Read the Official Description

PhD Matemaattinen mallinnus

ohjelman yleiskatsaus

Huomaa: Tämä ohjelma rekrytoi parhaillaan ensiluokkaisia, joka alkaa syksyllä 2017.

Matemaattinen mallintaminen on kehittämässä matemaattisia kuvauksia tai malleja, reaalimaailman järjestelmiä. Nämä mallit voivat olla lineaarinen tai epälineaarinen, diskreetti tai jatkuva, deterministinen tai stokastinen, ja staattinen tai dynaaminen, ja ne mahdollistavat tutkivat, analysointi ja ennustaminen käyttäytymistä järjestelmien monenlaisia ​​aloilla. Jokainen matemaattista mallintamista yrityksellä on neljä näkökohdat: hakemuksen sisällöstä kentän matemaattinen muotoilu ja analyysi, analyyttinen ja laskennallisia menetelmiä (joihin usein liittyy suurteholaskennan), sekä tulkintaa ja tulosten analysointi. Laajan tutkimuksen, valmistuneet tämän ohjelman on asiantuntemusta paitsi käyttää välineitä matemaattisen mallinnuksen eri sovelluksen asetuksia, vaan myös osallistumaan luovia ja innovatiivisia tapoja ratkaista monimutkaisia ​​tieteidenvälistä ongelmia ja kommunikoimaan tehokkaasti domain asiantuntijoita eri alojen .

Suunnitelma tutkimus

Tutkintoon vaaditaan vähintään 60 luotto tuntia tietenkin työtä ja tutkimusta. Opetussuunnitelma koostuu kolmesta tarvitaan jatko yhteisiä kursseja, kolme vaaditaan jatko keskittyminen kursseja, kurssin tieteellinen laskenta ja suurteholaskennan (HPC), valinnaisia ​​kursseja keskittyy opiskelijan valittu tutkimus keskittyminen, ja väitöskirja. Vähintään 30 luotto tuntia tietenkin työtä, mukaan lukien yhteinen opetussuunnitelma, vaaditaan. Lisäksi vähintään 30 luotto tuntia tutkimusta, kuten Graduate Research Seminar ja poikkitieteellistä harjoittelun ulkopuolella RIT, vaaditaan. Vähintään kolme vuotta täysipäiväistä opiskelua tai vastaava osa-aikainen tutkimus vaaditaan. Opiskelijan on läpäistävä kaksi ajot tentit (toinen perustuu yhteisten kurssien ja yksi pitoisuus kurssia) loppuun mennessä toisen vuoden ja ehdokkuutta tarkastus vähintään vuosi ennen valmistumista väitöskirja.

Opiskelija kehittää suunnitelma tutkimuksen kuullen sovelluksen domain neuvoa-antava komitea. Tämä komitea koostuu ohjelman johtaja, yksi keskittymä johtaa ja asiantuntija sovelluksesta domain liittyvä opiskelijan tutkimus kiinnostusta. Työryhmä varmistaa, että jokainen oppilas on suunnitelma suorittamassa asteen perustuu opiskelijan tausta ja tutkimus kiinnostusta. Suunnitelma Tutkimus voidaan tarkistaa tarvittaessa.

Valittavien

Valittavia kursseja matemaattiseen mallinnukseen ohjelma ovat saatavissa sisällä School of Mathematical Sciences; Lisäksi ohjelmassa käyttää valinnaisia ​​kursseja tohtorin ohjelmista astrofysiikan luonnontieteen ja teknologian, kuvantaminen tieteen, väri tiede ja tietojenkäsittely ja tiedon tieteiden sekä kursseja lisää jatko-ohjelmia RIT. Nämä ohjelmat tarjoavat sovellusalueiden-kursseja, jotka voivat olla kiinnostavia erityisen tutkimushankkeita.

Sisäänpääsy Ehdokkuus

Ohjelman johtaja palvelee Ph.D. Matemaattinen Modeling Opiskelijaksi komitea, komitea edustajista valitaan kuullen keskittymä johtaa.

Jokaisen opiskelijan on läpäistävä kaksi täyttäviä tutkimuksia, jotta voidaan aloittaa opinnäytetyö. Niiden tarkoituksena on selvittää, onko opiskelijalla on riittävät tiedot mallintamisen periaatteet, matematiikan ja laskennallisia menetelmiä tehdä väitöstutkimus. Tutkimukset hallinnoi komitea, joka nimittää matemaattisen mallinnuksen ohjelman johtaja. Opiskelijan on läpäistävä tarkastukset voidakseen jatkaa Ph.D. ohjelmoida.

Ensimmäinen tentti perustuu Numeerinen analyysi I ja matemaattinen mallinnus kursseja. Toinen koe perustuu opiskelijan keskittyminen Foundation kurssien ja lisämateriaalin aiheellisina pitämät komitea. Täyttäviä Kokeet pidetään kahdesti vuodessa, tyypillisesti aikana talvilepoa ja valmistumisen jälkeen keväällä.

Kun opiskelija on kehittänyt syvällistä ymmärrystä väitöskirjan tutkimusaihe, väitöskomitealle hallinnoi tarkastelu onko opiskelija hyväksytä ehdokkuudesta tohtorin tutkinto. Tämä tutkimus on suoritettava vähintään yhden vuoden ajan ennen opiskelija voi valmistua. Tarkoituksena tutkimus on varmistaa, että opiskelijalla on tarvittavat taustatiedot, komento ongelman, ja henkinen kypsyys suorittamaan valittu tutkimuskohde. Tarkastelu voi sisältää kirjallisuuskatsaus, alustavat tutkimustulokset, ja ehdotti tutkimussuunnat varten valmistunut väitöskirja. Vaatimukset ehdokkuuteen tentti sisältää sekä kirjallisen väitöskirja ehdotusta ja esittäminen suullinen puolustus ehdotuksen.

Väitöskirjatutkimuksen neuvonantaja

Kun opiskelija kulkee täyttäviä tutkimuksia, opiskelija valitsee väitöskirjatutkimuksen neuvonantaja. Käytännössä monet opiskelijat ovat tehneet tämän valinnan, de facto, ennen koetta, ja tällaisille opiskelijoille tämän vaiheen ohjelma yksinkertaisesti hallinnollinen muodollisuus.

tutkimuskomitea

Kun opiskelija on valinnut väitöskirja neuvonantaja, opiskelija, jossa neuvoja neuvonantaja, muodostaa väitöskirja komitea koostuu neljästä jäsenestä, mukaan lukien väitöskirja neuvonantaja. Valiokunta kuuluu lisäksi väitöskirjatutkimuksen neuvonantaja, yksi muu jäsen, joka on jäsenenä SMS tiedekunnan ja ulkoisen tuoli. Ulkoisen tuoli on oltava jäsen, RIT tiedekunnan, joka ei ole sidoksissa tiedekunnan matemaattisen mallinnuksen ohjelma. Neljäs komitean jäsen ei saa olla jäsen RIT tiedekunnan. Odotamme, että jäsenet, jotka eivät ole jäseniä RIT tiedekunnan on teollisuuden tutkijoiden, insinöörien tai muiden tutkijoiden, tai ne voivat olla tutkijat muissa yliopistoissa tai tutkimuslaitoksissa; Emme kuitenkaan aseteta mitään erityisiä rajoituksia neljännen komitean jäsen. Matemaattiseen mallinnukseen ohjelmakoordinaattori täytyy hyväksyä, koska komitean jäsenet, henkilöitä, jotka eivät ole jäseniä RIT tiedekunnan. Pääasialliset tehtävät väitöskomitealle ovat annetaan sekä ehdokkuuden tentti ja lopullinen väitöskirja puolustus. Lisäksi väitöskirja komitea avustaa opiskelija suunnittelussa ja toteuttamisessa niiden väitöskirja tutkimusta ja antaa ohjeita aikana väitöskirjatyötä.

vuosikatsaus

Tultaessa ohjelman opiskelijat osoitetaan akateeminen neuvonantaja ohjelmasta tiedekunnan. Toisella vuoden opiskelijat julistaa Ph.D. neuvonantaja. Tämä henkilökunnan jäsen toimii myös niiden ensisijainen akateemisen neuvonantaja. Kun muodostumista väitöskomitealle, tyypillisesti loppuun mennessä opiskelijan kolmas vuosi komitean jäsenet pysyvät säännöllisesti yhteydessä opiskelijan varmistaa vakaasti kohti loppuun. Opiskelijan kokoontuu kerran lukukaudessa keskustelemaan etenemisestä opiskelijalle.

