PhD-apuraha taiteiden tiedekunnassa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Hongkongin baptistiyliopisto (HKBU) kutsuu ehdokkaita kaikista kulttuurisista ja etnisistä taustoista, joilla on todisteita akateemisesta huippuosaamisesta, tutkimuskyvystä ja potentiaalista sekä hyvistä viestintä-, ihmissuhde- ja johtamiskyvyistä hakea kokopäiväistä tohtorintutkintoa Hongkongin tohtoriohjelmaan. (HKPFS). HKPFS: n perustaa Hongkongin tutkimusapurahoitusneuvosto (RGC) tavoitteena houkutella maailman parhaat ja kirkkaimmat opiskelijat jatkamaan jatko-opintojaan Hongkongissa.

HKBU: n tohtoriohjelmiin pääsyhakijoita otetaan samalla huomioon säännöllisessä jatko-opiskelijaohjelmassa.

Miksi HKBU?

Vuonna 1956 perustettu Hongkongin baptistiyliopisto (HKBU) tunnetaan laajalti erityisestä koulutuksestaan ja laadukkaasta tutkimuksestaan. HKBU valmistaa nuoria innovatiivisella impulssilla ja luovalla ajattelulla, jota 2000-luvun vaatii, ja tasapainottaa akateemisen tason koko ihmisen kehitykseen.

Yliopisto on laatinut 10-vuotisen strategisen suunnitelman viedäksemme meille uusille korkeuksille tutkimuksen johtamana, globaalisti merkittävän liberaalin taiteen laitoksena. Yliopiston menestys perustuu sen huolehtivaan, luovaan ja globaaliin kulttuuriin. Pyrimme tarjoamaan parhaan opiskelijakokemuksen ja edistämään tutkimuksen huippuosaamista tarjoamalla tutkimuksellisesti täydennettyjä ja luovia opetussuunnitelmia, joissa erilaiset oppijayhteisöt työskentelevät maailmanluokan tiloissa ja osallistuvat avoimesti.127192_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg Priscilla Du Preez / Unsplash

HKBU: n tutkimusstrategia

Hongkongin baptistiyliopisto pyrkii olemaan johtava, tutkimuksen johtama, vapaan taiteen yliopisto Aasiassa. Hongkongin baptistiyliopisto on sitoutunut suorittamaan maailman johtavia tutkimuksia, jotka ulottavat tiedon rajoja, vastaamaan globaaleihin haasteisiin ja hyödyttämään yhteisöä kotona ja ulkomailla.

HKBU: n tutkimusvahvuuksien kattamiseksi yliopisto on perustanut tutkimusklusterit kolmelle avainalueelle monitieteisen tutkimuksen ja teemapohjaisen tutkimuksen tukemiseksi edistämään tutkimuksen huippuosaamista ja tiedon / tekniikan siirtoa.

Tietoja HKPFS: stä

Hongkongin baptistiyliopisto (HKBU) kutsuu ehdokkaita kaikista kulttuurisista ja etnisistä taustoista, joilla on todisteita akateemisesta huippuosaamisesta, tutkimuskyvystä ja potentiaalista sekä hyvistä viestintä-, ihmissuhde- ja johtamiskyvyistä hakea kokopäiväistä tohtorintutkintoa Hongkongin tohtoriohjelmaan. (HKPFS).

HKPFS: n perustaa Hongkongin tutkimusapurahoitusneuvosto (RGC) tavoitteena houkutella maailman parhaat ja kirkkaimmat opiskelijat jatkamaan jatko-opintojaan Hongkongissa.

HKBU: n tohtoriohjelmiin pääsyhakijoita otetaan samalla huomioon säännöllisessä jatko-opiskelijaohjelmassa.

HKPFS yhdellä silmäyksellä

stipendi

HK 25 800 dollaria (noin 3 300 dollaria) kuukaudessa /

HK 309 600 dollaria (noin 39 600 dollaria) vuodessa

Lukukausimaksut / stipendi *

HK 42 100 dollaria (noin 5 400 dollaria) vuodessa kutakin 4 vuoden opiskelua kohti

Konferenssi- ja tutkimusmatkakorvaus

HK 12 900 dollaria (noin 1 650 dollaria) vuodessa enintään kolmen vuoden ajan, plus yliopiston tarjoama 20 000 dollarin kruunu (noin 2 560 dollaria) koko tutkimusjakson ajan.

* Jollei akateemista edistymistä ole tyydyttävää

Opintoalat

Humanistinen tiedekunta

Vahva klassisessa kiinalaisessa, kulttuuritutkimuksessa, kirjallisessa luovuudessa, musiikkiesityksessä, uskonnollisissa tutkimuksissa ja käännösopinnoissa.

  • Kiinan kieli ja kirjallisuus.
  • Englannin kieli ja kirjallisuus.
  • Humanistiset tieteet ja luova kirjoittaminen.
  • Musiikkia.
  • Uskonto ja filosofia.
  • Käännös-, tulkkaus- ja kulttuurienväliset opinnot.

Akateemiset pätevyysvaatimukset

Hakijoilla on oltava:

  • Maisterin tutkinto tunnustetusta yliopistosta tai vastaavasta laitoksesta; tai
  • Kandidaatin tutkinto ensimmäisen luokan arvosanoin tunnustetusta yliopistosta tai vastaavasta laitoksesta.

Kielitaitovaatimukset

Hakijan, joka hakee pääsyä tutkinnon perusteella yliopistosta tai vastaavasta oppilaitoksesta, jonka opetus- ja / tai tenttikieli ei ole englanti, vaaditaan vähintään pistemäärä

  • Englannin vieraan kielen testi (TOEFL) 79: llä (Internet = pohjainen testi); tai
  • Kansainvälinen englannin kielen testausjärjestelmä (IELTS) kohdassa 6.5
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Faculty of Arts is an essential part of Hong Kong Baptist University, an institution that is firmly committed to being ”a leading liberal arts university in Asia for the world delivering academic ... Lue lisää

The Faculty of Arts is an essential part of Hong Kong Baptist University, an institution that is firmly committed to being ”a leading liberal arts university in Asia for the world delivering academic excellence in a caring, creative and global culture.” Näytä vähemmän