PhD in Astroparticle Physics

Yleistä

Ohjelman kuvaus

GSSI tarjoaa 31 PhD-apurahaa ja kutsuu apurahahakemuksia Astroparticle-fysiikan, matematiikan luonnontieteissä, yhteiskunta- ja biotieteissä, tietojenkäsittelytieteissä, kaupunkitieteissä ja aluetieteissä.

Kaikkien tohtorikurssien virallinen kieli on englanti.
Apurahat myönnetään 4 vuotta ja niiden vuosittainen määrä on 16,129,91 euroa brutto. Kaikilla PhD-opiskelijoilla on vapaa majoitus GSSI-tiloissa ja ruokala.
Hakemus on toimitettava verkkosivuilla, jotka ovat saatavilla osoitteessa www.gssi.it/phd/ 18. kesäkuuta 2019 kello 18.00 (italialainen aikavyöhyke, kahdeksantoista).

Gran Sasso Science Institute (GSSI) on kansainvälinen tohtorikoulu ja tutkimus- ja korkeakoulukeskus fysiikan, matematiikan, tietojenkäsittelytieteen ja yhteiskuntatieteiden aloilla. Perustettiin vuonna 2012 L'Aquilassa (Italia) kansallisen ydinfysiikan instituutin (INFN) kehittyneiden opintojen keskukseksi ja perustettiin sitten maaliskuussa 2016 jatko-opintoja tarjoavaksi korkeakoulututkinnoksi. Päivittäisen yhteistyön ja vuorovaikutuksen kautta tutkijoilla ja opiskelijoilla on mahdollisuus rakentaa vankka tietämys tutkimusmenetelmistä ja kokeilla etuja, innovatiivisia lähestymistapoja ja monikulttuurista vaihtoa kaikissa GSSI-toiminnoissa. Käsitellessämme tämän päivän monimutkaisuutta olemme sitoutuneet poistamaan kaikki esteet GSSI: n tutkimus- ja tutkimusalueiden välillä, joissa monitieteisyys ja ristikkäisyys ovat kaiken tekemämme. Tavoitteemme ovat tieteellisten tulosten levittäminen yhteiskuntaan ja kulttuuritapahtumien edistäminen yleisölle, kansalaisille ja kouluille.

Lisätietoja löytyy hausta osoitteessa www.gssi.it/phd/ tai kirjoittaa sähköpostiviestin info@gssi.it tai soita 39 0862 4280262.

Astroparticle-fysiikan opetussuunnitelman päätavoitteena on tarjota sisäänpääsykohtia sekä tieteellisiä ja kulttuurisia työkaluja, jotka osallistuvat menestyksekkäästi hiukkasfysiikan, ydinfysiikan ja astrofysiikan, korkean astrofysiikan, gravitaation ja kosmologian tutkimuksiin. Erityistä huomiota kiinnitetään kokeellisiin ja fenomenologisiin näkökohtiin. Lisäksi GSSI: n Astroparticle Physics -opiskelijalla on erityinen tilaisuus seurata ja osallistua Gran Sasso National Laboratories (LNGS) -tutkimukseen, johon kuuluu laaja tutkijayhteisö eri puolilta maailmaa.

Astroparticle-fysiikan opetussuunnitelma koostuu 4 vuoden opiskelusta ja tutkimuksesta. Ensimmäisenä vuonna laaja valikoima kursseja kattaa laajan aihealueen ja vuosi päättyy loppututkintoon. Opiskelijat toimivat tutkimushankkeessa, joka on yhden tai useamman GSSI: n, INFN Gran Sasso National Laboratoryn ja / tai L'Aquila -yliopiston professoreiden opettajien ja tutkijoiden johdolla. Tutkimukseen ja tutkimukseen, ideoiden vaihtoon ja innovaatioihin liittyviä monialaisia ​​lähestymistapoja kannustetaan voimakkaasti.

komitea

Félix Aharonian (Max Planck ja DIAS), Roberto Aloisio (GSSI), Veniamin Berezinsky (GSSI), Pasquale Blasi (INAF ja GSSI), Eugenio Coccia (GSSI), Fernando Ferroni (Università La Sapienza Roma ja INFN), Stefano Ragazzi Francesco Vissani (puheenjohtaja, Milano Bicocca ja INFN), Guido Martinelli ( Università La Sapienza Roma), Antonio Masiero (Università di Padova ja INFN), Sergio Petrera (Università dell'Aquila e GSSI) LNGS ja GSSI).

Gran Sasso Science Institute tarjoaa 34 Ph.D. apurahat fysiikassa, matematiikassa, tietojenkäsittelytiede ja yhteiskuntatieteissä.

href = "http://www.gssi.it/phd/


Gran Sasso Science Institute (GSSI), perustettu vuonna 2012 L'Aquila (Italia) kuin Center for Advanced Studies National Institute of Atomic Physics (INFN) ja sitten perustettiin maaliskuussa 2016 korkeakoulututkinnon suorittaneiden koulutus, tarjoaa 34 Ph.D. lukuvuonna 2018/19.


GSSI ( www.gssi.it ) kutsuu 10 apurahan hakemista "Astroparticle Physics" -ohjelmassa, 8 "Luonnontieteiden matematiikan, sosiaali- ja biotieteiden matematiikassa", 8 "Tietojenkäsittelytiede" ja 8 "Yhdyskuntatutkimus ja aluetieteet". Kaikkien Ph.D. kursseja on englanti.


Apurahoja myönnetään 4 vuodeksi ja niiden vuotuinen määrä on 16.159,91 euroa brutto. Kaikki Ph.D. opiskelijoilla on vapaa majoitus GSSI-tiloissa ja ruokala.


Hakemus on toimitettava verkossa osoitteessa www.gssi.it/phd/ 20.6.2018 mennessä klo 18.00 (Italian aikavyöhyke).


Lisätietoja on hakulomakkeessa osoitteessa www.gssi.it/phd/ tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@gssi.it

Kurssit Fysiikka

Osittaisen fysikaalisen standardin malli
Carlo Rubbia (GSSI ja Max Planck)
Viimeksi päivitetty Huhti 2019

Oppilaitoksesta

The Gran Sasso Science Institute (GSSI) is an international PhD school and a center for research and higher education.

The Gran Sasso Science Institute (GSSI) is an international PhD school and a center for research and higher education. Näytä vähemmän