Read the Official Description

Yleiskatsaus

Asiantuntijavalvonnan ja lisätutkimuksen avulla kauppakorkeakoulu tarjoaa erinomaisen tohtoriohjelman.

PhD on jatkotutkinnon kehittynein muoto. Se myönnetään valvotun tutkimuksen, suullisen tarkastelun ja loppututkimuksen onnistuneesta suorittamisesta.

Akateemisen henkilökuntamme tutkimustoiminta on monenlaisia aiheita, joten voimme tarjota asiantuntijoiden valvontaa useimmilla aloilla. Sinulle annetaan kaksi ohjaajaa, jotka auttavat varmistamaan tutkimustyön sujuvan etenemisen.

Ensimmäisen vuoden aikana suoritat opintojaksot, jotta voit hankkia tarvittavia taitoja ja taustatietoja tutkimuksellesi. Jotkut niistä ovat pakollisia, ja jotkin niistä ovat esimiehen suosittelemia. Teet myös tutkimuksen ja yleisen osaamisen koulutuksen, jonka tarjoaa kauppakorkeakoulu ja tutkijakoulu, ja aloitat tutkimuksesi.

Toisena vuotena keskityt tarkemmin tutkimukseen. Koulutusta varten valmistellaan artikkeleita, jotka toimitetaan akateemisiin aikakauslehtiin ja hakevat työpaikkoja akateemisessa ympäristössä.

Economics-tutkimusalueita ovat:

 • Käyttäytymistieteet
 • Kehitys taloustiede
 • Talouspolitiikka
 • ekonometria
 • Ympäristö- ja luonnonvarataloudet
 • Kokeellinen taloustiede
 • Taloustiede
 • Kansainvälinen talous / rahoitus / kauppa
 • Makro / mikrotaloustiede
 • Poliittinen talous
 • Julkinen talous

Lue lisää.

Etsi ohjaaja

Sinulle annetaan kaksi kenttään sopivaa ohjaajaa . Varmista, että meillä on esimies, joka jakaa kiinnostuksen ehdotettuun tutkimusalueeseenne ennen hakemuksen tekemistä. Yksityiskohtaiset tiedot yliopiston tutkimusvalvojista löytyvät myös tutkimuksestamme A - Z.

Sisäänpääsyvaatimukset

ESRC: n tunnustamat mestarit (tai kansainväliset vastaavat) taloudessa, keskimäärin 63% tai enemmän

Englannin kielivaatimukset

IELTS: 7,0 (vähintään 6,0 missä tahansa elementissä)

Työpaikat

Tutkijatoimistomme jatkoivat menestyksekästä uraa monilla eri aloilla. Monet ovat saaneet akateemisia tehtäviä Yale, Oxford, Nottingham, LSE, Warwick, Manchester, Durham, Birmingham, Bristol, East Anglia, Surrey, Bonn, Innsbruck, École Polytechnique, São Paulo ja Xiamen.

Toiset ovat varmistaneet tehtävänsä sellaisissa poliittisissa toimistoissa, kuten Maailmanpankki, Kansainvälinen valuuttarahasto, Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestö, Euroopan komissio ja Euroopan keskuspankki sekä eri valtionhallinnon laitokset ja poliittiset instituutit.

Program taught in:
Englanti

See 5 more programs offered by University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Last updated February 18, 2019
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
3 - 6 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä