Read the Official Description

PhD on korkein korkeakoulututkinto ja sellaisina Durham valmistuneet ovat kysynnän akateemista virkaa johtavien yliopistojen ja yritysten ylin kouluissa; liiketoiminnan konsultointi kaupan ja teollisuuden ja johdon tehtävissä yksityisen sektorin organisaatiot ja valtion laitokset.

Riippumatta tavoitteesi, Durham PhD antaa sinulle mahdollisuuden yhdistää tiukan akateemisen teorian tutkimusta vaikuttamaan liike-elämän ja tehdä ainutlaatuinen panos teidän koulutusaloittain. Se houkuttelee lahjakkaita opiskelijoita mahdollisimman arvovaltainen, ja yhdessä tutkijoiden kansainvälisesti tunnettu tutkimus- ja ajattelin johtajuutta, PhD ohjelma Durham University Business School on sekä haastava ja stimuloivaa.

Osana elinvoimainen ja viihtyisä tutkimus-johtama yhteisö, voit työskennellä yhdessä monipuolinen tiedekunnan tutkijoiden ja kansainvälisiä tutkijoita kehittämään kriittinen komento oman aihe. Et viljellä korkean tason taidot analysointia ja arviointia, osaa käyttää erilaisia ​​tutkimusmenetelmiä, ja toimii itsenäisesti.

Tarjoamme areena, jossa henkilökunta, opiskelijat ja ammattilaiset voivat vaihtaa tietoa, ideoita ja inspiraatiota ja laittaa markkinoinnin teoriaa käytäntöön

Perustettu vuonna 2014, sulautumisen jälkeen osastot Management and Marketing, meidän tärkeimpänä tavoitteena on edistää ja jakaa tietoa risteyksessä markkinoiden markkinointitapa ja kulutusta. Teemme tämän tarjoamalla aktiivinen ja innostava ympäristö akateemisen henkilöstön, opiskelijoiden ja ammattilaisten tutkimukseen ideoita, tuottaa laadukkaita julkaisuja ja keskustella siitä, miten levittää tietoa luonteesta markkinoinnin ja kuluttajien käytännön. Keskeistä tässä on Yhteistyökulttuurin - ei vain jäsenten välillä, mutta muiden osastojen, klustereita ja keskuksia, ja sen ulkopuolella Durham University. Koko työmme yhdistää yksittäisten asiakkaiden, järjestöjen ja muiden laitosten, sekä julkiset että yksityiset, sekä not- ja voittoa tavoittelemattomien.

Kokous mielissä

Olemme monipuolinen joukkue, jossa eri jäsenet tuovat oman näkökulmansa. Mainstream johdon näkemyksiä istua rinnalla kriittinen ottamaan markkinointi, mukaan lukien kulttuurinen ja yhteiskunnallinen näkökulmia markkinoita, markkinointia ja kulutusta. Me hyödyntää monia menetelmiin näkökulmia kvantitatiivinen, tilastollisesti-ajettu laadullisia, interpretivist menetelmiin perinteitä.

FT: Ota seuraava askel

Meillä on kaksi saanti vuodessa, lokakuussa ja tammikuussa. Päättymispäivän sovellukset ovat:

 • Tammikuu 2017 saanti: 31 lokakuu 2016
 • Lokakuu 2017 saanti: 31 heinäkuu 2017

PhD Integrated Studies (kokopäiväistä) on yksi saanti vuodessa lokakuussa. Tilinpäätöshetkellä on 31. heinäkuuta mennessä.

Mitä tarvitsen ensin?

Englanti kielitaitovaatimukset:

 • Jos Englanti ei ole ensimmäinen kieli sinun IELTS 7,0 (ei elementti alle 6,5) tai Pearson Testaus Englanti yleisarvosanaksi 70+ (ei elementti alle 62). Huomaa, että nämä voivat olla enintään 2 vuotta vanha kuukauden ohjelma käynnistyy, esim. ohjelmaa alkaa lokakuussa 2014 IELTS tai PTE testi on on toteutettu tai lokakuun jälkeen 2012). Lisätietoja hyväksyttävissä testeissä.

UK opiskelijoille:

 • Maisterikoulutusohjelmasta, joissa yleensä merkki on vähintään 65% oman Masters väitöskirja.

