PhD (Johtamiskorkeakoulu)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Tohtorintutkinto-ohjelmamme tarjoaa sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia tutkimusmahdollisuuksia monilla liiketoiminta- ja johtamisaloilla.

Teet tutkimusta kansainvälisen, kokeneen ja erittäin sitoutuneen tiedekunnan valvonnassa. Sen lisäksi, että teitä valvoo kaksi vakiintunutta tutkijaa, osallistut tutkimuskoulutukseen, joka antaa sinulle tietoa ja taitoja tiukan tutkimuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Kannustamme ja tuemme teitä valmistelemaan ja toimittamaan asiakirjoja akateemisiin konferensseihin ja lehtiin. Kehotamme teitä myös osallistumaan opetustoimintaan, jonka avulla voit saada arvokasta kokemusta korkea-asteen opetuksesta ja valmistautua työmarkkinoille.

Kun olet valmis, sinusta on tullut itsenäinen tutkija, jolla on kyky jatkaa monipuolisia uramahdollisuuksia akateemisessa ympäristössä, tutkimuslaitoksissa tai johdon konsultoinnissa.

Tutkinnon suorittaneista 90% on ottanut tohtorintutkinnon suorittamisen jälkeen tehtäväksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa / kansainvälisissä opetus- ja tutkimuslaitoksissa tai konsultointiorganisaatioissa.

Professional akkreditointi

Olemme ylpeitä siitä, että olemme elit-ryhmässä kauppakorkeakouluja, jotka pitävät Equis, AMBA ja AACSB: n kolmet akkreditoinnit, joita kutsutaan usein "Triple Crowniksi".

Sijoituksia

University of Bradford on sijoittunut 301-400: een maailmassa yritys- ja taloustieteen alalla vuoden 2019 korkea-asteen koulutuksen maailmanyliopistossa.

Sisäänpääsyvaatimukset

Kaikkien ehdokkaiden on täytettävä jokin seuraavista ehdoista:

 • Hyvä UK-kandidaatin tutkinto (ensimmäisen tai ylemmän toisen luokan arvosanat) tai vastaava pätevyys.
 • Johtamisen tai siihen liittyvien aiheiden maisterin tutkinto keskimäärin 60% tai vastaava.
 • Tutkinnolla saatu ammattipätevyys tai tutkintovaatimus.

Englannin kielivaatimukset

Kaikkien ehdokkaiden, joiden ensimmäinen kieli ei ole englanti, on täytettävä jokin seuraavista englanninkielisistä vaatimuksista:

 • IELTS: minimi pisteet 6,5 ilman alitestiä alle 6,5.
 • TOEFL-pohjainen Internet-testi: yleinen testitulos 94 (minimiarvot koskevat kutakin osavertailua)

Huomaa, että englanninkielisellä testipisteellä on vain kiinteä kahden vuoden voimassaoloaika. Jos sinulla ei ole nykyistä englanninkielistä testipistettä, ilmoittakaa päivämäärä, jona käytät englanninkielistä testiä hakemuksessa.

Jos et täytä IELTS-vaatimusta, voit ottaa University of Bradford edeltävän englanninkielen kurssin.

Mitä opiskelet

Filosofian tohtorin tutkintoon osallistuvat suorittavat itsenäistä tutkimusta tutkielman opinnäytetyönä, joka täyttää palkinnon oppimistulokset.

Ensimmäinen vuosi: Tutkimuskoulutus

Ensimmäisen vuoden aikana (tai osa-aikaisten opiskelijoiden ensimmäiset kaksi vuotta) kaikki tohtorinopiskelijat suorittavat opetustutkimusmoduuleja kehitystyön perustana ammatillisena tutkijana. Koulutuksen tarkoituksena on auttaa sinua kehittämään tutkimusta sekä käsitteellisesti että operatiivisesti sekä hallitsemaan hanketta tehokkaasti.

Kaikki opiskelijat opiskelevat näitä moduuleja opetusviikkoina.

Toinen / kolmas vuosi: PhD-tutkimushanke

Toisesta vuodesta alkaen (tai kolmannesta vuodesta, jos olet osa-aikainen) keskityt tutkimusprojektiisi. Tähän sisältyy tyypillisesti:

 • Kirjallisuuskatsauksen suorittaminen.
 • Tutkimusinstrumenttien kehittäminen.
 • Kenttätyön ja tiedonkeruun suorittaminen.
 • Tietojen analysointi.
 • Tulosten tulkinta.

Toisena vuonna (tai kolmantena vuonna, jos olet osa-aikaisesti) sinun on myös käytävä läpi virallisen edistymiskatsauksen, ja tämän vuoksi sinun on toimitettava edistymiskertomus ja esitettävä täysin kehittynyt tutkimusehdotus tarkastelupaneelille. Tarkastelun jälkeen ilmoittautuminen tohtorintutkintoon vahvistetaan (tai siirryt MPhil-ohjelmaan, jos edistyminen ei ole tyydyttävä).

