PhD sosiaaliseen viestintään

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Valtiotieteellisen tiedekunnan tiedonannon tavoitteena on kehittää sekä viestinnän ammattilaisia, tieteellisesti pätevää ja koulutettua miestä, halukkaita osallistumaan ja integroida evankeliumin sanoman uuteen kulttuuriin synnyttäneet nykyaikainen viestintä (...) uusia kieliä, uusia tekniikoita ja uusia käyttäytymismalleja (vrt John Paul II, Redemptoris Missio, 37), ja selvittää, mitä etuja ja mitä vaaroja voisi esitellä tämän kulttuurin identiteetin ja Afrikkalainen arvoja.

Saavuttaakseen tavoitteensa, tiedekunnan tarjoaa opiskelijoille opetukseen osallistuvaa, lähiopetusta, käytännöllinen ja ihmisten kautta hänen rikas opetukset, laboratorioiden ja ammatillinen studiot, lukuisia työpajoja, seminaareja ja konferensseja; koulutusta, jonka tavoitteena on saavuttaa valmistuneet seuraavat tehtävät:

a) tietojen

kerätä hyödyllisiä ohjeita aiheeseen, ja tehdä asiaa ja objektiivinen analyysi nykyisiä ongelmia.

b) animaatio:

  • valmistella ja tehokkaasti ajaa kokous - osallistumaan aktiivisesti elämään ryhmän tavoitteena on edistää erityisesti toisten - kannustaa rakennuksen suhteita.

c) joukkotiedotusvälineissä:

  • kehitetään tehokkaita viestejä eri kohderyhmille - puhua tehokkaasti julkisesti - toimivat lehdistösihteeri ja hallussa on organisaatio, - järjestää ja ajaa radio- tai TV-ohjelmaa.

d) julkisuudessa:

  • arvostamaan laadun arviointiin - valvoo kysely

e) tiedonsiirtoon ministeriön ja evankelioimisen:

  • oikein altistaa pääpiirteet kristillisen opin - tuo kristillisen näkökulman ajankohtaisiin tapahtumiin, - ilmaista eettiset ja kristillisen symbolinen merkitys välittämisessä uskonnollista tietoa.

Opiskelija Tämän tiedekunnan on kehitettävä tieteellisiä rehellisyyttä tulla sisäinen maailma toisen, analyyttinen mieli saada Käydyn viestin, yleinen kulttuuri ruokkivat hyvää tietoa ympäristöstä, kiinnostus ajanut kielten ja kielten ja suuri sopeutumiskykyä.

Se myös kehittää kykyä kansantajuistaa median kirkon opetukseen, kyky kehittää ja toteuttaa julkisen koulutuksen ohjelmia, ja järjestämään tiedotuskampanjoita kehitystoimien . Perustilaselvitykset ovat viiden vuoden ajalta, yli 3-vuotiaille jatko ja 2 perustutkintoa vuotta. Sosiaalisen Viestinnän koulutusohjelmassa voi suorittaa yhden yhdistäminen Lukiokoulutuksen korkeamman tason (järjestämä osaston yhdistäminen Lukiokoulutuksen korkeamman asteen, joka toimii yhdessä filosofisen tiedekunnan UCC), joka oikeuttaa luvanhaltijan opettaa lukiossa.

Jatkotutkintotasolta, opiskelijat voivat hankkia laadut valmistunut Advanced Studies, tohtori ja Fellow korkeakoulutuksesta Sosiaalinen Communications.

Mahdollisuuksia.

Lopussa koulutus, valmistunut vuonna Social Communications toimii muun muassa tietoja (analyytikko ja tulkkina päivittäin ja alan lehdissä tiedottaja), pr (viestintäpolitiikka konsultti, suunnittelija viestintähankkeista), markkinointi (edistämiseen tuotteiden ja palveluiden), kulttuurialalle (helpottajana, kouluttaja ja asiantuntija sosiopedagogisten viestintä), poliittinen sektori (neuvonantaja, konsultti poliitikot), alan koulutuksen ja tutkimuksen (opetuksen lukiossa, yliopistossa ja korkeakoulussa, työskentely viestinnän tutkimuskeskus).

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

L’Université Catholique du Congo est une Université privée Catholique réputée par son excellence, par son dynamisme, par sa qualité exceptionnelle des enseignements offerts à ses étudiants et pour la ... Lue lisää

L’Université Catholique du Congo est une Université privée Catholique réputée par son excellence, par son dynamisme, par sa qualité exceptionnelle des enseignements offerts à ses étudiants et pour la pertinence de son programme d’études. Näytä vähemmän