PhD kestävän energiateknologian

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Käsitellyt aihealueet ovat:

 • lämmön tehojärjestelmien
 • jäähdytysteknologian
 • lämmön virtasyklien
 • energia varasto
 • ekokaupunkien / älykkäät kaupungit
 • Kestävän rakennusaineet
 • ajoneuvoja, liikenteen ja saastumisen valvonta
 • aurinkosähkö lämpöjärjestelmissä; aurinkoenergia (esim aurinkoenergialla jäähdytys); tuulivoima
 • aurinko suolanpoiston järjestelmät
 • kestävä liittyvän jätehuolto
 • puhtaita fossiilisia polttoaineita ja hiilidioksidin talteenoton teknologioiden

Tämä edellyttää luonnollisesti 2: 1 tai kansainvälinen vastaava ja / tai mestareita ansioita tasolla tai sen yläpuolella on keskeisillä ja IELTS taso 6,0 (5,5 kussakin elementti).

Se on yleensä valmiiksi aikana noin kolme vuotta.

Laitteet

Sinulla on pääsy tietotekniikkaan, jossa ohjelmisto tarvitset, talotekniikan laboratorioiden ja tekninen workshop, digitaalinen valmistus Suite ja mallinrakennus työpaja antaa sinulle lisävälineitä tutkiva analyysiä.

Marmont keskus uusiutuvan energian sisältää tutkimuslaboratoriot, jotka on varustettu erilaisia ​​teknologioita, kuten aurinkopaneeleista, aurinkokeräimet, valo putket, tuuliturbiinien ja maalämpöpumput. Sustainable Research Building (SRB) on suunniteltu palvelemaan malliesimerkkinä rakennus, osoittaen state-of-the-art tekniikkaa ympäristön huomioiva kestävä rakentaminen.

Rakennus tarjoaa laboratorio-, toimisto- ja seminaari majoituksen ja tilat on määritetty tukemaan useita eri lämmitys-, jäähdytys- ja ilmanvaihto strategioita. Integroidut teknologiat sisältävät aurinkosähkö (PV), aurinkolämpökeräimet, tuuliturbiinien yhdistetyn lämmön ja sähkön järjestelmät, valo putket, itsepuhdistuva ikkunat ja sadeveden keräysjärjestelmiä.

Creative Energy Homes projekti on näyteikkuna innovatiivisia, state-of-the-art energiatehokas tulevaisuuden koteja. Kuusi kotien rakennettu yliopiston Park Campus suunnitellaan eriasteista innovaatioita ja joustavuutta, jotta testauksen eri osa nykyaikaisia ​​rakentamisen. Hankkeen tavoitteena on edistää kestävää ideoita ja edistää uusia tapoja tuottaa kohtuuhintaisia, ekologisesti kestävää asumista, jotka ovat innovatiivisia niiden suunnittelussa.

Useat kansainväliset yritykset kuten EPäällä BASF ja Tarmac ovat rahoittanut hanketta. Environmental Education Center (ETY) - Design Studio - on monimutkainen kolmen Yksikerroksinen siivet ja kaksikerroksinen lohko pihan keskellä. Suunnittelu ETY käsitellään käytännön asioita kuten kestävyyttä, vähän huoltoa ja vähän energiaa. Katto on integroitu 18 kWp PV.

Tiedekunnan työpajassa palveluihin kuuluu mallia päätöksenteon laitos ja digitaalinen valmistus sviitti 3D reititin, 3D-tulostimet ja laserleikkurin.

Tutkimuksen tuki

Tuki väitöskirjatutkimuksia opiskelijoille koordinoidaan tiedekunnan tutkimuksen toimisto. Kukin tohtorikoulutettava on tärkein Työn valvoja ja ainakin yksi ylimääräinen valvoja. Säännöllisesti virallisia valvonta kokousten yleensä kerran kuussa, käydään toinen tai molemmat ohjaajien.

Tarjoamme myös akateemisia jatko neuvonantajia ja opiskelijoiden PGR edustajaa, jotka ovat käytettävissä, jos sinulla on kyselyn noin liittyvät menettelyt tutkimukseen, ovat huolissaan etenemisestä tai saatavina. Kaikki jatko-opiskelijat ovat kirjoilla teknillisessä koulutusohjelma, tämä on jäsennelty koulutus- hyödyntämällä virallisia ulkoisia puitteita kuten yhteiset taidot Statement tutkimuksen kehityspuitteet (RDF) ja tutkimusneuvosto ohjausta.

Engineering and Science Research Council (EPSRC) on todennut meidän tiedekunnan ohjelmaan alana johtava standardi jatko tutkimuksen, kehittämisen ja koulutuksen. Tiedekunta on erinomaiset yhteydet teollisuuteen ja varmistaa kehität siirrettäviä taitoja, joista on hyötyä eri uraa. Sinulla on myös pääsy tutkijakoulun tutkija kehittämisohjelma.

Pääsyvaatimukset

 • Osallistumisvaatimukset: 2.1 (tai kansainvälinen vastaava) ja / tai päälliköt ansioiden tasolla tai korkeammassa merkityksellisessä aiheessa
 • IELTS: 6.0 (kunkin elementin osalta vähintään 5,5)
Viimeksi päivitetty Marras 2017

Oppilaitoksesta

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Näytä vähemmän
Nottingham , oviedo , Ningbo + 2 More Vähemmän