohtoriksi. Kasvatustieteiden tohtoreita ei ole niin paljon kuin koulutuksen päälliköitä. Joten jos tulet työnantajalle, jolla on jatko-opinnoissaan tohtorin tutkinto, hakemuksesi priorisoidaan.

Kun olet koulutuksen tohtori, se tarkoittaa, että sinulla on valtuudet koulun, yliopiston tai koko koulupiirin johtamiseen. Tietysti sinun on ansaittava jonkin verran työkokemusta opettajana tai professorina. Mutta työskennellessäsi tikkaita ylöspäin, saatat joutua jonain päivänä yliopiston dekaanin tai koulun rehtorin rooliin.

American International Theism University tarjoaa edistyneen ja nopeutetun koulutusohjelman, joka kouluttaa opiskelijoita tulemaan koulutuksen tohtoreiksi jo 12 kuukaudessa. Jos sinulla on jo koulutuksen maisterin tutkinto, olet melkein loppuvaiheessa. Jatka vain vähän kauemmin, ja sinusta tulee lääkäri, ennen kuin tiedät sen.

Kaikki kurssimme ja tutkintomme on akkreditoinut akkreditointipalvelu kansainvälisille kouluille, korkeakouluille ja yliopistoille. Monet oppilaitokset ympäri maailmaa tuntevat tämän organisaation. ASIC-akkreditoinnin omaava tohtorin tutkinto osoittautuu erittäin arvokkaaksi hakiessasi koulutukseen valmistumisen jälkeen.

Kurssit, joihin sinun on osallistuttava, ovat: Amerikkalaisen koulutuksen historia, Oppimisteoriat, Globalisaatio ja koulutus, Teknologia opetuksessa, Etäopetuksen perusteet, Koulutusjohtajuus, Koulutuksen tutkimusmenetelmät, Koulutuksen henkilöstöresurssit ja Erityisopetuksen aiheet.

Kun suoritat nämä kurssit, sinulla on kaikki arvokkaat työkalut, joita tarvitaan johtoaseman käsittelemiseen koulutuksessa. Tämän koulut ja yritykset haluavat nähdä ihmisten sovelluksissa. Jos pystyt osoittamaan työnantajille, että sinulla on nämä taidot, he haluavat palkata sinut heti.

American International Theism University on yksi harvoista akkreditoiduista yliopistoista maailmassa, joka tarjoaa kohtuuhintaisia tohtorin tutkinto-ohjelmia Internetissä. Ei vain sitä, mutta ne ovat myös nopeutettuja koulutusohjelmia. Tämä tarkoittaa, että jos haluat ansaita tohtorin tutkinnon 12 kuukaudessa 24 kuukauden sijaan, voit tehdä niin. Se vaatii vain, että sinusta tulee kokopäiväinen online-opiskelija yliopistossamme.

Kohtuuhintaisuus on toinen ajattava tekijä sille, miksi niin monet opiskelijat päättävät jatkaa tohtorin tutkintoa American International Theism University . Lukukausimaksu on 7350 dollaria koko tohtoriohjelmasta.

Kun katsot, että useimmat yliopistot veloittavat tohtorintutkinnoistaan 30000 - 100000 dollaria, saat täältä todellisen kaupan. Parasta on, että tutkintomme on akkreditoitu, joten niillä on yhtä suuri arvo kuin muilla tohtorin tutkinnoilla kalliimmista yliopistoista.

142862_pexels-photo-3762806.jpeg

Vaaditut luokat

 • EDUD 810 - Amerikan koulutuksen historia
 • EDUD 870 - Globalisaatio ja koulutus
 • EDUD 895 - Teoriat oppimisesta
 • EDUD 920 - tekniikka koulutuksessa
 • EDUD 930 - Etäopetuksen perusteet
 • EDUD 950 - Tutkimusmenetelmät koulutuksessa
 • EDUD 960 - Henkilöstö koulutuksessa
 • EDUD 971 - Erityisopetuksen kysymykset
 • EDUD 973 - Koulutusjohtajuus
 • EDUD 979 - Koululaki ja etiikka
 • EDUD 1000 - jatko-projekti / opinnäytetyö

Kurssitiedot

AITU tarjoaa koulutusohjelmia, jotka valmistavat opiskelijoita uskonnollisiin tehtäviin ministereinä, ammattilaisina tai ministeriön maallikoina. Ei-uskonnolliset ohjelmamme sisältävät neuvontaa, teismiä, koulutusta, yrityshallintoa, musiikkia, kuvataiteita, mediaviestintää tai sosiaalipalveluja.

 • Tutkinnon pituus: Jopa 3 vuotta
 • Edellytykset: Maisterin tutkinto koulutuksessa tai siihen liittyvällä alalla.
 • Lukukausimaksu: 7 350 dollaria
 • Kurssin valmistumisajat: 6-15 viikkoa jokaiselle kurssille
Viimeksi päivitetty Marras 2020

Oppilaitoksesta

AITU offers only educational programs that prepare students for religious vocations as ministers, professionals, or laypersons in ministry, counseling, theism, education, administration, music, fine a ... Lue lisää

AITU offers only educational programs that prepare students for religious vocations as ministers, professionals, or laypersons in ministry, counseling, theism, education, administration, music, fine arts, media communications, or social work. Näytä vähemmän