Ph.D. arkkitehtuurissa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

FT Bratislavan Slovakian teknillisen yliopiston arkkitehtuurin tiedekunnan arkkitehtuuriohjelma heijastaa nykyistä tutkimusta ja taiteellista suuntausta ja antaa sinulle mahdollisuuden tarkentaa henkilökohtaisia profiilisi, keskittyen teoreettiseen ja tieteelliseen tutkimukseen. Tutkimus parantaa kykyäsi työskennellä luovasti ja itsenäisesti teoreettisen, tutkimuksen ja kehityksen (T & K) tai taiteellisen luonteen projekteissa sekä analysoida ja ratkaista haasteellisia ongelmia omilla opintoaloillaan. Se myös valmistelee sinua perustamaan oman luovan t & k-toiminnan tai taiteellisen käytännön.

Arkkitehtuuriohjelma käsittelee arkkitehtuurin teoreettista tutkimusta, kokeellisia suunnittelumenetelmiä, arkkitehtuurityyppitutkimusta, ympäristön arviointia, arkkitehtuurin kestävyyttä, historiografiaa ja arkkitehtuurikriitikkoa.

Aihealueita ovat Body Conscious Lab, uudet tekniikat (lisätty ja virtuaalitodellisuus, uusien ohjelmistojen käyttöön perustuva generatiivinen suunnitteluprosessi) kestävään arkkitehtuuriin ja tiettyjen muistomerkkien restaurointiin sekä moniin muihin nykyaikaisiin ja visionääriin liittyviin arkkitehtuurin aiheisiin. Arkkitehtuurin tiedekunnassa sijaitseva University Science Park luo alustan tuotteiden valmistukselle ja on varustettu uusilla tekniikoilla, kuten laserilla, CNC-työstöllä, 3D-tulostimilla jne., Joita voidaan käyttää laajassa tutkimuksessa. 133907_19221677_1079540255524425_8550423801749395434_o.jpg

Tiedekunnan oma tieteellinen aikakauslehti ALFA tarjoaa loistavan tilaisuuden julkaista tutkimustyötäsi yhdessä muiden paikallisten ja kansainvälisten tutkijoiden kanssa. Tohtorina tutkija, voit työskennellä itsenäisesti väitöskirjasi suhteen, mutta sinulla on henkilökohtainen ohjaaja, jos tarvitset neuvoja ja neuvontaa. Ihannetapauksessa tutkijaryhmät, jotka koostuvat tutoreista ja heidän Ph.D. Opiskelijat työskentelevät erityishankkeissa, joita tuetaan rahoituksella ja apurahoilla, jotka mahdollistavat entistä tiiviimmän yhteistyön kansainvälisten kumppanilaitosten kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus hakea harjoittelupaikkaa useiden soveltuvien järjestelmien kautta. Esimerkiksi Erasmus Plus -ohjelma mahdollistaa tai voit valita, järjestää ja hallita harjoittelupaikkaa missä tahansa instituutiossa tai yrityksessä maailmassa. Tällaista harjoittelua pidetään myös osana tutkimusta.

Tutkijana voit työskennellä tutkimuksen ja koulutuksen, julkisen tai kunnallisen konsultoinnin aloilla. Voit jopa tulla tiedekunnan säännölliseksi jäseneksi ja jatkaa lisätutkimuksia arkkitehtuurin alalla. Voit jatkaa työtä yhteistyössä kansainvälisten kumppaneiden kanssa kansainvälisissä tutkimusprojekteissa ja luennoida erikoistuneesti. 133890_16825746_997507877060997_80933374670429883_o.jpg

Hakemuksen jättämisen määräajat

Toukokuu 2020 (pyydä tietoja)

Lukukausimaksut

Englannin kielellä opiskelevat opiskelijat

  • Kokopäiväinen opiskelu: 3 500 € vuodessa
  • Ulkoinen opinto: 2400 € vuodessa

Huomautus 1: Jos opiskeluajat ylittävät vakio-opiskeluajan, ulkomaalaisopiskelijoiden, jotka opiskelevat osa-aikaisesti englantia, on maksettava maksu riippuen siitä, onko opiskelija Euroopan unionin jäsenvaltion kansalainen vai sopimusvaltioiden kansalainen Euroopan talousalueesta ja Sveitsistä tehtyyn sopimukseen vai ei, välillä 1600–2400 € / vuosi.)
Liite 2: Bratislavan Slovakian teknillisen yliopiston opintoihin liittyvät lukukausimaksut lukuvuonna 2016-2017 - Rehtorin direktiivin nro 3/2019-SR täydellinen sanamuoto ja STU: n opintoihin liittyvät lukukausimaksut lukuvuonna 2020 -2021, annettu 10. syyskuuta 2019 (jäljempänä 'direktiivi')
Maksut voivat muuttua. Katso todelliset maksut STU: n verkkosivustolta: http://www.stuba.sk/english/degree-students/legislation.html?page_id=2021

Tietoja koulusta

Miksi STU: n arkkitehtotieteellinen tiedekunta Bratislavassa?

Arkkitehtuuritieteellinen tiedekunta on yksi seitsemästä Bratislavan Slovakian teknillisen yliopiston tiedekunnasta (jäljempänä lyhennettynä STU, slovakkilaisesta "Slovenská technická univerzita"). Se on Slovakian suurin ja vanhin arkkitehtuurikoulu; arkkitehtuurikoulutuksen alku alkaa vuodesta 1946/1947 ja liittyy rakennustekniikan opintoalaan.

Arkkitehtuurintieteellinen tiedekunta on tänään luova ja kilpailukykyinen instituutio, jolla on ennakkoluuloton henkilökunta ja joka hyödyntää menestyksekkäästi kansainvälisiä yhteistyömahdollisuuksia tutkimuksessa ja koulutuksessa. Erityisesti Erasmus Plus-liikkuvuusohjelman kautta tiedekunta tarjoaa vaihtovaihtoehtoja yli 50 kumppanilaitoksen kanssa ympäri Eurooppaa. Vuosittain kymmeniä ulkomailla opiskelevia arkkitehtuuritieteellisen tiedekunnan opiskelijoita ja kansainvälisiä opiskelijoita saapuu opiskelemaan arkkitehtuurin tiedekunnassa. Samaan aikaan 29 kansainvälistä opiskelijaa tuli opiskelemaan arkkitehtuurin tiedekunnassa.

Arkkitehtuurin tiedekunnan luennoitsijat ovat merkittäviä persoonallisuuksia, jotka eivät ole vain opettajia ja tutkijoita; suurin osa heistä on aktiivisesti harjoittavia arkkitehtejä, kaupunkisuunnittelijoita tai teollisuuden / tuotteiden ja graafisten / brändisuunnittelijoita. Saadut palkinnot ja tunnustukset ja yhteydet, jotka menevät Slovakian rajojen yli, ovat paras todistus heidän ominaisuuksistaan. 133914_olah.jpg

Kansallisten asiantuntijoiden lisäksi FA STU on kutsunut vierailevia luennoitsijoita ulkomailta: Jan Gehl, Marco Casagrande, Nathalie de Vries (MVRDV), Rainer de Graaf (OMA), Jenny B. Osuldsen (Snohetta), Patrik Schumacher (arkkitehdit Zaha Hadid). ) ovat vain joitain lukuisista merkittävistä ulkomaisista asiantuntijoista ja nykyarkkitehtuurin persoonallisuuksista, jotka ovat tähän mennessä vierailleet tiedekunnassa. Tiedekunnan kansainvälinen osallistuminen heijastuu jäsenyyteen kansainvälisissä järjestöissä ja osallistumisesta monikansallisiin hankkeisiin Slovakiassa ja ulkomailla.

Yksi pienimmistä metropoleista Keski- ja Länsi-Euroopassa, elinvoimainen kaupunki Bratislava on inspiroiva ja samalla edullinen paikka kansainvälisille opiskelijoille ja matkailijoille. Maantieteellisen sijaintinsa ansiosta se on portti Eurooppaan. Voit nauttia sen läheisyydestä Wieniin, Budapestiin ja Prahaan täydellisillä liikenneyhteyksillä. Yhteinen historia ja lähellä olevat etäisyydet ovat yhteisiä näille pääkaupungeille ja tarjoavat monia mahdollisuuksia kulttuurisiin, sosiaalisiin ja matkakokemuksiin. Erinomaiset bussi- ja rautatieyhteydet Bratislavasta sekä helppo pääsy Bratislavan ja Wienin lentokentälle tarjoavat halvat yhteydet tärkeimpiin Euroopan kohteisiin.

