PhD arkeologiassa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Arkeologian tohtorin tutkinto tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella arkeologiaa edistyneellä tasolla riippumattoman tutkimuksen avulla.

Arkeologian aihealue tarjoaa tutkimuksellista valvontaa monilla eri aloilla. Tutkimuskohteemme vaihtelevat ihmisen osteo-arkeologiasta ja oikeuslääketieteellisestä antropologiasta roomalaiseen arkeologiaan, varhaisiin sivilisaatioihin ja kaupunkiyhteisöihin Välimerellä ja Euroopassa, Bysantin maailmaan ja myöhäiseen aikakauteen, myöhään metsästäjiin ja maatalouteen leviämisen Euroopassa, megaliittimuseoihin, myöhemmin eurooppalaiseen esihistoriaan ja Skotlannin arkeologia. Näitä tutkimusalueita täydentää muualla koulussa ja yliopistossa liittyvä tutkimusosaaminen.

Koulun ja laajemman yliopiston asiantuntemuksen laajuus antaa meille mahdollisuuden valvoa hyvin monenlaisia ​​aiheita. Jokaiselle opiskelijalle annetaan vähintään kaksi ohjaajaa, joiden avulla voimme yhdistää temaattisen, kronologisen ja kurinpidollisen asiantuntemuksen valvontaryhmässä. Meillä on myös tiiviit yhteydet ulkoisiin organisaatioihin, kuten Skotlannin kansallisiin museoihin ja historialliseen Skotlannissa, ja ne voivat myös ottaa ulkopuolisia kumppaneita valvontaryhmiin.


Ohjelmarakenne

Tohtorintutkinto on merkittävä osa itsenäistä tutkimusta, joka edistää alan nykyistä tietämystä. PhD-ohjelma on suunniteltu kestämään kolme vuotta kokopäiväisesti tai kuusi vuotta osa-aikaisesti. Tohtorintutkintoa tarkastellaan tekemällä enintään 100 000 sanaa käsittelevä opinnäytetyö ja suullinen koe.

PhD-opiskelijat työskentelevät läheisessä yhteistyössä heidän esimiehensä kanssa, jotka ovat tunnustettuja alan asiantuntijoita. Kaikki tohtorintutkinnon suorittaneet opiskelevat yksilöllisesti räätälöityä tutkimuskoulutusta, joka sopii heidän esimiehensä kanssa. Täydelliset tiedot tarjotusta koulutuksesta ovat saatavilla PhD-koulutus-sivuillamme. PhD-opiskelijoita kannustetaan myös jakamaan tutkimustyötä muiden jatko-opiskelijoiden kanssa työpajoihin ja seminaareihin sekä osallistumaan aktiivisesti arkeologian aihealueen, koulun ja yliopiston tutkimusaikaan.


Sisäänpääsyvaatimukset

Tarvitset Yhdistyneessä kuningaskunnassa 2: 1 arvosanan asiaan liittyvässä kurssissa ja siihen liittyvässä maisteritutkinnossa, jonka kokonaisarvo on vähintään 65% tai kansainvälinen.

Voimme myös harkita hakemuksesi, jos sinulla on asianmukainen työkokemus; tarkista mahdollisen esimiehesi kanssa ennen hakemuksen tekemistä.

Kansainväliset pätevyydet

Tarkista, täyttävätkö kansainväliset tutkintoasi yleiset tulovaatimukset:

Englannin kieli

Kaikilla hakijoilla on oltava jokin seuraavista pätevyydestä todisteena englannin kielen taito:

  • joka on opetettu ja arvioitu englannin kielellä enemmistöllä englanninkielisestä maasta, sellaisena kuin se on määritelty UK Visas ja Immigration
  • IELTS: yhteensä 7,0 (vähintään 6,0 kussakin moduulissa)
  • TOEFL-iBT: yhteensä 100 (vähintään 20 moduulissa)
  • PTE (A): yhteensä 67 (vähintään 56 kussakin Communicative Skills -osiossa)
  • CAE ja CPE: yhteensä 185 (kussakin moduulissa vähintään 169)
  • Trinity ISE: ISE III, jossa on kaikki neljä osaa

Koulutuksen alussa on oltava vähintään kolme vuotta vanha tutkinto. Kieliopintojen on oltava korkeintaan kaksi vuotta vanha koulutusohjelmasi alussa.

Jos kielitaito täyttää vain vaatimusten alapäästöt, yliopiston englannin kielikeskuksessa on useita kursseja englanniksi akateemisiin tarkoituksiin.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The School of History, Classics and Archaeology at the University of Edinburgh is one of the great world centres for the study of the human past. The School comprises the three subject areas of Histor ... Lue lisää

The School of History, Classics and Archaeology at the University of Edinburgh is one of the great world centres for the study of the human past. The School comprises the three subject areas of History, Classics and Archaeology, together with the Centre for the Study of Modern Conflict, the Scottish Centre for Diaspora Studies and the Centre for Medieval and Renaissance Studies. Näytä vähemmän