Lue virallinen kuvaus

Musiikkitaiteen tohtoriohjelma (DMA) on James Madison University musiikkikoulussa tarjottu edistyksellisin opintojakso. Ohjelma on suunniteltu siten, että korkeakoulututkinnon suorittaneet ovat korkeammalla koulutuksella korostamalla pedagogiikkaa ja kirjallisuutta sekä kehittyneitä suorituksia tai johtamistaitoja. Ohjelma hakee ehdokkaita, joilla on mahdollisuuksia saavuttaa korkein saavutus johtamisessa / suorituksessa ja opetuksessa.

Kolmen vuoden tutkinto edellyttää 60-72 luottotuntia, mukaan lukien ydin- ja keskittymisvaatimukset. Asuinpaikkavaatimus on kaksi vuotta. Tutkinnon kolmannen vuoden aikana DMA: n opiskelijoiden on suoritettava kirjalliset ja suulliset kokeet.

Tutkinnot

Musiikkitaiteen tohtori (DMA)

pitoisuudet

 • Suoritetaan
 • Esitys
  • Messinkialue
  • Perkussiot
  • Piano-alue
  • String-alue
  • Vokaalialue
  • Woodwind-alue

Ansaitse DMA JMU: ssa

Pyrimme ehdokkaita, joilla on mahdollisuus harjoittaa korkeinta saavutusta johtamisessa / suorituksessa ja opetuksessa.

Koulutuksen tavoitteet

Opiskelijat, jotka valmistuvat DMA-ohjelmasta (konsentraatiot esityksessä, pedagogiikassa ja kirjallisuudessa tai johtamisessa, pedagogiassa ja kirjallisuudessa) voivat:

Esitys, pedagogiikka ja kirjallisuus:

 1. osoittaa musiikillisen ja teknisen hallinnan soveltamisen edistyneen ohjelmiston avulla opiskelijan erikoistumisalueella (instrumentaalinen tai ääni).
 2. luoda ja tuottaa tehokasta pedagogista opetusta.
 3. analysoi vakio-soolo-, kamari- ja yhtye-ohjelmistoa opiskelijan erikoistumisalueella (instrumentaalinen tai ääni).
 4. kommunikoida tehokkaasti musiikista a) kirjoittamalla ja b) puhumalla.

Johtaminen, pedagogiikka ja kirjallisuus:

 1. demonstroi musiikillisten ja fyysisten johtamistaitojen soveltamista edistyneen ohjelmiston avulla opiskelijan erikoistumisalueella (instrumentaalinen tai laulu).
 2. esitellä tehokkaita harjoitustekniikoita valmistelemalla edustavan repertuaarin opiskelijan erikoistumisalueella (instrumentaalinen tai laulu).
 3. luoda ja tuottaa tehokkaita pedagogisia ohjeita.
 4. kehittää kehittyneitä näkemyksiä musiikin taiteellisesta ja virallisesta rakenteesta pätevyyden avulla opiskelijan erikoistumisalueella.
 5. kommunikoida tehokkaasti musiikista a) kirjoittamalla ja b) puhumalla.

Sovellusvaatimukset

Hakemuksen määräaika

 • Sovellus on kaksiosainen prosessi. Hakijoiden on haettava tutkijakoulua ja Getacceptdiä.
 • Hakemus avataan 1. syyskuuta ja 30. maaliskuuta on määräaika.

Ohjelma alkaa

 • pudota

Tekstitystiedostojen

 • Kaikkien keskiasteen jälkeisten oppilaitosten epäviralliset asiakirjat tulee ladata sähköisen hakemuksen avulla, ja niitä voidaan käyttää osastojen pääsyoikeuden tarkistamiseen. Jos sinne tarjotaan pääsy , sinut ohjataan ja vaaditaan toimittamaan JMU: n tutkijakoululle virallinen laitos kaikista oppilaitoksista, joista on myönnetty tutkintotodistus. Skriptejä pidetään virallisina, jos ne lähetetään JMU: lle suoraan liikkeeseenlaskijasta.

Ohjelman edellyttämä

Tutkinnon suorittaminen edellyttää vähintään 90 (90) luottotunnin suorittamista, mukaan lukien:

 • 18 - 24 tuntia sovellettua opetusta (jos 18 tehdään, 6 hyväksytään);
 • 22 tuntia kirjallisuutta, analyysiä ja ajankohtaisia seminaareja;
 • 18 tuntia kappaleita, asiakirjoja ja tutkimusmenetelmiä;
 • 6 tuntia pedagogiaa; ja
 • 20 tuntia aluekohtaisia kursseja.
 • Tutkinto-ohjelman aikana poikkeuksellisen pätevät opiskelijat voivat ansaita jopa 30 opintotuntia tutkimalla ja / tai siirtämällä. Kun kaikki kurssityöt ja kolme johdanto-osan kappaletta on suoritettu, DMA: n opiskelijoiden on suoritettava kattavat kirjalliset ja suulliset kokeet.

Testivaatimukset

 • Kuuleminen on GRE: n sijasta. TOEFL 88 Internet-pohjainen (570 paperipohjaista)

Sisääntulotutkimukset

 • Ennen luokkien ensimmäistä viikkoa kaikkien hakijoiden on otettava JMU: n musiikkikoulun diagnostiikkatutkimukset musiikkihistoriaan, kirjalliseen teoriaan ja korvakuuloksiin. Tuloksia käytetään sijoitteluun ja neuvontaan. Asiantuntijoiden hakijoille, jotka ovat suoraan yhteydessä näihin tutkimuksiin, voidaan vaatia ottamaan heidät ennen avustajien avustamista. Puutteiden poistaminen on tarpeen ennen valmistumista.

Apulaisopettajatoiminto

 • Pääasiallinen apu jatko-opinnoille on koulun myöntämien avustajien kautta. Opetushenkilöstö myönnetään vuosittain kilpailullisesti. James Madison University DMA-tutkinnon pedagogisen luonteen mukaisesti kaikki tohtorintutkinnon apulaisopinnot sisältävät erilaisia valvottuja opetuskokemuksia; avustaa luokkaopettajia ja / tai vastaa opetuksesta luokassa, opetuksen soveltaminen (esiintyjille) ja johtaville yhtyeille (johtajille). Apurahan lisäksi avustajiin kuuluu opintopalkinto. Täydelliset tai osittaiset avustajat voidaan myöntää. Täysi avustaja maksaa 24 opintopistettä vuodessa, ja siihen liittyy noin 14 800 apurahaa vuodessa. "

Meidän Graduate Application on kahdessa osassa, Graduate School Application ja School of Music Application (varmista, että et ohita kumpaakin askelta!):

 1. Graduate School -sovellus koostuu hakemuslomakkeesta, johon liittyy 60 dollarin maksu. Jos olet kansainvälinen hakija, noudata myös Graduate School -sivun linkkejä lisätietopaketteihin. Klikkaa TÄSTÄ hakeaksesi Graduate Schooliin.
 2. Music of Music -sovellus koostuu seuraavista asiakirjoista ja Acceptdin kautta lähetetystä esiselvityksestä, johon liittyy 30 dollarin maksu:
  • Curriculum Vitae tai Résumé (mukaan lukien ohjelmistoluettelo sovelletuista ja johtavista hakijoista).
  • Kirjallinen 3-4 sivun ilmoitus opetus- ja ammatillisista tavoitteista ja kiinnostuksesta ohjelmaan.
  • Epäviralliset asiakirjat. Huomaa, että Graduate School ei vaadi, että heille lähetetään virallisia asiakirjoja, ellei musiikkikoulu ole jo hyväksynyt sitä. Jos olet kansainvälinen hakija ja sinulla on epävirallinen valtuutusarviointi ja epäviralliset TOEFL-tulokset, kuten kuvakaappaukset, lähetä ne myös täällä, jos ne ovat saatavilla.
  • Alustava koe-videotallennus (MM- ja DMA-johtamiselle ja suorituskyvylle) TAI mallikoostumusten salkku (vain MM-kokoonpanolle suurten yhtiöiden osalta) TAI opetuskokeiluvideo (vain musiikinopetuksen MM). Jos haluat lisätietoja tästä esiselvitysvaatimuksesta, valitse alueesi / laite edellä kohdassa "Sovelluksen käynnistäminen". Voit tarkistaa vaatimukset ennen sovelluksen aloittamista. Jos laitetta ei ole listattuna avattavasta valikosta, ota yhteyttä Musiikin koulun verkkosivustoon ja ota yhteyttä alueen tiedekunnan jäseneseen. JMU: n verkkosivusto Huomautus: Musiikkikoulutuksen hakijoiden, joilla ei ole NASM: n hyväksymän laitoksen musiikkitutkintoa, on myös toimitettava videon kuuleminen sovelletusta välineestä.
  • Kaikkia hakijoita pyydetään ilmoittamaan kolmen henkilön nimet ja sähköpostiosoitteet, jotka meitä pyydetään kirjoittamaan luottamuksellisia suosituksia . Musiikkikoulutuksen hakijoille vähintään yhden on oltava ohjaaja / opettaja, joka on nähnyt heitä opettavana (kuten lukion päämies). Muiden suosittelijoiden tulisi olla ammattilaisia, jotka tuntevat työsi, kuten sovellettu opettaja tai muut kollegion professorit.
Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta James Madison University »

Viimeksi päivitetty May 7, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Duration
3 vuotta
Full-time
Hinta
1,184 USD
Tutkijakoulutus (luotto tuntia kohti): Virginia Resident - 452 dollaria; Ei-Virginia Resident - 1184 dollaria
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Elo 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä