Ph.D. elintarvikehygieniassa ja jalostustekniikassa
University of Veterinary Sciences
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Brno, Tšekki
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
4 vuotta
Vauhti
Täysaikainen, Osa-aikainen
Lukukausimaksut
EUR 4 000 / per year
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2024
Johdanto
Tärkeimmät tosiasiat
- Ohjelma: Elintarvikehygienia ja jalostustekniikka
- Pätevyystaso: tohtori
- Opiskelutapa: kokopäiväinen tai yhdistetty, 4 vuotta
- Myönnetty pätevyys: Ph.D.
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Ohjelman profiili:
Tohtorikoulutusohjelma Food Hygiene and Processing Technology on akateemisesti keskittynyt opinto-ohjelma, joka vastaa tieteen nykyistä tilaa ja tasoa sekä käytännön tarpeita Euroopassa. Elintarvikehygienia- ja jalostustekniikan tohtoritutkinnon suorittaneet saivat syvällistä teoreettista tietoa ja käytännön taitoja, jotka on hankittu itsenäisen luovan toiminnan aikana ja uuden tieteellisen tiedon hankkimiseksi tutkimusalalla. Valmistuneet voivat jakaa aktiivisesti tietämystään opintoalalla kansainvälisellä tasolla ja julkisesti. Tämän pätevyyden perusteella tutkinnon suorittaneet työskentelevät pääasiassa tutkimuslaitoksissa ja yliopistoissa.
Valmistumisen vaatimukset:
Vähintään 240 op, valtion lopputentti, väitöskirjan puolustaminen.