Ph.D. tekniikoissa ja materiaaleissa

Tohtorikoulutusohjelma Teknillistieteellinen tekniikka on keskittynyt itsenäisiin tieteellisiin ja tutkimushankkeisiin tekniikan alalla. Sen tavoitteena on tuottaa korkeasti koulutettuja ja luovia tutkinnon suorittaneita, jotka osaavat harjoittaa tieteellistä, tutkimusta ja ammattitaitoa tutkituilla aloilla.117782_laboratory_guy.jpg

Valmistuneet voivat itsenäisesti soveltaa hallittuja taitoja ja luentojen teoreettisen tietämyksen korkeaa tasoa ja hankkia nykyaikaisilla oppimismenetelmillä erityisten tekniikan alan ongelmien ratkaisemiseksi. Lisäksi he tuntevat insinööritekniikan tutkimusmenetelmät ja pystyvät tekemään kriittistä analyysiä, arviointia ja synteesiä, jolloin he voivat keskustella tutkimustulostensa tuloksista ja laajentaa nykyisen tiedon summaa ammattimaisella tavalla julkaisemalla ja jakaa ammattimaisen yhteisön muiden jäsenten kanssa sekä kotimaassa että ulkomailla.

Opintojakson suoritettuaan tutkinnon suorittaneet menestyvät tutkijaryhmän jäseninä sekä teoreettisessa että soveltavalla tutkimusalueella tai asiantuntijoina teollisuuskeskusten ja tärkeimpien tutkimuslaitosten ryhmissä, jotka keskittyvät tietylle alueelle. Heidän syvällisen tietonsa ja ammatillisten lähestymistapojensa ansiosta he menestyvät laajemmassa yhteydessä myös korkeakoulujen luennoitsijoina.

Škoda Auto PhD -ohjelma

TUL-tutkinto-opiskelijat voivat hakea osallistumista Škoda Auto PhD -ohjelmaan tai he voivat kirjoittaa opinnäytetyönsä yrityksen tarjoamasta aiheesta.117756_TUL_studentcar.jpg

Tärkeimmät tiedot

 • OPINNÄYTETYÖ: Konetekniikan tiedekunta
 • OHJE KIELI: englanti
 • KELPOISUUS:
  • Tunnustettu korkeakoulututkinto, sellaisena kuin siitä säädetään laissa nro 49/2009 Coll. (ei tarvitse hakijoita Slovakiasta, Puolasta, Unkarista, Saksasta ja Sloveniasta).
  • Pääsykoe
 • KESTO: 4 vuotta
 • Hinta / akademinen vuosi: USD 2000
 • HAKEMUSMAKSU: CZK 500 / USD 25
 • HAKEMUSTEN MÄÄRÄAIKA: 31.1. 31.8
Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti

Katso 8 muuta ohjelmaa kohteelta Technical University of Liberec »

Viimeksi päivitetty Heinäkuu 8, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Duration
4 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
2,000 USD
Hinta / akateeminen vuosi
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä