Koulutuksen tohtori organisatorisessa johtamisessa (EdD)

Yleistä

4 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Pepperdine University GSEP ei tarjoa täysiä apurahoja. Voit lukea lisätietoja uusille opiskelijoille tarjolla olevista mahdollisuuksista täällä. Pepperdine University GSEP tarjoaa myös jatko-apua, opetusapua ja tutkimusapua. GSEP ei tarjoa lukukausikorvauksia.

Arvostetun johtajuuden muuttuminen

Tämä ohjelma vahvistaa ja kehittää johtajuustyötä samalla kun valmistelee opiskelijoita työskentelemään monenlaisissa asetuksissa. Yksilöillä on tietämys ja kyky tunnistaa, valjastaa ja kanavoida muutoksen voimat muuttaakseen organisaatiot menestykseen ja kasvuun. Se on tunnustettu alkuun tohtoriohjelmaan, jossa painotetaan Leadership Excellence -palkintojen johtajuutta ja organisaatiokehitystä vuodelle 2016 johtavien ja organisatoristen kehitysohjelmien erinomaisista saavutuksista.

Ohjelman yleiskuvaus

EDOL-ohjelma on ihanteellinen nykyisille johtajille, jotka etsivät asiaankuuluvaa taitoa laajentaa uransa. Hänen mukaansa tieteellisen käytännön ohjelma, joka yhdistää teorian todelliseen kokemukseen, Se on myös suunniteltu nousevalle johtajalle, joka haluaisi tohtorintutkinnon edistämään akateemisia ja ammatillisia tavoitteita. Johtamisessa, johtamisessa ja muutoksessa humanistisen lähestymistavan korostaminen, ohjelma valmistaa ihmisiä näkemyksiinsä organisaatioissaan. Jatko-opiskelijat alkavat ja täydentävät ohjelmaa monilla aloilla toimivien yritysten ja akateemisten ammattilaisten joukosta. Kohorttimalli antaa oppilaille mahdollisuuden kehittää johtajuustekijöitä ja luoda arvokkaita suhteita kollegoihinsa.

hyötyjä

 • Kaksi ohjelmamuotoa: perinteinen ja globaali pääsy (60 prosenttia kasvotusten / 40 prosenttia verkossa), ihanteellinen työskenteleville ammattilaisille
 • Joustavat luokat, jotka tapaavat iltaisin ja satunnaisina viikonloppuisin
 • Pienet luokkakokot tarjoavat ympäristön opettajankoulutukseen ja elinikäisten vertaisyhteyksien rakentamiseen
 • Tukea tukeva oppimisympäristö ja tiedekunta, jolla on esimerkkejä akateemisista saavutuksista ja työkokemuksesta
 • Scholar-practitioner-malli integroivaa teoriaa ja parhaita käytäntöjä
 • Vaaditut kansalliset ja maailmanlaajuiset matkat tarjoavat hyvin monipuolisen näkökulman johtajuuteen ja politiikkaan
 • Pepperdine-verkko, joka yhdistää sinut yhteisöön vaikuttaviin yritysjohtajiin

Tärkeimmät tiedot

 • Ohjelman pituus / yksiköt Väitösyksiköt: 3,5 vuotta keskimäärin / 51 EdD-yksikköä (2 yksikköä termiä väitöskirjan loppuun saakka)
 • Yksikkökustannus: 1,550 dollaria
 • Aloitusaika: Syksy
 • Campus-paikkakunnat: West Los Angeles, Irvine (Huomaa, että valitsemallesi kampukselle ei voida taata. Campus-tarjoukset ovat riippuvaisia ​​saatavuudesta ja voivat muuttua.)

Osallistumisaika:

 • Fall Term 2018 Final Deadline: 6. elokuuta 2018, 11:59 PM PST
 • Ohjelma käynnistyy elokuussa West-Losingin kampuksella High Performance Community -tapahtumassa ja orientoitumisessa. Luokat alkavat syyskuussa.
 • Tämän ohjelman ohjelmat ovat rullina. Kun hakemus on valmis, se tarkistetaan ottamista varten. Emme odota määräaikaa hakemuksen tarkistamisesta. Hakemuksia, jotka vastaanotetaan määräajan jälkeen, opiskelijat hyväksytään tila-saatavissa.

Pääsyvaatimukset:

Jotta voimme käsitellä hakemuksesi nopeasti, hyväksymme vain sähköisen hakemuksen materiaalit.

Voit hakea tätä ohjelmaa lähettämällä:

 1. Hakemus, johon liittyy palauttamaton käsittelymaksu.
 2. Valtuutettu tutkinto alueellisesti akkreditoitua laitosta.
 3. Jatkotutkinto alueelta akkreditoitua laitosta.
 4. Viralliset asiakirjat, jotka on lähetetty sähköisesti yhdelle hyväksytyistä GSEP-verkkosivuilla luetelluista hyväksytyistä yrityksistä, jotka ovat antaneet ylioppilastutkinnon ja maisteritutkinnon hakijoille, sekä kaikki muut korkeakoulut tai yliopistot.
 5. Kolme suositusta, jotka todistavat hakijan akateemisen ja / tai ammatillisen luonteen ja johtamiskokemuksen ja / tai potentiaalin. Online-suosituksen lomake on lähetettävä osoitteeseen gsep-admissions@pepperdine.edu.
 6. Kaksisivuinen proctoroitu essee valitusta aiheesta. Hakijoita, jotka eivät toimi tyydyttävästi tässä esseessä, voidaan vaatia osallistumaan GSEP: n kirjoitusoperaatiokurssille, kuten ED 692. Vaihtoehtoisesti hakijat voivat toimittaa pisteitä Graduate Record -tutkimuksesta (GRE-sanallinen ja määrällinen osio), jotka on otettu viimeksi kuluneiden viiden vuoden aikana .
 7. Organisaation johtajuusohjelmassa 1 000-2 000 sanaa koskeva kiinnostuksenilmaisu, jossa käsitellään sellaisia ​​aiheita kuin ehdokkaan näkemys johtajuudesta, kyky luoda seuraajia, taipumus ottaa riskejä, kestää ja osoittaa saavutuksia, tulevia uran ja elämän tavoitteita sekä syitä jatkaa tohtoriohjelma.
 8. Jatka tai ansioluettelo (CV) on valinnainen, mutta suositellaan.
 9. Henkilökohtainen haastattelu voi olla tarpeen hakijoille, jotka hakevat ohjelmaa.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good.

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good. Näytä vähemmän
Los Angeles , Los Angeles , Irvine , Los Angeles , Los Angeles , Calabasas , malibu + 6 Lisää Vähemmän