Ph.D. Plant Science

Yleistä

Ohjelman kuvaus

OHJELMASTA

Kasvitieteellisen ohjelman tavoitteena on kehittää perusteellinen tuntemus kasvien kasvusta ja toiminnasta haastavissa ympäristöolosuhteissa, kuten Saudi-Arabiassa. Kasvien perusbiologiaa tutkitaan useilla eri tasoilla (esim. Genomi, proteomiikka, metabolomiikka), ja tutkitaan kasvien vuorovaikutusta niiden ympäristöön, sekä abioottisiin (lämpö, suola ja kuivuus) että biotisiin (patogeenit ja symbionitit). Näiden tietojen käyttö mahdollistaa sellaisten kasvien kehittämisen, joilla on parempi sietokyky ympäristövaikutuksia kohtaan ja jotka auttavat luomaan kestäviä maatalouden järjestelmiä maailman kuivilla alueilla.

Ph.D. DEGREE

Filosofian tohtorin (Ph.D.) tutkinto on suunniteltu valmistamaan opiskelijoita tutkijanuralle korkeakouluissa ja teollisuudessa. Se tarjotaan yksinomaan kokopäiväisenä ohjelmana.

KAUSTin vähimmäisvaatimus on 3,5 vuotta BS-tutkinnon suorittaneille ja 2,5 vuotta MS-tutkinnon suorittaneille. Kaikissa tohtorinkoulutuksissa on saavutettava vähimmäisnopeus 3,0. Yksittäiset kurssit vaativat vähintään B- ansaita kurssihyvityksen.

Ph.D. tutkinto sisältää seuraavat vaiheet:

  • Dissertation Advisorin varmistaminen
  • Onnistunut ohjelma kurssityöhön
  • Hyväksyttävän kokeen suorittaminen
  • Suoritetaan väitöskirjan ehdotus puolustuksella ehdokasvaltion saamiseksi
  • Väitöskirjan valmistelu, esittäminen ja menestyksekkääminen

Harjoittelu- ja vierailumahdollisuudet ovat täällä.

Viimeksi päivitetty Heinäkuu 2019

Oppilaitoksesta

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per ... Lue lisää

Established in 2009, King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) is a graduate-level research university located on the shores of the Red Sea. Ranked 1st in the world for citations per faculty for past 3 consecutive years running (Qs world university rankings), we’re dedicated to advancing science and technology through interdisciplinary research, education, and innovation. Näytä vähemmän