PhD Taloustiede

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Tavoitteena Ph.D. ohjelma kansantaloustieteen Itäisen Välimeren yliopisto on varustaa sen tutkinnon kanssa taitoja talousteoriat, kvantitatiivisia menetelmiä ja poliittisia analyyseja voidakseen opettaa taloustiedettä kypsälle tasolle, ja tehdä taloudellisen tutkimuksen ja analysoimaan taloudellisia ongelmia ja politiikkojen korkein ammattimaisuutta.

Ehdokkaita Filosofian tohtorin tutkinto taloudesta on täytettävä kahdeksan kurssia (24 luotto-tuntia) ja väitöskirja. Ohjelma koostuu neljästä tarvitaan ydin kursseja. Lisäksi opiskelijan on suoritettava neljä valinnaisia ​​kursseja taloustieteessä. Suoritettuaan kaikki pakolliset kurssit, yksi on läpäistävä neljä karsinnat tenttejä Mikrotaloustiede, makrotaloustiede, ekonometria, ja alue, jolla ne ovat valinneet väitöskirjan aihe. Kun läpäisemisen nämä tutkimukset täytyy suorittaa Ph.D. väitöskirja ja yksi artikkeli julkaistiin vuodesta väitöskirja pätevän lehdessä saadakseen Ph.D. tutkinto.

Opiskelijat, jotka haluavat harjoittaa Ph.D. ohjelma taloustieteen mutta on suorittanut maisterin tutkinnon toisessa kentässä voidaan hyväksyä ohjelmaan, jollei läpäisemisen valittu edellytys ja jatko taloustieteen kursseja.

Pääsyvaatimukset

Sovellukset PhD-ohjelman Taloustieteen laitos hyväksytään kahdesti vuodessa, ennen lukukausien alussa. Kaikki hakijat, joille Englanti on toinen kieli voi olla tarpeen siirtää Englanti kielitaito tutkimus, tai antaa viime TOEFL pisteet edellä 550 tohtorintutkinto. PhD ohjelman vaatimukset lisäksi Mestarin pätevyys ennen maahantuloa, vaihtelevat ohjelmasta.

Mahdollisille hakijoiden on täyttää hakemuslomake saatavilla kirjaamoon, ja lähetä täytetty lomake, sekä kirjeessä viitataan ja virallinen ote kaikkien jatko-ja kursseista päätökseen saakka hakemuksen. Ehdokkaat, jotka eivät ole kansalaisia ​​turkkilaisen Pohjois-Kyproksen tasavalta tai Turkin tasavallan, tarvitaan lisäksi näyttämään asiakirjan Rahavakuustodistusten osoittavat, että riittävät varat ovat käytettävissä lukukausimaksuista ja elinkustannukset.

Avoimet työpaikat

Valmistuneet ovat laaja alue työllistymismahdollisuuksia. Tietojaan ja taitojaan taloustieteen sekä niiden hyvä taito Englanti ja tietotekniset sovellukset sekä perehtyneisyys globaaleja kysymyksiä avaa työmahdollisuuksia kansainvälisten järjestöjen, monikansalliset yritykset ja julkiset palvelut sekä yksityiset yritykset.

Viimeksi päivitetty Loka 2015

Oppilaitoksesta

The Eastern Mediterranean University is the largest university on the island of Cyprus. The university has its roots in the Higher Technological Institute, a vocational training college established in ... Lue lisää

The Eastern Mediterranean University is the largest university on the island of Cyprus. The university has its roots in the Higher Technological Institute, a vocational training college established in 1979. Näytä vähemmän
Pohjois-Kyproksen turkkilainen tasavalta , Famagusta + 1 Lisää Vähemmän