Viimeinen vuosi: kirjoitusvaihe

Siirryt viimeisen vuoden kirjoittamiseen vaiheeseen. Kaikkien tutkimusopiskelijoiden tulee pyrkiä toimittamaan opinnäytetyö ilmoittautumisen vähimmäisajan kuluessa (4 vuotta kokopäiväisesti ja 6 vuotta osa-aikaisesti). Tässä vaiheessa mukana olevat tehtävät ovat:

 • Opinnäytetyön lopullisen version tuottaminen.
 • Opinnäytetyön esittäminen.
 • Opinnäytetyön puolustaminen suullisessa tentissä.

Oppiminen ja arviointi

Koulutusmoduulit koostuvat:

 • Luennot
 • keskustelu
 • Ryhmäharjoitukset
 • Luokkaprojektit
 • Muut online- (WRDTP) ja henkilökohtaiset toimitustavat

Arviointistrategiat sisältävät yksittäisiä papereita, yksittäisiä projekteja ja heijastavia esseitä.

Väitöskirjan kehittämistä ohjaavat kaksi ohjaajaa ja arviointi sisältää Viva Vocen.

Urakehitys

Johtamiskorkeakoulu tukee PhD-ohjelman opiskelijoita eri tavoin; kampuksen opiskelijat voivat osallistua työpajoihin, mutta suurimmaksi osaksi tuki tohtorikoulutettaville on yksi-to-one-opastus - myös ainutlaatuiseen ja joustavaan jatko-tutkimuskehykseen sisältyy koulutus- ja kehitysmahdollisuuksia.

PhD-ohjelman osallistujat etsivät pääsääntöisesti korkeakoulujen virkaa, joten ura ja akateeminen henkilöstö voivat tarjota ohjausta. Niille, jotka haluavat kehittää uraansa kaupallisessa maailmassa, uran valmentajat pystyvät tukemaan, opiskelijat etsivät usein kehittämään uraansa konsultointi- ja tutkimuspohjaisiin tehtäviin.

Urakehitysmahdollisuudet

Aikana opiskellessasi tietojenkäsittelytieteellisessä tiedekunnassa sinulla on mahdollisuus osallistua erinomaiseen urakehitysohjelmaan koko kurssin ajan. Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan sinulle tarvittavat taidot ja jatkotutkinnot, jotta heidät olisivat valmiita hakemaan työtä johtavien innovatiivisten organisaatioiden kanssa. Uraauurtava ohjelma (PDF, 2,8 Mt) tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada sertifikaatteja:

 • Eurooppalainen tietokoneen ajokortti (ECDL) - digitaalisen lukutaidon vertailukohta.
 • Sage 50 Accounting ja Sage 50 Payroll - koulutus, jonka avulla voit kehittää johtavia kirjanpito- ja palkkaohjelmistotaidoja.
 • Projektipäällikön ammatilliset sertifikaatit - antavat sinulle edun pyrkiessäsi tulla sertifioituksi projektipäälliköksi.
 • Suuri tiedon analysointi ja raportointi - ohjelmisto ja palvelut (SAS), jotka johtavat sertifiointiin.

Lisäksi ohjelmaan sisältyy myös toimia, joilla edistetään tiimityötä, luottamusta, viestintää ja monia muita työnantajien pyytämiä taitoja.

Jatkuvan ammatillisen kehityksen (CPD) sertifikaattien kehittäminen osoittaa työnantajille, että et ole vain kunnianhimoinen, vaan myös otat vastuuta omasta ammatillisesta kehityksestänne.

Tutkimustuki

Koulu tukee tohtorinopiskelijoita monin eri tavoin. Tärkeintä on, että opiskelija-apu on yksioppaan kautta.

Tehokas oppimispalvelu on johdon ja oikeuden tiedekunnassa tarkoitettu laitos, joka tukee oppilaitamme maksimoimaan akateemisen oppimisensa sekä auttamaan ulkomaisia opiskelijoita mukautumaan nopeasti Yhdistyneen kuningaskunnan koulutusvaatimuksiin.

tutkimus

Tutkimusaktiivinen henkilöstö tekee johtavia ja organisatorisia kysymyksiä käsittelevää maailman johtavaa tutkimusta.

Vuoden 2014 tutkimusarviointikehyksessä 65% tutkimuksestamme katsottiin kansainvälisesti tunnustetuksi tai maailman johtavimmaksi omaperäisyyden, merkityksen ja kurinalaisuuden kannalta. Lähes 90% tutkimuksestamme osoitti merkittävää vaikutusta liiketoimintatapoihin ja -politiikkaan.

Edistämme monitieteistä tutkimusta ja teemme yhteistyötä teemakohtaisissa tutkimuskeskuksissa yhteistyössä kollegojemme kanssa ympäri maailmaa. Tällä hetkellä meillä on neljä tutkimuskeskusta:

 • Kirjanpito, talous ja talous (AFE)
 • Ihmiset, organisaatio ja yrittäjyys
 • Logistiikka, toimitusketju ja teknologia (LogiST)
 • Kansainvälinen liiketoiminta, markkinointi ja tuotemerkit (IBMB)
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lue lisää

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Näytä vähemmän