Ph.D. in Engineering

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tohtorikoulutusohjelma

Kansainvälisesti tunnustettu huippuosaamisestaan tutkimuksessa ja koulutuksessa, sähkö- ja tietotekniikan (ECE) osastolla on 32 toimihenkilöä / toimikautta-tiedekunnan jäsentä ja yli 500 opiskelijaa. Sähkö- ja tietotekniikan laitos tarjoaa erittäin edullisen tohtorin tutkinnon. ohjelmoida. Napsauta tätä nähdäksesi äskettäiset jatko-opiskelijat.

UNM on sekä erittäin edullinen että nimetty Carnegie Research 1 -yliopistoksi (korkeimmalle tutkimustoiminnalle).

Kansainväliset hakijat otetaan automaattisesti huomioon kansainvälisessä Amigo-apurahassa . Valituille myönnetään ulkomailla asuvien opintovapaus (arvo yli 11 000 dollaria vuodessa). Amigo-apurahojen määrä on rajoitettu, joten varhaisilla hakijoilla on suurempi mahdollisuus saada tämä apuraha.

ECE-osasto tarjoaa seuraavat tutkintovaihtoehdot:

 • Ph.D. tekniikan alalla keskittyen sähkötekniikkaan
 • Ph.D. tekniikassa keskittyen tietokonetekniikkaan
 • Ph.D. optisen tieteen ja tekniikan alalta

Ph.D. Ohjelma vaatii vähintään 48 opintoviikkoa kursseja (lukuun ottamatta 18 tuntia väitöskirjan luotto tuntia ja 2 tuntia ECE 590) yli kandidaatin tutkinnon, joka voi sisältää enintään 6 tuntia diplomityötä. New Mexico -yliopistossa on suoritettava vähintään 24 luottotuntia, joista 18 tunnin on oltava vähintään 500-tasoisia.

Potentiaalisena ehdokkaana Ph.D. jokaisen opiskelijan on läpäistävä tohtori. pätevöitynyt tentti tyydyttävän akateemisen valmistelun ja oppimiskyvyn osoittamiseksi.

141182_ECE10-1-20Web.jpg

Ph.D. Tutkintovaatimukset

 1. Vähintään 48 tuntia kursseista (ilman ECE590- ja ECE699-väitöskirjaa).
  • Ainakin 24 tunnin työselostus jatko-opinto on suoritettava UNM: ssä.
  • Ainakin 18 tuntia jatko-opintosuoritusta on suoritettava UNM: ssä tohtoriohjelmaan pääsyn jälkeen.
  • Vähintään 18 tuntia UNM: ssä ansaitun jatko-opintosuorituksen on oltava vähintään 500-vuotiaita kursseja.
 2. Kaksi oppituntia ECE 590 (jatko-seminaari).
 3. Vähintään 18 tuntia väitöskirjapisteitä (ECE 699).
 4. Korkeintaan 6 opintopistetunnilla voi olla arvosana C (2.0), C + (2.33) tai CR (opiskelijan valitsema luokitusvaihtoehto). ECE 590 ei kuulu tähän rajoitukseen.
 5. CR / NC-luokitusta ei sallita ECE-ydin- tai pienemmille ydinkursseille.
 6. Opiskelijan kumulatiivinen GPA ei voi olla alle 3,0. Lisäksi hänen ehdokashakemuksessaan esitettyjen kurssien GPA ei voi olla alle 3,0
 7. Enintään 50% vaadituista kurssimaksuista UNM: ssä voidaan ottaa yhden tiedekunnan jäsenen kanssa. (Kurssityö, joka on suoritettu MS-tutkinnoksi, sisältyy tähän rajaan).
 8. Enintään 9 tuntia "ongelmakursseilla" (ECE 551 tai ECE 651).
 9. On ilmoittauduttava lukukaudelle, jona jatko-opinnot suoritetaan, ja lukukaudelle, jossa tutkintovaatimukset täyttyvät, mukaan lukien kesäistunto.

Ph.D. Karsintakoe

Kaikki Ph.D. ehdokkaiden odotetaan suorittavan tohtorin tutkinnon. Karsintakokemus tyydyttävän akateemisen ja oppimisen valmistelun osoittamiseksi ja luomiseksi. Jatko-opiskelija voi suorittaa tutkinnon enintään kahdesti tohtorintutkinnossaan. ohjelmoida.

Karsintakokeita on yritettävä suoritettuaan opiskelijan ydinkurssit neljän lukukauden kuluessa tohtorin valinnasta. ellei akateeminen neuvonantaja ja ECE: n jatko-ohjelman johtaja toisin päätä. Tentti koostuu kirjallisesta lähetyksestä ja suullisesta esityksestä, jota seuraa suullinen kysymys- ja vastaustunti. Esityksen on perustuttava tutkimuksen kirjallisuuden lukemiseen opiskelijan Painopiste-alueella ja lyhyeen ehdotukseen tutkimuksen laajentamisesta.

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

At UNM ECE we want you to succeed. We will help you find a good job. We will help you get your degree. We will give you all the tools and the confidence that you need to achieve your dreams.

At UNM ECE we want you to succeed. We will help you find a good job. We will help you get your degree. We will give you all the tools and the confidence that you need to achieve your dreams. Näytä vähemmän