PhD Antarktiksen tutkimuksissa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

British Antarctic Survey (BAS) on yksi maailman johtavista ympäristötutkimuskeskuksista ja vastaa Ison-Britannian kansallisesta tieteellisestä toiminnasta Etelämantereella. Olemme Yhdistyneen kuningaskunnan tutkimus- ja innovaatioinstituutti - Luonnonympäristön tutkimusneuvosto (UKRI-NERC).

Sen ammattitaitoinen tiede- ja tukihenkilöstö, joka sijaitsee Cambridgessa, Etelämantereella ja Arktisella alueella, toimittaa yhdessä tutkimusta, joka hyödyntää napa-alueita ymmärryksemme maapallosta ja sen vaikutuksista.

Laajan logistiikkakykynsä ja taitotietonsa avulla BAS helpottaa brittiläisen ja kansainvälisen tiedeyhteisön pääsyä Yhdistyneen kuningaskunnan polaariseen tutkimusoperaatioon. Lukuisat kansalliset ja kansainväliset yhteistyöt yhdessä erinomaisen infrastruktuurin kanssa auttavat ylläpitämään Yhdistyneen kuningaskunnan johtavaa asemaa Etelämantereella. Iso-Britannia on yksi yli 30 maasta, jotka käyttävät tieteellisiä tutkimuslaitoksia Etelämantereella.

BAS tarjoaa yhteistyössä Cambridgen yliopiston kanssa tohtorin tutkimuksen Antarktiksen tutkimuksista. Opiskelijat suorittavat tutkimusprojektin tutkijan yhteisessä valvonnassa Britannian Etelämantereen tutkimuskeskuksessa ja yliopiston valvojana asiaankuuluvassa kumppaniosastossa. Opiskelijat työskentelevät yleensä Cambridgein BAS: ssä. Silti heidät rekisteröidään tutkintoon Cambridgen yliopistoon yhdelle yhteistyökumppaneiden osastoista: arkeologia ja antropologia, maatalous, kasvitiede, eläintiede, maatieteet, maantiede ja Scott Polar -tutkimuslaitos, soveltava matematiikka ja teoreettinen fysiikka, tai kemia.

Kahdeksan Polar Science for Planet Earth -tiimiä koostuvat ilmapiiristä, jäästä ja ilmastosta, biologisesta monimuotoisuudesta, evoluutiosta ja sopeutumisesta, ekosysteemeistä, geologiasta ja geofysiikasta, jäädynamiikasta ja paleoklimaatista, Palaeo-ympäristöistä, jäälevyistä ja Ilmastonmuutos, "Polaarameret" ja "Avaruussää ja ilmapiiri" kattavat laajan tieteenalueen.

Olemme tyytyväisiä tutkintoihin, jotka työskentelevät maisteritieteiden, fysiikan, kemian, matematiikan, biologian ja vastaavien aiheiden ensimmäisten tutkintojen tai maisterien parissa.

Kaikilla British Antarctic Survey -tutkimukseen ilmoittautuneilla tutkijaopiskelijoilla on BAS-ohjaaja ja yliopiston ohjaaja sukulaisosastolla; etenemis- ja tenttivaatimukset koskevat kumppaniyksikön tutkinto-opiskelijoita.

Viimeksi päivitetty Tammi 2021

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

At the Murray Edwards College University of Cambridge, we prioritize women's educational experience and achievement by identifying and training strong supervisors and tutors. We complement this for st ... Lue lisää

At the Murray Edwards College University of Cambridge, we prioritize women's educational experience and achievement by identifying and training strong supervisors and tutors. We complement this for students with popular workshops on effective learning using our own peer advisers via our unique Gateway Programme. Näytä vähemmän