Ei-UK opiskelijoille:

 • Tietty joka vastaa UK Masters. Sinun on myös suorittanut ja johdetaan (at taso vastaa vähintään 65%) väitöskirja moduuli. Tarkista luettelo vastaava pätevyys.
 • On tärkeää, että yleinen tutkimus etuja täsmäävät vähintään yhden jäsenen akateemisen henkilöstön. Tietoja eri alojen asiantuntemusta ja kokemusta akateemisen tiedekunnan ja yksityiskohdat tutkimustyötä, katso Henkilöstömme.

Jos sinulla on kysyttävää löytää mahdollinen ohjaaja, voimme auttaa. Ota yhteyttä Research Admissions Team.

Hakuprosessi

 • Onnistunut hakemus perustuu kykyyn täyttää pääsyvaatimukset, sinun tutkimussuunnitelma ja School kyky tarjota asiaan valvontaa varten oman tutkimuksen.

Meidän tunnustuksia prosessi seuraavasti kolmessa vaiheessa:

Stage One

Varmista, että:

 • täytät pääsyvaatimukset (yllä)
 • voit tavata taloudelliset vaatimukset ohjelman
 • sinulla tutkimussuunnitelma valmis.

Stage Two

Hakemukset on tehtävä käyttäen on-line hakulomake. Sinulta kysytään seuraavia tietoja:

 • akateeminen pätevyys ja Urakehitys
 • ääriviivat oman tutkimuksen etuja
 • nimet ja osoitteet kahden lukuvuoden erotuomarit
 • erityistukea tarvitsee ehkä (ks Disability Support)
 • valitsemasi College. (Jos haluat lukea kokopäiväinen ohjelma täytyy tulla jäseneksi yksi yliopistot samoin kuin on hyväksynyt osasto.

Seuraavat asiakirjat on toimitettava myös verkossa osana sovelluksen. Ilman näitä asiakirjoja hakemus ei voi käsitellä:

 • Tutkimus esityksestä 1500-2000 sanoja. Lähetä ehdotus sisällä osa online-sovellus nimeltä "Muu kokemus". Kuitenkin, jos tutkimus ehdotus sisältää taulukoita tai yhtälöt, lataa dokumentin kautta "tositteet" osan "Apurahat / Other". Neuvoja kirjoittaminen tutkimussuunnitelma.
 • 300-500 sana abstrakti antaa yhteenvedon Research Proposal
 • Todistusten jäljennökset tutkintojen (enintään 3 voidaan ladata)
 • Kopiot selostukset moduulit tutkittu (enintään 3 voidaan ladata)
 • Todisteet taitoa Englanti (jos tämä ei ole ensimmäinen kieli)
 • Kaksi viitteet, joista yhden tulee olla akateeminen. (Viite kirjeet tulisi lähettää sähköpostitse suoraan meille oman erotuomarit käyttämällä ladattavia viite muodossa.) Lataa viite lomakkeen
 • Ansioluettelosi.

Jos sinulla on ongelmia liität tositteet online sovellus, voit lähettää sähköpostia ne meille.

Kolmannen vaiheen

Käsittelemme hakemuksen perusteella kaikki tiedot ja yleensä kertoa meidän päätöksensä neljän kuuteen viikkoon. Tietyissä olosuhteissa voimme joutua pyytää lisätietoja.

Onnistunut sovellus lähetetään Durham yliopiston opiskelijarekrytointi ja hakutoimisto (SRAO) suosituksen hyväksyttäväksi. (Otamme yhteyttä suoraan, jos emme pysty suositella hakemuksen hyväksymistä.) SRAO tehtävänä on hyväksyä kaikille jatko sovelluksia. Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että hyväksyntä SRAO ei ole mikään muodollisuus ja että joissakin tapauksissa, joissa suosittelemme hyväksyntää, SRAO ei voi tukea tätä. Kunnes saat tarjouksen Student Rekrytointi ja hakutoimisto, et ole saanut virallista tarjottu paikkaa.

Program taught in:
Englanti
Durham University Business School

See 4 more programs offered by Durham University Business School »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Heinäkuu 2019
Loka 2019
Duration
Request Info
Full-time
Hinta
4,121 GBP
UK / EU (Full-time); 16500 GBP kansainvälinen (Full-time)
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Heinäkuu 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Heinäkuu 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Loka 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä