Koulutusjohtajuus, hallinto ja politiikka (EDD) (ELAP)

Yleistä

4 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Pepperdine University GSEP ei tarjoa täysiä apurahoja. Voit lukea lisätietoja uusille opiskelijoille tarjolla olevista mahdollisuuksista täällä. Pepperdine University GSEP tarjoaa myös jatko-apua, opetusapua ja tutkimusapua. GSEP ei tarjoa lukukausikorvauksia.

Paremman koulutuksen tulevaisuuden luominen

ELAP-ohjelma valmistaa johtajia julkisesti

Ohjelman yleiskuvaus

Suunniteltu koulutusjohtajille julkisesti

Ohjelman edut

 • Antaa opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa kokopäiväistä työtä tekemällä tutkimusta
 • Hybridisekoitettu muoto tarjoaa harjoittelua 60 prosentilla kasvotusten väliselle vuorovaikutukselle ja 40 prosentille onlineopetuksesta
 • Vaadittu matka Washington, DC: ään tai vastaava paikka kokea politiikan kehittämistä liittovaltion, valtion tai paikallistasolla
 • Kansallisesti tunnustettu tutkija-ammattilaisten tiedekunta, jolla on laaja koulutusjohtajuus
 • Opettajien akateemisen ja ammatillisen menestyksen omaavat tiedekunnan ohjaajat
 • Painotetaan eettisen ja kulttuurisesti asiantuntevan henkilökohtaisen johtajuuden kehittämistä
 • Tutkimuksen / ammattitaidon tutkimustiedon ja taitojen kehittäminen
 • Yhteiskäytön malli ja ammatillinen suhde kehittäminen
 • Joka on yksinomaan koulutuksen ala, joka tukee opiskelijoiden ammatillista kehittymistä
 • Kirjoittamisen tukikeskus tarjoaa kirjoitus seminaareja ja APA-työpajoja sekä yksittäisiä arvosteluja ja opastusta kirjoituspaperista ja väitöskirjojen käsikirjoituksista
 • Laaja alumniverkko, johon kuuluu yli 20 000 jäsentä

Tärkeimmät tiedot

 • Ohjelman pituus / yksiköt Väitösyksiköt: 3,5 vuotta keskimäärin / 51 EdD yksikköä / (2 yksikköä yhtäjaksoisesti väitöskirjan loppuun saakka
 • Yksikkökustannus: 1,550 dollaria
 • Aloitusehdot: Fall
 • Campus Sijainti: Länsi-Los Angeles / Online Hybrid -ohjelma (Huomaa, että valitsemallesi kampukselle ei voida taata. Campus-tarjoukset riippuvat saatavuudesta ja voivat muuttua.)

Osallistumisaika:

 • Fall Term 2018 Final Deadline: 6. elokuuta 2018, 11:59 PM PST
 • Tämän ohjelman ohjelmat ovat rullina. Emme odota hakemuksen jättämisen määräaikaa hakemuksen tarkastelemiseksi. Määräaikojen jälkeen vastaanotetuista hakemuksista opiskelijat hyväksytään tila-saatavissa.

Pääsyvaatimukset:

Jotta voimme käsitellä hakemuksesi nopeasti, hyväksymme vain sähköisen hakemuksen materiaalit.

Voit hakea tätä ohjelmaa lähettämällä:

 1. Hakemus hakijalle palauttamattomalla käsittelymaksulla.
 2. Valtuutettu tutkinto alueellisesti akkreditoitua laitosta.
 3. Jatkotutkinto alueelta akkreditoitua laitosta.
 4. Viralliset asiakirjat, jotka on lähetetty sähköisesti yhdelle hyväksytyistä GSEP-verkkosivuilla luetelluista hyväksytyistä yrityksistä, jotka ovat antaneet ylioppilastutkinnon ja maisteritutkinnon hakijoille, sekä kaikki muut korkeakoulut tai yliopistot.
 5. Kolme ammatillista suositusta, jotka todistavat hakijan akateemista kykyä, luonteen ja ammattitaidon, joista vähintään kaksi todistaa hakijan johtamiskokemuksesta ja / tai mahdollisuuksista. Online-suosituksen lomake on lähetettävä osoitteeseen gsep-admissions@pepperdine.edu.
 6. Kaksisivuinen proctoroitu essee valitusta aiheesta. Hakijoita, jotka eivät toimi tyydyttävästi tässä esseessä, voidaan vaatia osallistumaan GSEP: n kirjoitusoperaatiokurssille, kuten ED 692. Vaihtoehtoisesti hakijat voivat toimittaa pisteitä Graduate Record -tutkimuksesta (GRE-sanallinen ja määrällinen osio), jotka on otettu viimeksi kuluneiden viiden vuoden aikana .
 7. 1.000 - 2.000-sanan opetustarkoituksen käsite, joka käsittelee aiheita, kysymyksiä, etuja, huolenaiheita kasvatuksellisesta ja ammatillisesta kehityksestä, vahvuudet ja heikkoudet jatko-opiskelussa ja / tai tulevaisuuden uran tavoitteissa.
 8. Henkilökohtaisia ​​haastatteluja tarvitaan kaikille hakijoille, jotka hakevat ohjelmaa.
 9. Jatka tai ansioluettelo (CV) on valinnainen, mutta suositellaan.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good.

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good. Näytä vähemmän
Los Angeles , Los Angeles , Irvine , Los Angeles , Los Angeles , Calabasas , malibu + 6 Lisää Vähemmän