PhD in Digital Arts

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Verkon suunnittelussa ja kehittämisessä on erityistä vahvuutta, kuten sähköistä kaupankäyntiä, sähköistä oppimista, sähköistä terveydenhuoltoa; ja ryhmällä on huomattava kokemus vuorovaikutussuunnittelusta (esim. käytettävyys ja saavutettavuus), sosiaalinen tietojenkäsittely (esim. sosiaalinen verkostoituminen, tietokoneavusteinen viestintä), mobiiliteknologia (esim. iPhone), virtuaalimaailmat (esim. Second Life) ja videopelit . Aikapohjaisten tiedotusvälineiden alalla ryhmällä on huomattava kiinnostus digitaaliseen elokuvaan tallentamiseen ja muokkaamiseen sekä manipulointiin täysin animoituneissa 3D-mallintamistekniikoissa, joita käytetään pelien ja elokuvalehtien kanssa.

Tutkimustuki

Jatkotutkinto
Digitaalisen median tutkijaopiskelijat työskentelevät omakohtaisessa huipputason studiossaan, jossa on huipputekniikat ja PC-työasemat. Lisäksi on valokuvaustutkimus ja tuotantotutkimus, jossa on vihreät näytöt ja liikkeentunnistusmahdollisuudet. Koulu on myös varustettu 3D-runko-skannerilla, joka on vain yksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
Tuki
Jatko-opiskelijana olet osa menestyvää tutkimusyhteisöä ja saat tukea erilaisten yksilöllisten valvontaohjelmien, erikoistuneiden tutkimusseminaarien, yleisten taitojen koulutusohjelmien ja yleisten osastokokouksien, yleensä ulkopuolisten puhujien, kautta. Kehotamme sinua osallistumaan ja esittämään työsi suurissa konferensseissa sekä osallistumaan sisäisiin konferenssi- ja seminaariohjelmiimme.

Tutkimusalueet

Älykkäät vuorovaikutukset

Intelligent Interactions -ryhmä on kiinnostunut kaikentyyppisistä tietotekniikan ja ihmisen ja koneen välisistä vuorovaikutuksista. Se perustettiin vuonna 2014 Image and Information Research Groupin ja Digital Media Research Groupin fuusion avulla.

Ryhmällä on kansainvälinen maine työstään useilla keskeisillä sovellusalueilla. Näihin kuuluvat kuvankäsittely ja visio, kuvien tunnistaminen, vuorovaikutussuunnittelu, sosiaalinen, läsnäoleva ja mobiilikäyttöinen tietojenkäsittely, jossa on useita sovelluksia tietoturva- ja biometriikkaohjelmissa, terveydenhuollossa, e-oppimisessa, tietokonepelissä, digitaalisessa elokuvassa ja animaatiossa.

 • Sosiaalinen ja vaikuttava tietojenkäsittely
 • Avustava robotiikka ja ihmisen ja robotin vuorovaikutus
 • Brain-Computer Interfaces
 • Mobile, Ubiquitous ja Pervasive Computing
 • Sensor Networks ja Data Analytics
 • Biometriset ja oikeuslääketieteelliset tekniikat
 • Käyttäytymismallit suojaukseen
 • Distributed Systems Security (Cloud Computing, esineiden internet)
 • Kehittynyt hahmontunnistus (lääketieteellinen kuvantaminen, asiakirja- ja käsinkirjoituksen tunnistaminen, eläinten biometriikka)
 • Tietokoneen animaatio, pelisuunnittelu ja peliteknologiat
 • Virtuaalinen ja kasvanut todellisuus
 • Digitaaliset taiteet, virtuaaliset tarinat.


Työpaikat

Olemme kehittäneet ohjelmamme useilla teollisuusorganisaatioilla, mikä tarkoittaa, että menestyksekkäillä opiskelijoilla on vahva asema rakentaa pitkäaikainen ura tässä tärkeässä kurinalaisuudessa. Kehität taitoja ja kykyjä, joita työnantajat etsivät, mukaan lukien ongelmanratkaisu, itsenäinen ajattelu, raportin kirjoittaminen, ajankäytön hallinta, johtamisosaaminen, tiimityö ja hyvä viestintä.

Kentillä on erinomainen ennätys jatko-opiskelijoille: yli 96% loppututkinnon suorittaneista vuonna 2015 valmistuneista jatko-opiskelijoista löysi työpaikan tai lisätutki- muksen kuuden kuukauden kuluessa.

Kentin menestyksen pohjalta alueen johtava oppilaitosten työllistämiselin tarjoaa meille monia mahdollisuuksia, joilla voit saada kokemusta ja kehittää erityisiä taitoja ja kykyjä, joita työnantajat arvostavat.

Sisäänpääsyvaatimukset

2,2 tai kunniatohtori tai MSc Merit tai edellä tietotekniikka-, multimedia- ja digitaalitekniikka tai siihen liittyvä suunnittelu aihe.

Kaikki hakijat otetaan huomioon yksilöllisesti ja lisätutkinnot, ammatillinen pätevyys ja kokemus otetaan huomioon myös hakemusten käsittelyssä.

Kansainväliset opiskelijat

Katso International Student -sivustosta maahantulovaatimuksia maittain ja muita maata koskevia tietoja varten.

Englannin kielen maahantulovaatimukset

Yliopisto edellyttää, että kaikki ei-äidinkielenään puhuvat englantilaiset saavuttavat kirjallisen ja puhuneen englannin kielitaidon vähimmäisvaatimukset ennen jatkotutkinnon aloittamista. Tietyt aiheet vaativat korkeamman tason.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The School of Engineering and Digital Arts has an excellent reputation for both its teaching and research.

The School of Engineering and Digital Arts has an excellent reputation for both its teaching and research. Näytä vähemmän