PhD (yhteiskuntatieteiden yksikkö)

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Kaikki yhteiskuntatieteiden korkeakoulun akateemiset yksiköt kutsuvat tohtorihakemuksia.

Tutkimusalat ovat vain laajasti suuntaa-antavia, ja henkilöstömme pitävät luovia ja innovatiivisia lähestymistapoja kysymyksiin riippumatta siitä, ovatko ne uusia tai tuttuja - ja älyllistä analyysiä, sekä vakiintuneita että polkevia.

Valvottuja aiheita ovat seuraavat alueet:

 • Kehitystutkimukset
 • Rauhantutkimus
 • Psykologia
 • Sosiologia ja kriminologia
 • Sosiaalityö ja sosiaalihuolto

Tohtorintutkinnon suorittaminen on jännittävä tilaisuus, mutta se voi myös olla melko pelottava, koska on paljon vaiheita ajatella sovelluksen, saapumisen, pääsyn, odotusten ja etenemisen sisällyttämistä vain muutamaan. Yhteiskuntatieteellisessä korkeakoulussa uskomme, että on tärkeää, että vaikka opiskelijat työskentelevät yksittäisten hankkeiden parissa, he eivät toimi erillään. Tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia koulutukseen, taitojen kehittämiseen, säännölliseen valvontaan ja jatkuvaan vertaisavustukseen.

Sijoituksia

University of Bradford on sijoittunut maailman yhteiskuntatieteiden sarjassa 301-400 vuoden 2019 korkea-asteen koulutuksen maailmanyliopistossa.

Sisäänpääsyvaatimukset

Filosofian tohtorin tutkinnot

 • Hyväksytyn yliopiston tai laitoksen kandidaatin ensimmäisen tai ylemmän luokan tutkinto
 • Korkeampi tutkinto hyväksytyssä yliopistossa tai laitoksessa
 • Poikkeuksellisesti ehdokkaita, joilla on alhaisempi kuin edellä, mutta joilla on kokemusta ja koulutusta sopivaksi valmisteeksi

Filosofian tohtorin tutkinnon suorittaneet hakevat nyt suoraan filosofian tohtorin palkintoon.

Filosofian maisteri

 • Hyväksytyn yliopiston tai laitoksen kandidaatin tutkinto
 • Tiedekunnan tutkijatohtorikoulutuksen alakomitean hyväksymä ammatillinen pätevyys ja sopiva yleissivistävä koulutus
 • Poikkeuksellisesti tiedekunnan jatko-tutkintojen alakomitea voi hyväksyä ehdokkaita, joilla on vähemmän kuin edellä mainitut, mutta jotka pystyvät antamaan riittävät tiedot riittävän tietämyksen saamisesta.

Jos haluat keskustella PhD: n tai tutkimuksen ehdotuksen tutkimisesta, ota yhteyttä:

Tohtori Clare Beckett
01274 233521
c.beckett@bradford.ac.uk

Englannin kielen vaatimukset: Hakijoiden, joilla ei ole englantia ensimmäisenä kielenä, on oltava vähintään 6,5 IELTS-pistemäärää tai he ovat suorittaneet tutkinnon, jonka opetuskieli on englanti.

Jos et täytä IELTS-vaatimusta, voit ottaa University of Bradford edeltävän englanninkielen kurssin.

Mitä opiskelet

Tutkintotutkimus antaa sinulle mahdollisuuden määrittää oman opiskelualueen. Esimies (t) auttaa muotoilemaan tutkimusaihettasi ja varmistamaan, että olet aikataulussa tutkimuksellesi ajoissa. Tutkimushankkeet ovat lähes yksiselitteisiä. Tyypillistä hanketta ei ole helppo kuvata. Tiettyjä yhteisiä piirteitä sovelletaan kuitenkin kaikkiin.

Jotta voisit vahvistaa tohtorintutkinnon etenemisen, sinun tulee tehdä suosituksen esimiehesi ehdottamasta edistyspaneelista. Jos päätät kuitenkin jättää MPhil-ohjelman, sinun on tehtävä jäljellä oleva työ seuraavana vuonna.

Tohtorintutkinto-ohjelman toinen vuosi voidaan ottaa tosiasiallisesti huomioon. Vuoden loppupuolella pitäisi olla mahdollista yrittää analysoida tuloksia.

Kolmantena vuonna voit suorittaa yksityiskohtaisen vertailun ja analyysin tuloksistasi ja järjestää ne loogiseen ja vakuuttavaan opinnäytetyöhön.

Neljännen vuoden aikana esimies voi vahvistaa, että olet valmis lähettämään tutkielman tutkittavaksi. Esitelmän jälkeen kaksi tutkijaa lukee opinnäytetyösi, ja sinun tulee osallistua suulliseen tenttiin, jossa sinun odotetaan vastaavan kysymykseesi.

Oppiminen ja arviointi

Jotta voisit vahvistaa etenemisen, on suositeltavaa antaa tiedekunnan tutkintokomitealle. Opiskelijan on esitettävä yksityiskohtaiset asiakirjat, jotka sisältävät aikataulun jatkotyöstä ja osallistuvat edistymiskokoukseen. Tätä kutsutaan joskus etenemis- tai siirtopaneeliksi ja se on pakollinen yliopistovaatimus.

Opiskelijoiden tulee käydä läpi tämä prosessi rekisteröinnin 12 ja 13 kuukauden merkin välillä. Kokoukseen tarvittavat asiakirjat ovat seuraavat:

 • kolmen sivun yleiskertomus tutkimuksestasi, joka heijastaa edistymistäsi tähän mennessä ja herättää mitä tahansa, mitä haluaisit erityisesti palautetta;
 • opinnäytetyön aineellinen luku;
 • tutkimusehdotus;
 • opinnäytetyön suunnittelija.

Nämä asiakirjat on toimitettava 14 päivää ennen kokousta.

Lisäseurantakokous voidaan järjestää milloin tahansa etenemiskokouksen jälkeen, jos esimies katsoo sen tarpeelliseksi. Tämä tapahtuisi jälleen akateemisten asiantuntijapaneelien muodossa, jotka tarkastavat kirjallisen työn, mutta tutkijoiden lukumäärä ja tarkistettavan kirjoitetun työn tyyppi on valvojan päätettävä. Usein kolmas seurantakokous pidetään opinto-ohjelman loppua kohti ja se tapahtuu tutkielman ensimmäisen luonnoksen tai malliviivan katsauksen muodossa.

Viimeksi päivitetty Lokakuu 2019

Oppilaitoksesta

With 50 years of academic excellence behind us as a University, we have continued to grow our international reputation and course provision. We have always been pioneers in developing new course subje ... Lue lisää

With 50 years of academic excellence behind us as a University, we have continued to grow our international reputation and course provision. We have always been pioneers in developing new course subjects, reflecting and anticipating the needs of employers, our students, and of society as a whole. Näytä vähemmän