Tietoja ohjelmasta

Energiaresurssien ja öljyinsinöörien akateeminen ohjelma, Ph.D. opiskelijat, keskittyy moderniin säiliöiden kuvaukseen, suunnitteluun ja johtamiseen. Tämän ohjelman opiskelijat saavat laajaa koulutusta perustieteellisistä käsitteistä ja termodynamiikasta, geologiasta, geofysikaalisesta karakterisoinnista ja säiliöalustekniikasta. Opiskelijamme osallistuvat tieteelliseen tutkimustoimintaan, johon voi kuulua matemaattiset analyysit, laskennallinen mallinnus, kokeellinen tutkimus ja / tai kenttätutkimukset. Ehdokkaat keskittyvät alkuperäiseen tutkimukseen, jonka tarkoituksena on edistää tietämyksen rajoja.


Jos vierailet potentiaalisena hakijana ohjelmassamme, voimme varmasti sanoa, että KAUST-kokemus on todella ainutlaatuinen mahdollisuus loistavan Ph.D. opiskelijat, jotka jakavat unelmansa erottaaksemme kentämme ja maailmassa. Toivomme, että harkitset KAUST-ohjelmaa ja ohjelmaa.


Ph.D. aste

Filosofian tohtori (Ph.D.) on suunniteltu valmistamaan opiskelijoita tutkijakouluihin akateemisessa ja teollisuudessa. Se tarjotaan yksinomaan kokopäiväisenä ohjelmana.

KAUSTin vähimmäisvaatimus on kolme ja puoli vuotta opiskelijoille, jotka saavat BS-tutkinnon ja kaksi ja puoli vuotta MS-tutkinnon suorittaneille. Kaikkien tohtorikoulutusten on oltava vähintään 3,0 pistettä. Yksittäiset kurssit vaativat vähintään "B-" ansaita kurssihyvityksen.


Ph.D. Tutkinto sisältää seuraavat vaiheet:

 • Akateemisen neuvonantajan turvaaminen.
 • Menestyksekäs opintojakso.
 • Hyväksyttävän kokeen suorittaminen.
 • Suoritetaan väitöskirjan ehdotus puolustuksella ehdokasvaltion saamiseksi.
 • Väitöskirjan valmistelu, esittäminen ja menestyksekkääminen.


Kurssivaatimukset

Vaadittava kurssi vaihtelee opiskelijoille, jotka tulevat Ph.D. Tutkinto BS-tutkinto tai vastaava MS-tutkinto. BS-tutkinnon suorittaneiden on suoritettava kaikki MS-tutkinto-osioon sisältyvät ohjelmakurssit ja valinnaiset kurssit, joiden on myös suoritettava Ph.D. alla olevista kursseista. BS-tutkintoihin pääsevät opiskelijat voivat myös saada MS-tutkinnon täyttämään MS-tutkinto-vaatimukset; Opiskelijan vastuu on kuitenkin ilmoittaa aikomuksestaan ​​valmistua MS: n kanssa

Opiskelijat, jotka tulevat Ph.D. Tutkinto, jolla on asianmukainen MS-tutkinto, on täytettävä alla esitetyt vaatimukset, mutta akateemisen neuvonantajan voi vaatia lisäkurssia.


Ph.D. Kurssit

 • Vähintään kaksi 300-tason kurssia.
 • Opiskelijat, joilla on KAUST-tutkinto, mutta ei ErPE: ssä tai toisessa yliopistossa suoritetun MS-tutkinnon, on otettava vähintään kaksi ERPE-peruskurssia kahden 300-tason ErPE-kurssin lisäksi.
 • Tutkinto-seminaari 398 (ei luotto): Kaikki opiskelijat ovat velvollisia ilmoittautumaan ja saamaan tyydyttävän arvosanan jokaisen ohjelman lukukauden ajan.
 • Talvikurssiohjelma: Opiskelijoiden on täytettävä tyydyttävästi vähintään yksi täysi talviurheiluohjelma (WEP) osana tutkintovaatimuksia. Ne opiskelijat, jotka ovat täyttäneet WEP-vaatimukset ja ansaitsevat MS-tutkinnon, ei tarvitse ilmoittautua täysiin WEP-palveluun toista kertaa Ph.D. Asteen.
 • Tyydyttävä osallistuminen KAUSTin kesäistuntoon on pakollinen. Kesäaikakursseilla on luottoja ja niitä sovelletaan tutkintoon.


Ph.D. ehdokkuus

Kurssitarjontaa koskevien vaatimusten lisäksi opiskelijan on suoritettava vaaditut Ph.D. pätevyysvaatimukset edistymisestä Ph.D. ehdokasvaltio. Nämä välitavoitteet koostuvat ainepohjaisesta kelpoisuuskokeen ja Ph.D. Ehdotus puolustukselle.


Ph.D. Puolustus

Valmistua, Ph.D. ehdokkaan on muodostettava Ph.D. Väitöskirjan puolustuskomitea, viimeistele Ph.D. väitöskirjaa ja puolustaa menestyksekkäästi Ph.D. väitöskirja.

Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti
King Abdullah University of Science and Technology

Katso 14 muuta ohjelmaa kohteelta King Abdullah University of Science and Technology »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Duration
30 - 42 kuukautta
Full-time
Hinta
- Täysin rahoitettu Scholarship Monthly Allowance
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Avoin ilmoittautuminen

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä

Video Tour of KAUST

A look inside the KAUST Core Labs

KAUST: Why Am I Here?