PhD hätätilanteiden hallinnassa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

NDSU: n hätätilanteiden hallintaohjelman tehtävänä on luoda kaaderi tutkinnon suorittaneista, joilla on laaja teoreettinen ja soveltava hätätilanteiden hallinnan osaaminen, jotka voivat edistää hätätilanteiden hallinnan kenttää ja kurinalaisuutta. Ohjelma on rakennettu hätätilanteiden hallinnan ytimelle ja menetelmille / teoriakursseille, joiden avulla opiskelijat voivat lähestyä katastrofien ja hätätilanteiden hallintaa hätätilanteiden hallinnan kurinpidollisesta näkökulmasta. Lisäksi ohjelma hyödyntää muita tieteenaloja, jotka parantavat hätätilanteiden ja katastrofien käsittelemisen prosessien ja tekniikoiden kehittämistä.

NDSU: n maisteri- ja tohtorin tutkinnot hätätilanteissa ovat kampuspohjaisia. Mahdollisia opiskelijoita kannustetaan vierailemaan kampuksella ja tapaamaan tiedekunnan ja nykyisiä jatko-opiskelijoita.

Tohtorin tutkinto

Pohjois-Dakotan osavaltion yliopisto tarjoaa kasvotusten filosofian tohtorin hätätilanteiden hallintaan, jonka tarkoituksena on valmistaa tutkinnon suorittaneita uralle, joka opettaa tulevaisuuden hätätilanteiden hallinnan opiskelijoiden sukupolvia korkea-asteen koulutusohjelmissa, tekemällä tutkimusta, joka kuvaa ja selittää malleja, prosesseja, muutoksia ja tehokkuutta hätätilanteiden hallintaan liittyvä tehokkuus ja / tai hätätilanteiden hallintaan liittyvä politiikan kehittäminen ja analysointi.

Siihen mennessä kun opiskelija valmistuu tohtorintutkinnosta hätätilanteiden hallinnassa Pohjois-Dakotan osavaltion yliopiston hätätilanteiden hallinto-osastolta, opiskelijan pitäisi pystyä tekemään seuraavat toimet:

  1. Ehdota seurauksia hätätilanteiden hallinnan kehityksestä politiikkaan, käytäntöön ja tutkimukseen.
  2. Osoita laajaa tieteelliseen kurinalaisuuteen liittyvän kirjallisuuden tuntemusta kahdella hätätilanteiden hallinnan neljästä erikoistumisalueesta (eli valmius, reagointi, toipuminen, lieventäminen).
  3. Kehitä oivalluksia, tee päätelmiä ja / tai tee johtopäätöksiä tietämyksen nykytilasta (esim. Haasteet, mahdollisuudet ja suuntaukset) ja teorian asemasta tieteenalan keskeisissä aiheissa.
  4. Suunnittele lähestymistavat hätätilanteiden hallintaan.
  5. Arvioi kurinalaisuuteen liittyvät tärkeimmät menetelmät / analyyttiset lähestymistavat ja tutkimusstandardit.
  6. Luo uutta tietoa kurinpitotutkimusstandardien mukaisella tavalla.

Koulutusohjelma on rakennettu hätätilanteiden hallintakurssien ytimelle, joka auttaa opiskelijoita oppimaan, kuinka ihmiset luovat, ovat vuorovaikutuksessa ja selviävät vaaroista, haavoittuvuudesta ja niihin liittyvistä tapahtumista. Ohjelma korostaa tutkimusta siitä, miten ihmiset selviävät vaaratilanteista varautumiseen, reagointiin, toipumiseen ja lieventämiseen liittyvien toimien avulla. Tämä kattava ja haastava ohjelma on sitoutunut sekä laajaan tutkimukseen että sen käytännön soveltamiseen hätätilanteiden hallintaan. Koko jatko-uransa ajan opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä tutkimusta ja työskennellä kentällä.

Katso hätätilanteiden tohtorin tutkintoon liittyvät vaatimukset.

Ph.D. palkitaan tunnustuksena hätätilanteiden hallinnan merkittävästä ymmärryksestä ja tieteellisestä saavutuksesta. Vastaanottajan on suoritettava kaikki vaaditut kurssit, mukaan lukien kaksi toiminta-alueen erikoistumiskurssia, läpäistävä kaksi kirjallista kattavaa tenttiä ja niiden suullinen puolustaminen (yksi hätätilanteiden hallinnan teoriasta ja toinen tutkimusmenetelmistä), suoritettava uusi ja merkittävä tutkimushanke väitöskirja; ja puolustaa menestyksekkäästi tätä tutkimusta suullisessa kokeessa. Opiskelijan edistymistä tarkastelee valvontakomitea, joka vastaa opiskelijan opintosuunnitelman, kirjallisten kattavien kokeiden, väitöskirjaehdotuksen ja väitöskirjan puolustamisesta.

Pääsyvaatimukset

NDSU: n hätätilanteiden osasto valitsee valikoivasti jatko-opiskelijat maisteri- ja tohtoriohjelmiin. Pääsymaksu on kilpailukykyinen, mikä heijastaa osaston sitoutumista pieniin, korkealaatuisiin opiskelijaryhmiin, jotka vastaavat tiedekunnan mentorointikapasiteettia.

Hakijat arvioidaan kaksivaiheisessa prosessissa. Ensimmäisessä vaiheessa hätätilanteiden hallinnan tiedekunta tarkistaa hakijan tutkijakouluhakemuksen, viitekirjeet, GRE-pisteet (tarvittaessa) ja akateemiset kirjoitusnäytteet. Hakijat, jotka osoittavat sovituksen hyvyyden hätähallinnon osaston tehtävän ja tavoitteiden kanssa sekä soveltuvuuden jatko-opiskeluun, kutsutaan suorittamaan valintaprosessin toinen vaihe.

Taloudellinen tuki

Sekä opetus- että tutkimusavustajia on saatavana, riippuen osastojen ja tiedekuntien tutkimusrahastoista. Kaikkia opiskelijoita pidetään automaattisesti jatkoavustajina, ellei he toisin pyydä, joten erillistä hakuprosessia ei tarvita tällaiseen harkintaan. Palkinnot perustuvat aikaisempaan akateemiseen ja ammatilliseen suoritukseen. Tarkastusprosessi on erittäin kilpailukykyinen.

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

NDSU is a student-focused, land-grant, research university with a graduate student population of about 2,000 across 75+ programs. Our students work with world-class faculty on innovative, and often in ... Lue lisää

NDSU is a student-focused, land-grant, research university with a graduate student population of about 2,000 across 75+ programs. Our students work with world-class faculty on innovative, and often interdisciplinary, research. Additionally, our students have access to professional development opportunities, and events such as Three Minute Thesis. Our low tuition costs make NDSU a bargain, and our career outcomes are excellent. We are located in Fargo, ND – a Midwestern “hidden gem,” and a welcoming and vibrant community of about 230,000 with a unique rural-urban feel. We have a bustling entrepreneurial atmosphere; rich culture; great local fare, arts, and entertainment; and family friendly environment. Näytä vähemmän