Mitä teemme ja miten?

Jos etsit Slovakian suurinta ja vanhinta arkkitehtuurikoulua, jonka arkkitehtotieteellinen tiedekunta on kiinteä osa Bratislavan Slovakian teknillistä yliopistoa, olet saapumassa oikeaan kohtaan.

Voit opiskella täällä arkkitehtuuria ja kaupunkisuunnittelua, teollisuus- ja tuotesuunnittelua. Opintojen luonne on määrittänyt tiedekunnan taustalla olevan koulutusstrategian, erityisesti sen keskittymisen opiskelijoiden luovuuden ja kriittisen ajattelun kehittämiseen sekä heidän kykyyn vastata tulevaisuuden ennakoimattomiin haasteisiin, joita jokaisen tutkinnon suorittaneen on vielä kohdattava. Projektipohjainen oppiminen, jota johtavat akateemista ja ammatillista taustaa omaavien asiantuntijoiden sekä tiiviissä yhteistyössä käytännön kanssa koordinoidut projektit, tarjoaa uskollisen "tosielämän" kokemuksen simuloinnin.

Arkkitehtuurintieteellinen tiedekunta tarjoaa myös keskittymismahdollisuuksia erikoistuneessa koulutus- ja tutkimuskeskuksessaan Unescon kulttuuriperintökaupungin Banská Štiavnican sydämessä. Aidossa historiallisessa talossa (jonka opiskelijat tosiasiallisesti palauttavat) tiedekunta mahtuu 30 opiskelijaa ja 10 työntekijää työpajojen tai erikoiskurssien aikana ympäri vuoden. 133910_21.jpg

Kun lähestytään käytäntöä, opiskelijoita kannustetaan osallistumaan monenlaisiin paikallisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin. Koulun laatu vahvistetaan lähinnä oppilaiden saavutuksilla. Arkkitehtuuritieteellinen tiedekunta voi ylpeästi ylpeillä opiskelijoiden menestyksistä useissa paikallisissa ja kansainvälisissä arkkitehtonisissa-urbanistisissa ja suunnittelukilpailuissa (esim. Inspireli Awards, Xella, Isover, Kansallinen suunnittelupalkinto, ABF Slovakia parhaasta kandidaatin työstä, prof. Lacko-palkinto) parhaasta diplomityöstä) ja monet muut.

Tällaisen ajattelutavan avulla pyrimme opiskelijoidemme monimutkaiseen valmisteluun kovien tai pehmeiden taitojen alalla tulevan Industry 4.0: n yhteydessä.

Hyvä koulutus ei kuitenkaan riitä. Pyrimme ensisijaisesti luomaan yhteisön. Arkkitehtuurintieteellinen tiedekunta tarjoaa rikkaan sosiaalisen, tutkimuksen, akateemisen ja urheiluelämän. Meillä on pitkät perinteet suurimman julkisen tapahtumamme - Arkkitehtuurin ja suunnittelun yön - järjestämisessä. Opiskelijat laativat monet tapahtumista opiskelijoille - esimerkiksi Manifest (ensimmäiset vuotemme saavat lämpimän vastaanoton uusilta kollegoilta). Seurauksena ovat avoimien päivien näyttelyt, sekä opiskelijoiden että ammattilaisten näyttelyt, jotka esittelevät töitään, pöytätennisviikonloppuja jne. Ja päättyvät moniin paikallisiin arkkitehtuuri-, muotoilu-, taidenäytefestivaaleihin ja markkinoihin (kuten Urban Market), arkkitehtuurin tiedekunta nauttii läsnäolo strategisen sijaintinsa vuoksi lähellä Bratislavan keskustaa. 133888_19144165_1079579065520544_8162618331696172792_o.jpg

Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

The Faculty of Architecture is part of the Slovak University of Technology in Bratislava as a top establishment with educational, scientific, artistic, and project activities in the field of architect ... Lue lisää

The Faculty of Architecture is part of the Slovak University of Technology in Bratislava as a top establishment with educational, scientific, artistic, and project activities in the field of architecture, urbanism, and design. It was founded in 1947, and since then, it is based on the most talented Slovak architects and designers. Näytä vähemmän