Yleiskatsaus

Kaikki yhteiskuntatieteiden korkeakoulun akateemiset yksiköt kutsuvat tohtorihakemuksia.

Tutkimusalat ovat vain laajasti suuntaa-antavia, ja henkilöstömme pitävät luovia ja innovatiivisia lähestymistapoja kysymyksiin riippumatta siitä, ovatko ne uusia tai tuttuja - ja älyllistä analyysiä, sekä vakiintuneita että polkevia.

Valvottuja aiheita ovat seuraavat alueet:

 • Kehitystutkimukset
 • Rauhantutkimus
 • Psykologia
 • Sosiologia ja kriminologia
 • Sosiaalityö ja sosiaalihuolto

Tohtorintutkinnon suorittaminen on jännittävä tilaisuus, mutta se voi myös olla melko pelottava, koska on paljon vaiheita ajatella sovelluksen, saapumisen, pääsyn, odotusten ja etenemisen sisällyttämistä vain muutamaan. Yhteiskuntatieteellisessä korkeakoulussa uskomme, että on tärkeää, että vaikka opiskelijat työskentelevät yksittäisten hankkeiden parissa, he eivät toimi erillään. Tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia koulutukseen, taitojen kehittämiseen, säännölliseen valvontaan ja jatkuvaan vertaisavustukseen.

Sijoituksia

University of Bradford on sijoittunut maailman yhteiskuntatieteiden sarjassa 301-400 vuoden 2019 korkea-asteen koulutuksen maailmanyliopistossa.

Sisäänpääsyvaatimukset

Filosofian tohtorin tutkinnot

 • Hyväksytyn yliopiston tai laitoksen kandidaatin ensimmäisen tai ylemmän luokan tutkinto
 • Korkeampi tutkinto hyväksytyssä yliopistossa tai laitoksessa
 • Poikkeuksellisesti ehdokkaita, joilla on alhaisempi kuin edellä, mutta joilla on kokemusta ja koulutusta sopivaksi valmisteeksi

Filosofian tohtorin tutkinnon suorittaneet hakevat nyt suoraan filosofian tohtorin palkintoon.

Filosofian maisteri

 • Hyväksytyn yliopiston tai laitoksen kandidaatin tutkinto
 • Tiedekunnan tutkijatohtorikoulutuksen alakomitean hyväksymä ammatillinen pätevyys ja sopiva yleissivistävä koulutus
 • Poikkeuksellisesti tiedekunnan jatko-tutkintojen alakomitea voi hyväksyä ehdokkaita, joilla on vähemmän kuin edellä mainitut, mutta jotka pystyvät antamaan riittävät tiedot riittävän tietämyksen saamisesta.

Jos haluat keskustella PhD: n tai tutkimuksen ehdotuksen tutkimisesta, ota yhteyttä:

Tohtori Clare Beckett

 • 01274 233521
 • c.beckett@bradford.ac.uk

Englannin kielivaatimukset

Hakijoiden, joilla ei ole englantia ensimmäisenä kielenä, on hankittava vähintään 6,5 pistettä IELTS-pisteistään tai suoritettava tutkinto, jossa opetuskieli on englanti.

Jos et täytä IELTS-vaatimusta, voit ottaa University of Bradford edeltävän englanninkielen kurssin.

Mitä opiskelet

Tutkintotutkimus antaa sinulle mahdollisuuden määrittää oman opiskelualueen. Esimies (t) auttaa muotoilemaan tutkimusaihettasi ja varmistamaan, että olet aikataulussa tutkimuksellesi ajoissa. Tutkimushankkeet ovat lähes yksiselitteisiä. Tyypillistä hanketta ei ole helppo kuvata. Tiettyjä yhteisiä piirteitä sovelletaan kuitenkin kaikkiin.

Jotta voisit vahvistaa tohtorintutkinnon etenemisen, sinun tulee tehdä suosituksen esimiehesi ehdottamasta edistyspaneelista. Jos päätät kuitenkin jättää MPhil-ohjelman, sinun on tehtävä jäljellä oleva työ seuraavana vuonna.

Tohtorintutkinto-ohjelman toinen vuosi voidaan ottaa tosiasiallisesti huomioon. Vuoden loppupuolella pitäisi olla mahdollista yrittää analysoida tuloksia.

Kolmannen vuoden aikana voit suorittaa yksityiskohtaisen kokoamisen ja analyysin tuloksista ja järjestää ne loogiseksi ja vakuuttavaksi väitöskirjaksi.

Neljännen vuoden aikana esimies voi vahvistaa, että olet valmis lähettämään tutkielman tutkittavaksi. Esitelmän jälkeen kaksi tutkijaa lukee opinnäytetyösi, ja sinun tulee osallistua suulliseen tenttiin, jossa sinun odotetaan vastaavan kysymykseesi.

Oppiminen ja arviointi

Jotta voisit vahvistaa etenemisen, on suositeltavaa antaa tiedekunnan tutkintokomitealle. Opiskelijan on esitettävä yksityiskohtaiset asiakirjat, jotka sisältävät aikataulun jatkotyöstä ja osallistuvat edistymiskokoukseen. Tätä kutsutaan joskus etenemis- tai siirtopaneeliksi ja se on pakollinen yliopistovaatimus.

Opiskelijoiden tulee käydä läpi tämä prosessi rekisteröinnin 12 ja 13 kuukauden merkin välillä. Kokoukseen tarvittavat asiakirjat ovat seuraavat:

 • kolmen sivun yleiskertomus tutkimuksestasi, joka heijastaa edistymistäsi tähän mennessä ja herättää mitä tahansa, mitä haluaisit erityisesti palautetta;
 • opinnäytetyön aineellinen luku;
 • tutkimusehdotus;
 • opinnäytetyön suunnittelija.

Nämä asiakirjat on toimitettava 14 päivää ennen kokousta.

Edelleen seurantakokous voidaan järjestää milloin tahansa Progression kokouksen jälkeen, jos esimies pitää sitä tarpeellisena. Tämä toteutuisi jälleen tutkijoiden paneelina, joka tarkastelee kirjallista työtä, mutta tutkijoiden lukumäärä ja tarkistettavan kirjallisen työn tyyppi kuuluu esimiehen päätettäväksi. Usein kolmas seurantakokous pidetään opinto-ohjelman loppupuolella ja se on tarkasteltava tutkielman ensimmäistä luonnosta tai pilkkaa vivaa.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 3 muuta ohjelmaa kohteelta University of Bradford »

Viimeksi päivitetty June 26, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
3 - 4 vuotta
Full-time
Hinta
16,040 GBP
Etusivu / EU-opiskelijat: £ 2 164 Kansainväliset opiskelijat: £ 16 040
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Elo 2022
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Elo 2022