Lääkäri liiketalous

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelman yleiskatsaus

Tohtori Business Administration (DBA) ohjelma AMA valmistelee tulevaisuuteen yritysjohtajat ottamaan etulinjan tehtävissä dynaamisessa ja monimutkaisessa maailmassa liiketoimintaa.

Ohjelmaan kuuluu sekä työselostus ja tutkimuksen ja se on suunniteltu johtajille, jotka tarvitsevat kehittää syvällistä ymmärrystä viimeisintä ajattelua ja teknologioita, jotka muokkaavat globaalissa maailmassa nykyajan liiketoimintaa.

Valmistuneet ovat valmiita ottamaan korkean profiilin rooleja yritysjohtajat, yrittäjät, lääkärit tai konsultteja. Luokan työ korostaa korkeammat ajattelun taidot ja kriittisen analyysin. Teoria ja käytäntö ovat sidoksissa kautta oppimisen tarjoamia mahdollisuuksia kokemusta tiedekunnan jäsenet seminaareissa, tutkimushankkeita, tapaustutkimuksia, mentorointia johtajat yritysmaailmassa ja alan toimeksiannot.

Ohjelman tavoitteet

Ensisijainen tavoite Tohtori of Business Administration ohjelma on tuottaa opiskelijoille, jotka voivat edistää etenemistä niiden ammattien ja laajentamiseen tiedon ja tietoisuuden nykyajan strategisen liiketoiminnan kysymyksiä ja käytäntöjä.

Opiskelija tämän tavoitteen saavuttamiseksi kehittämällä:

 • Perusteellinen tuntemus tieteellisissä tutkimusmenetelmiä ja niiden soveltaminen yritysympäristössä ylemmälle johdolle, konsulttien ja yliopistojen professoreita;
 • Advanced kriittistä ajattelua, käsitteellisiä ja analyyttisiä taitoja;
 • Käsitys sekä siemen teoriat ja viimeisimmät käytäntöjä liikkeenjohdon lukien ja intensiivinen tietoa teorian ja käytännön yhteen liiketoiminnan alalla;
 • Työkaluja tehdä alkuperäiseen soveltavaa tutkimusta, joka edistää liiketoiminnan tuntemus;
 • Arvostamista kulttuurinen, eettinen ja globaalit kysymykset ja niiden vaikutukset liiketoiminnan teoria ja käytännöt; ja
 • Tarvittavat taidot tehokasta päätöksentekoa monimutkaisissa ympäristöissä sisällyttämällä teoreettinen oivalluksia käytännön tietoa.

Pääsyvaatimukset

FRESHMEN (UUSI enrollees)

 1. Suoritetut Hakemuslomake
 2. High School Report Card (Form 138)
 3. High School Transcript (lomake 137 a)
 4. Huomautus: Tämän tulisi olla koulusta kauppa varmistaa sen aitouden
 5. Todistus Hyvä moraali
 6. 2x2 kuva (varten 201 tiedostoa)
 7. 1x1 kuva (id)

luovutuksensaajat

 1. Suoritetut Hakemuslomake
 2. Kunniamaininta Erottaminen / Transfer valtakirjojen
 3. Todistus Hyvä moraali
 4. Tilapäinen Transcript / Certificate of asteet arviointia varten
 5. Virallinen Transcript of Records tulee lähettää edellisen koulu kanssa merkintä: JÄLJENNÖS: AMA University, Proj. 8, QC
 6. 2x2 kuva (varten 201 tiedostoa)
 7. 1x1 kuva (id)

Sitoutunut hallitseva tarjoaja IT-opetuksen maailmanmarkkinoilla, AMA Computer University on ankkuroitu Triple "G" etu Global Koulutus, Global Employment ja Global Competitiveness.

Espousing huippuosaamista oppimiseen, sillä on laaja akateeminen ohjelma, joka kattaa College of Arts and Sciences, College of Engineering, College of Education, College of Business Administration 24 peruskurssit. AMACU tarjoaa jatko työtä johtaa astetta Master of Science in Computer Science, Master tai Arts in Computer Education, MBA ja julkishallinnon.

AMACU maailmanluokan koulutukseen on tunnustettu ja akkreditoitu globaalien kumppaneiden ja tytäryhtiöt. Täysin varustettu tilat ja ohjelmia, jotka menevät paljon pidemmälle kuin yksilöiden, se on erinomainen allas tiedekunnan joka pyrkii tarjoamaan keinoja kunkin yksittäisen saavuttaa itse - actualization täysillä. Tämän seurauksena AMACU on tuottanut enemmän kuin sen osuus johtajien liiketoiminnan, koulutuksen, teollisuuden ja hallituksen.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

AMA Education System (AMAES) is the largest educational network in Asia and a member of the AMA Group of Companies.

AMA Education System (AMAES) is the largest educational network in Asia and a member of the AMA Group of Companies. Näytä vähemmän