Tohtorikoulutus

Vastaavan maisteriohjelman suorittaneilla on mahdollisuus laajentaa tietämistään jatko-opinnoissa Länsi-Böömin yliopiston Pilsenin sähkötekniikan tiedekunnassa. Tämä tutkinto on kolmas, korkein korkeakoulututkinto, se on kokopäiväinen ja vakiopituus on 4 vuotta (opintojen enimmäiskesto on 6 vuotta).

Tutkimusta säätelevät Länsi-Böömin yliopiston Pilsenissä suoritetut opintosäännöt. Jokaisella opiskelijalla on henkilökohtainen opintosuunnitelma, ja sitä johtaa esimies, johon opiskelija on hakenut tohtorikoulutuksen aiheen kanssa. Päätoimisessa muodossa oleville opiskelijoille myönnetään stipendi.

Valtion tohtorikoe suoritetaan opintojen aikana viimeistään kahden vuoden kuluttua ohjelman alkamisesta. Tutkimus loppuu väitöskirjan puolustamiseen. Tutkinnon suorittaneille myönnetään akateeminen nimike "Tohtori" (lyhennettynä "Ph.D.", joka annetaan nimen takana). Kaikkia jatko-opintoja voi myös opiskella englanniksi Pilsenin FEL: ssä.

122597__MG_5218_rets_vyrezobnoveny_text_en.jpg

Tarjoamme seuraavia aloja opiskeluohjelmassa "Sähkötekniikka ja tietotekniikka" (EaI):

  • Sähkötekniikka (DEEN) - kokopäiväinen
  • Elektroniikka (DELN) - kokopäiväinen
  • Sähkötekniikka (DELT) - kokopäiväinen

5 syytä, miksi minun pitäisi opiskella jatko-opintoja FEL: ssä Pilsenissä:

  1. Mahdollisuus liittyä FEE / RICE-tiimiin ja saada työpaikka opintojen aikana ainutlaatuisissa, kansainvälisesti tunnustetuissa FEE / RICE-tiimeissä.
  2. Mahdollisuus oppia esimiehiltä, jotka ovat maailmankuuluja asiantuntijoita. Yhteistyö heidän kanssaan antaa sinulle työreferenssin, johon muuten pääset käsiksi.
  3. Yhteistyö maailmanluokan R: ssä
  4. Mahdollisuus matkustaa ympäri maailmaa. Saat mielenkiintoisia kontakteja ja tapaat tärkeitä persoonallisuuksia kansainvälisillä konferensseilla ja harjoittelujaksoilla.
  5. Apuraha jopa 15 000 CZK kuukaudessa, jota voidaan korottaa ylimääräisen apurahan muodossa suoritepalkkioilla ja mahdollisesti palkkioilla projekteista, joissa työskentelet.

Mikä on opintojen vakioaika?

4 Vuotta.

Onko minulla oikeutta asuntolaan?

Kyllä, jatko-opiskelijoilla on mahdollisuus majoittua asuntolaan. Lisäksi voit saada samat opiskelijaedut kuin kandidaatin tai maisterin opiskelijat.

Mitkä ovat vastuut tutkimuksen aikana?

Tehtävät määritellään aina erikseen jokaiselle tohtorille. opiskelija. Opiskeluaikana työskentelet valitulla tutkimustehtävällä ja osallistut moniin tieteellisiin hankkeisiin. Yleensä suoritat viisi ammatillista koetta täydentääksesi ammattitaitojasi pärjätäksesi asiantuntija-aiheesi. Olet mukana työskentelyssä opiskelijoiden kanssa, julkaista tieteellisen työn tulokset. Matkustat ja osallistut ammatilliseen harjoittelupaikkaan arvostetulla ulkomaisella työpaikalla.

Voinko muuttaa opintojen muotoa, väitöskirjan aiheita ja ohjaajaani opintojen aikana?

Kyllä, opiskelija voi siirtyä kokopäiväisestä kurssista yhdistetylle ja päinvastoin. Hän voi myös muuttaa väitöskirjan aihetta ja ohjaajaa, mutta kaikki muutokset on hyväksyttävä ja niistä on keskusteltava FEE-tohtorikoulutuksen lautakunnan tai FEE-tieteellisen lautakunnan kanssa.

Hakemusmenettely

Koko hakumenettely kuvataan tässä:

https://www.fel.zcu.cz/en/applicants/doctoral/podani_prihlasky/

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti
  • Czech
Viimeksi päivitetty Lokakuu 15, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Duration
4 vuotta
Full-time
Hinta
- opetetaan ilmaiseksi, ilman tution fee. Lisäksi kaikki Ph.D. Opiskelijoille myönnetään apuraha.
Määräaika
Loka 29, 2019
Calls are open three times a year (October, February, June). Standard recommended date is end of September.
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Päättymispäivämäärä
Elo 2024
Haun määräaika
Loka 29, 2019
Calls are open three times a year (October, February, June). Standard recommended date is end of September.

Syys 2020

Location
Haun määräaika
Loka 29, 2019
Calls are open three times a year (October, February, June). Standard recommended date is end of September.
Päättymispäivämäärä
Elo 2024

RICE R&D center laboratories

Faculty of Electrical Engineering

Pilsen, Czech Republic