Loppukoe Väitöskirjan

Lopullinen Väitöskirja tutkimus voidaan suunnitella, kun väitöskirja on kirjoitettu ja jaettu valiokunnalle. Väitöskomitea täytyy myös suostua hallinnoimaan loppukoe. Väitöskirjan on jaettava kaikille jäsenille väitöskomitealle vähintään neljä viikkoa ennen loppukoetta. Lopullinen tutkimus koostuu suullisen esityksen väitöskirjatutkimuksen joka on avoinna yleisölle. Tämä julkinen esitys on suunniteltu ja julkisesti ilmoitettujen vähintään kaksi viikkoa ennen koetta. Esityksen jälkeen kysymykset voidaan peluuttaa alkaen hoitavan yleisö ja oma kyseenalaistamista ehdokkaan väitöskomiteassa tullaan käymään. Kun kuulusteluissa, väitöskomitealle välittömästi tahallista ja sen jälkeen ilmoittaa ehdokkaan ja matemaattinen mallintaminen valmistunut johtaja tutkimustulosta.

Opetussuunnitelma

Matemaattiset mallit, Ph.D. aste, tyypillinen kurssi sekvenssi

Pääsyvaatimukset

Jotka on otettava huomioon ottamista Ph.D. ohjelman matemaattisen mallinnuksen, hakijoiden on täytettävä seuraavat vaatimukset:

 • Toimitettava viralliset selostukset (vuonna Englanti) kaikista aiemmin suorittanut perus-ja jatko-opinnoissa,
 • Pidä ylioppilastutkinnon tutkinto hyväksytty yliopiston,
 • On vähintään GPA vähintään 3,0 ensisijainen koulutusaloittain,
 • Annettava pisteitä Graduate Record Exam (GRE),
 • Lähettää kaksi ammatillista suosituksia ja
 • täydellinen jatko sovellus.
 • Kansainväliset hakijat, joiden äidinkieli ei ole Englanti on toimitettava pisteitä Testaus Englanti vieraana kielenä (TOEFL). Vähintään pisteet 600 (paperiset) tai 100 (Internet-pohjainen) on tarpeen.

Foundation harjoitustyö

Seuraavassa luettelossa vaaditut perusta harjoitustyö.

 • Hammaskiven kautta Monimuuttujalähettimet ja vektorilaskenta
 • differentiaaliyhtälöt
 • Lineaarialgebra
 • Todennäköisyys ja tilastot
 • Yksi kurssi tietokoneohjelmoinnista
 • Ainakin yksi seuraavista: Real Analysis, Numeerinen analyysi, tai ylemmän tason Diskreetti matematiikka.

Hakijat ilman riittävää perustavaa kurssin työ voidaan hyväksyä ehdollisena ja pyysi ottamaan jopa 9 opintopistettä peruskurssit. Ohjelman johtaja ja opiskelija sopia kirjallisesti peruskurssit opiskelija on velvollinen ottamaan, ja onnistuvat, ennen matriculating osaksi Ph.D. ohjelma matemaattista mallinnusta.

Lisätietoja

Ph.D. MS siirto

Opiskelijat Ph.D. ohjelma on mahdollisuus siirtää ja jatkavat opintojaan maisteriohjelman hallinnoi School of Mathematical Sciences, luotto annetaan varten tietenkin työtä jo otettu Ph.D. ohjelmoida.

asuinpaikkavaatimus

Kaikki opiskelijat ohjelmassa on käytettävä vähintään kaksi peräkkäistä lukukautta (kesällä suljettu pois) kuin asuva kokopäiväopiskelija olla oikeutettu saamaan tohtorin tutkinto. Jos olosuhteet vaativat, asuinpaikkavaatimusta vaatimuksesta voidaan luopua kautta vetoomus jatko-ohjelman koordinaattori, joka päättää opiskelijan vetoomuksen kuullen neuvonantajana ja jatko tiedekunnan. Pyyntö on esitettävä vähintään yhdeksän kuukautta ennen väitöstilaisuus.

aikarajoitukset

Yliopisto politiikka edellyttää, että jatko-ohjelmat saatetaan päätökseen seitsemän vuoden kuluessa opiskelijan kulkee täyttäviä tentti. Kaikki ehdokkaat on ylläpitää jatkuvaa ilmoittautuminen tutkimusvaiheen aikana ohjelman. Tällainen ilmoittautuminen ei ole rajoitettu enimmäismäärä tutkimuksen pisteitä, jotka koskevat aste.

Program taught in:
Englanti
Rochester Institute of Technology (RIT)

See 7 more programs offered by Rochester Institute of Technology (RIT) »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
3 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä