Read the Official Description

KATSAUS

Kiitos lisäpöytäkirja välisen yhteistyösopimuksen IEDE Business School (Pääkonttori Santiago de Chile) ja University of Lleida (Espanja), sillä on 02 helmikuu 2010, Chilessä voivat osallistua tohtoriohjelman yliopiston tutkimukset huipentui puolustaminen väitöskirja päämajassa Espanjan yliopistossa. Ohjelma pyritään osaltaan kehitystä ja syventäminen osaamista Chilen opiskelijat, jotka saavat tunnustamista tutkinnon, voimassa eurooppalaisen korkeakoulutusalueen liitetty automaattisesti 47 maassa.

University of Lleida Minulla on yli 700 vuotta, alun perin luotu Bull paavi Boniface VIII myönnetty Roomassa 1. huhtikuuta vuoden 1297 ja sittemmin todellinen etuoikeus SM El Rey Don Jaime II, myönnetään Zaragozassa 01 syyskuu 1300. Yliopiston noin 10000 opiskelijaa, on julkinen ja sijaitsee kaupungin Lleida, yli 135000 asukkaan maakunnan pääkaupunki ja Katalonian itsehallintoalueella, ja sen vaikutusalueella kuin 200000 asukasta, joka sijaitsee noin 160 km. kaupungin Barcelonan ja noin 450 km. de Madrid. Sovellettavien oikeussääntöjen tämä ohjelma on kuninkaan asetuksella 1393/2007 29 päivänä lokakuuta 2007 (virallinen lehti nro 260, päivätty 30 lokakuu 2007), joka tarjoaa johto virallisten yliopiston ja kumoamisesta RO RO 55/2005 ja 56/2005 (jollei siirtymäkautta 2015) sekä kuninkaan asetuksella 99/2011, 28. tammikuuta, jonka viralliset opetukset tohtori (BOE 10 säänneltyjen helmikuu 2011).

TAVOITTEET

PhD ohjelma on laadittu perustuen seuraaviin tavoitteisiin:

 • Tarjoa tohtoriohjelmassa akateemista huippuosaamista ja laatua Euroopan korkeakoulutusalueen, kaupungissa Santiago de Chilessä.
 • Luo henkinen foorumi analyysia, keskustelua ja tutkimusta liittyvistä aiheista liiketalouden ja taloustieteen, sekä yksityisellä sektorilla ja valtion.
 • Luo tieteellinen ja informatiivinen tietämyksen kumppanuus tutkijoita ja jatko-opiskelijoita kautta loppuun ja julkaisemista empiiristen tutkimusten kiinnostusta kansallisen, Latinalaisen Amerikan ja / tai muiden talouksien kenttään.
 • Muodosta joukko tutkijoita, jotka ratkaisee pula lääkäreistä maassa ja ovat kuljettajien organisaatiomuutokseen ammatillisten ja akateemisten alojen.

PROFIILI TITULADO

Opiskelija, joka saavuttaa tohtorin tutkinnosta yliopistosta Lleida huipentuu nykyisiä akateeminen tutkinto korkeakoulutuksen alalla, jonka avulla:

 • Vahvista kykyä kehittää tieteellistä tutkimusta yritystoiminnan pääosaston.
 • Mahdollisuus nostaa useita linjoja tutkimuksen ja miten käsitellä niitä.
 • Mastering tekniikoita tutkimuksen, mallintaminen ja analyysi, joka tekee tarvittavat kontrasteja tutkimusprosessin.
 • Tee yhteistyötä tutkimusryhmien alalla erikoistumista ja jopa monitieteinen.
 • Reach syvyyttä käsiteltävän tutkimus voidaan osoittaa voimakas opetus.

AVAINOMINAISUUDET

 • Espanjan otsikko yliopiston Lleida
 • Tunnustettu eurooppalaisen korkeakoulutusalueen, automaattisesti voimassa 47 maassa kiinni
 • Vierailevat professorit yliopistosta Lleida
 • Pääsy virtuaalikirjastoon.
 • Exclusive pääsy EBSCO tietokanta, josta löydät paperit ja tieteellisiä artikkeleita ohjelmaa.

Profiili suositellaan:

Ammattilaisille, toisaalta, haluavat syventää ja parantaa tietämystä tieteellisen tutkimuksen alalla liiketoimintaa ja toiseksi, saat eniten, että nykyiset tutkinto koulutukseen.

Program taught in:
Espanjalainen
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Helmi 2019
Duration
Request Info
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Helmi 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Helmi 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä