Acadia-ministeri auttaa sinua:

  • Tarjoamalla mahdollisuuksia henkilökohtaiseen virkistykseen palvonnan, ystävyyden ja rohkaisemisen myötä, kun kampuksella on Nova Scotian Annapoliksen laakson kauniissa pakopaikassa.
  • Rikastatat mieltäsi ja sielusi menemällä syvemmälle pyhien kirjoitusten ja teologian kehittyneen tutkimuksen kautta.
  • Henkisen elämän syventäminen kurssien ja hengellisen muodostumisen kumppanuuden kautta.
  • Vahvistetaan ministeriösi ja johtamistaitojasi tutkijoiden käytännön kurssien avulla.
  • Auttaa sinua tekemään huippututkimusta löytääkseen oivalluksia ministeriön tehokkuudesta 21. vuosisadalla.

Kutsumme sinut liittymään meihin Acadiassa saadaksemme energiaa, taitoja ja syvyyttä, jota tarvitset pitkäaikaisessa palveluksessa ja terävöittämään tehokkuuttanne kristillisenä johtajana. Ota aikaa ja tutustu tähän sivustoon ja ota meihin yhteyttä, jotta voimme keskustella siitä, miten voimme tukea sinua täyttämään puhelunne ministeriön johtajana tämän päivän maailmassa.

Miksi valita Acadia DMin Experience?

Edullisuus: Ymmärrämme paineita perheen taloudelle ministeriöiden koteihin. Teemme kaikkemme voidaksemme pitää opetustesi alhaisena ja tarjota anteliaita apurahoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan tohtorin tutkinnon.

Joustavuus: Tarjoamalla sinulle mahdollisuuden ottaa jopa kaksi suoraa opintoa, voit keskittyä opintoihisi henkilökohtaisella alueella. Sinun ohjaajasi tällaisten ohjattujen opintojen ja väitöskirjanne osalta voisi olla Acadia-tiedekunnan sisällä, sinun nimettömyydestä tai muusta tutkijasta / harjoittajasta, joka sijaitsee missä tahansa maailmassa. Lisäksi voit keskustella DMin-tiimin kanssa, kun merkittävät elämän tai ministeriön muutokset tarkoittavat, että tarvitset hieman joustavuutta ja armon räätälöintiä ohjelman vauhtiin.

Ensisijaisuus: Meillä on suuri kunnioitus Raamattua ja teologiaa kohtaan ja katsomme niitä perustana kaikille, mitä teemme elämässä ja palveluksessa. Vaadimme kaikki DMin-opiskelijat ottamaan kaksi kurssia Raamatun opinnoissa ja kahdessa teologian kurssissa. Uskomme, että tällainen tutkimus korkealla tasolla on välttämätöntä ministeriön käytännön tohtorikoulutuksille.

Moninaisuus: Opiskelijakuntamme ja tiedekuntamme edustavat yli 20 nimitystä ja monia eri ministeriön ammatteja. Opiskelijat Kanadasta, Yhdysvalloista ja useista muista maista päättävät opiskella Acadiassa, ja he tuntevat olonsa tervetulleiksi täällä. Acadiassa rakennetaan ystävyyssuhteita eri taustoista tulevien opettajien ja muiden opiskelijoiden kanssa, mikä rikastuttaa kollegiaalista oppimiskokemustasi.

Laatu: Meillä on erinomaiset opettajat, jotka huolestuttavat sekä akateemista kurinalaisuutta että soveltavaa tutkimusta. Kursseillamme haastamme sinut yhdistämään olennaisen, henkisen syvyyden tutkimukseen, joka on käytännöllinen ja hyödyllinen elämässäsi ja palveluksessanne.

Elinvoimaisuus: Arvostamme sekä henkilökohtaista uudistumista että lähetystyön sitoutumista. Acadiassa sinulla on mahdollisuus vahvistaa henkisyyttäsi ja opetuslapsettanne henkisen muodostumisen valinnaisilla, viikoittaisilla kappeleilla, luokkarukoilla ja kokenut ministeriön mentorin mentorointiin. Jos haluat opiskella ympäristössä, joka tukee luovia, tuoreita lähestymistapoja evankeliumin palvelukseen Jumalan valtakunnan edistämiseksi tänään, tunnet olosi kotoisaksi Acadiassa.

Helppokäyttöisyys: Wolfville, vain tunnin päässä Halifax Stanfieldin lentokentältä, on helppo päästä kansainvälisiin lentoihin. Halifaxilla on usein yhteyksiä Lontooseen, Bostoniin, New Yorkiin, Chicagoon, Montrealiin, Ottawaan, Torontoon ja moniin muihin suuriin keskuksiin.

Yliopisto: Seminaarina, joka liittyy johonkin Kanadan arvostetuimpiin yliopistoihin, voit ansaita tutkinnon, jonka ikäisensä ja perheesi kunnioittavat. Monien elektronisten kirjastojen tietokantojen, aikakauslehtien, kirjojen ja kumppanuuksien avulla muiden suurten kirjastojen kautta Kanadassa ja sen ulkopuolella voit käyttää satoja tuhansia resursseja missä tahansa. Tämä akateeminen asetus vahvistaa tutkimus- ja kirjoitustaitoja, jotta voit soveltaa niitä ainutlaatuiseen kontekstiin.

Ohjelman yleiskuvaus

110212_program.png

tutkielma

Yksi Acadia DMinin monipuolisimmista näkökohdista on mahdollisuus harjoittaa merkittävää tutkimusta tietyllä kiinnostavalla alueella. Koska DMin on ministeriön tutkinto palvelualalla, opinnäytetyösi keskittyy käytännön toimialalle. Lähes kaikki kiinnostavat alueet kristillisen ministeriön alalla voidaan sijoittaa.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti
Viimeksi päivitetty February 12, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
4 vuotta
Full-time
Hinta
15,643 CAD
opetus
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä