Oppimistekniikan koulutusohjelma (EdD)

Yleistä

4 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Pepperdine University GSEP ei tarjoa täysiä apurahoja. Voit lukea lisätietoja uusille opiskelijoille tarjolla olevista mahdollisuuksista täällä. Pepperdine University GSEP tarjoaa myös jatko-apua, opetusapua ja tutkimusapua. GSEP ei tarjoa lukukausikorvauksia.

Hybridiohjelma innovaatioiden ohjaajille

Oppimistekniikan tohtoriohjelmamme valmistelee opiskelijat hyödyntämään tietokonepohjaisia ​​ja verkottuneita tekniikoita yhteydenpitoon oppijoiden kanssa. Se on ihanteellinen ihmisille, joilla on hyvä mukavuustaso erilaisten tekniikoiden ja sosiaalisen median avulla. Ohjelma vetää ammattilaisia ​​K-12-koulutukseen, keskiasteen jälkeiseen koulutukseen, museoihin, kirjastoihin, yrityksiin, valtion instituutioihin, kansalaisjärjestöihin ja mediayrityksiin.

Ohjelman yleiskuvaus

Tämä ohjelma tukee viraston kehittämistä opiskelijoillamme kolmella tavalla. Ensinnäkin opetussuunnitelma yhdistää perustason ja soveltavaa tietoa eri tieteenaloilla. Toiseksi, kokemuksellisen oppimisen korostaminen laajentaa oppilaiden näkemystä paikallisen kontekstin ulkopuolella. Kolmanneksi, yhteydet oppimiseen ja mediaan työskenteleviin organisaatioihin ja oppilaitoksiin tarjoavat opiskelijoille pääsyn koko asiantuntemusverkostoon.

Ohjelman edut

 • Tutkija-harjoittaja-malli integroi teorian ja parhaiden käytäntöjen
 • Vahva alumniverkko luo vaikutusvaltaisia ​​liikesuhteita
 • Hybridiohjelmamuoto on suunniteltu erityisesti työskentelevälle ammattilaiselle
 • Vaaditut kansalliset ja kansainväliset matkat tarjoavat maailmanlaajuisen näkökulman teknologiaan ja oppimiseen ympäri maailmaa
 • Pienet luokkakokot tarjoavat ympäristön vahvaan tiedekunnan vuorovaikutukseen sekä pitkäaikaisia ​​ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​suhteita
 • Opetussuunnitelma korostaa kokemuksellista oppimista ja tarjoaa opiskelijoille pääsyn alan johtaviin tutkijoihin
 • Tukea tukeva oppimisympäristö ja tiedekunta, jolla on esimerkillisiä akateemisia saavutuksia ja ammattitaitoa

Tärkeimmät tiedot

 • Ohjelman pituus / yksiköt Väitösyksiköt: 3,5 vuotta keskimäärin / 51 EdD-yksikköä (2 yksikköä termiä väitöskirjan loppuun saakka)
 • Yksikkökustannus: 1,550 dollaria
 • Aloitusaika: Syksy
 • Campus Sijainti: Länsi-Los Angeles / Online Hybrid -ohjelma (Huomaa, että valitsemallesi kampukselle ei voida taata. Campus-tarjoukset riippuvat saatavuudesta ja voivat muuttua.)

Osallistumisaika:

 • Fall Term 2018 Final Deadline: 6. elokuuta 2018, 11:59 PM PST
 • Tämän ohjelman ohjelmat ovat rullina. Kun hakemus on valmis, se tarkistetaan otettavaksi. Hakemukset, jotka on vastaanotettu määräajan jälkeen, tarkistetaan ja opiskelijat hyväksytään tila-saatavissa.

Pääsyvaatimukset:

Jotta voimme käsitellä hakemuksesi nopeasti, hyväksymme vain sähköisen hakemuksen materiaalit.

Voit hakea tätä ohjelmaa lähettämällä:

 1. Hakemus hakijalle palauttamattomalla käsittelymaksulla.
 2. Valtuutettu tutkinto alueellisesti akkreditoitua laitosta.
 3. Jatkotutkinto alueelta akkreditoitua laitosta.
 4. Viralliset asiakirjat, jotka on lähetetty sähköisesti yhdelle hyväksytyistä GSEP-verkkosivuilla luetelluista hyväksytyistä yrityksistä, jotka ovat antaneet ylioppilastutkinnon ja maisteritutkinnon hakijoille, sekä kaikki muut korkeakoulut tai yliopistot.
 5. Kaksi suositusta: yksi hakijan työnantajasta ja yksi työtoveri, joka todistaa hakijan teknologian käytön. Online-ammattimaisen suosituksen lomake on lähetettävä osoitteeseen gsep-admissions@pepperdine.edu. Hakemuksesi ottamatta vastaan ​​palauttamaton käsittelymaksu.
 6. Kaksisivuinen proctoroitu essee valitusta aiheesta. Hakijoita, jotka eivät toimi tyydyttävästi tässä esseessä, voidaan vaatia osallistumaan GSEP: n kirjoitusoperaatiokurssille, kuten ED 692. Vaihtoehtoisesti hakijat voivat toimittaa pisteitä Graduate Record -tutkimuksesta (GRE-sanallinen ja määrällinen osio), jotka on otettu viimeksi kuluneiden viiden vuoden aikana .
 7. Kolmiosainen lausunto, joka sisältää vähintään 2 000 sanaa, jossa kuvataan (1) näkemystä tekniikasta, (2) kokemusta tai taustaa tekniikassa ja (3) tämän asteen harjoittamiseen liittyviä henkilökohtaisia ​​tavoitteita.
 8. Henkilökohtainen haastattelu vaaditaan kaikille hakijoille, jotka hakevat ohjelmaa.
 9. Jatka tai ansioluettelo (CV) on valinnainen, mutta suositellaan.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good.

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good. Näytä vähemmän
Los Angeles , Los Angeles , Irvine , Los Angeles , Los Angeles , Calabasas , malibu + 6 Lisää Vähemmän