Read the Official Description

Kiinan filosofian tohtori

Kesto: 3 tai 4 vuotta (kokopäiväinen)

Kiinan laitoksen kahdeksassa Hongkongin yliopistossa yliopiston kiinalainen laitos on luonut omat erityispiirteensä erityisesti kirjallisuuden ja kielitieteen tutkimuksen alalla ja sillä on tietty vaikutus akateemisiin piireihin kotimaassa ja ulkomailla.

Professori Cai Zongqi on Kiinalainen Lingnan-yliopiston lehtori, hän on myös Illinoisin yliopiston Urbana-Champaignissa toimiva kiinalainen kirjallisuuden ja vertailevien kirjallisuuksien professori. Hän on tunnetusti kansainvälinen maine. Professori Cai esitteli Journal of Lingnanin uudelleen julkaisemisen, jossa hän halusi herättää kiinalaisen tutkimuksen Lingnan-yliopiston loistavan perinteen elvyttämisen Guangzhoun yliopistossa, parantaen osaston akateemista tutkimustasoa ja lisäämällä Kiinan Lingdan korkeakoulun mainetta.

Klassisissa klassikoissa, kielitieteissä ja kirjallisuudessa professori Li Xiongxi, professori Xu Zibin, professori Liu Yanping, professori Wang Chunxi jne. Ovat julkaisseet tutkimustuloksia. Professori Xu Zidong on vanhempi kiinalainen nykyaikainen ja nykyaikainen kirjallisuusasiantuntija.

Professori Liu Shaoming ja molempien osastopäällikkö Emeritus Ma Youxi ovat kansainvälisesti tunnettuja tutkijoita. Kun he jäävät eläkkeelle, he edelleen kiinnittävät huomiota ja edistävät Kiinan laitoksen akateemista kehitystä. Kutsutut tutkijat ovat professori Chen Sihe, professori Gu Bin, professori Wang Xiaoming, professori Liu Zaifu ja professori Zhong Ling Fudan-yliopistosta. Vuodesta 2008 vuoteen 2012 Hongkongin Jockey Club sponsoroi Lingnanin yliopiston kiinalainen laitos. ja niin edelleen. Toisaalta laitos on myös perustanut koulun kirjoittajien ohjelman vuodesta 2003. Se on kutsunut kirjailijoita, kuten Bai Xianyong, Ma Yuan, Wang Anyi, Acheng, Li Ang, Zhang Dachun, Su Tong, Chen Guanzhong ja Li Zishu. Molemmat ohjelmat edistävät suoraan osaston jatko-ohjelmaa.

Monet Kiinan Lingda-laitoksesta valmistuneista jatko-opiskelijoista ovat erinomaisia ​​kirjallisuus- ja akateemisia saavutuksia, kuten Shanghain kirjailija Shulan, joka on kuuluisten nimien pääkriittinen, Hongkongin kirjailija Chen Hui, "Zhuxiangjin" edustaja voitti Hongkongin kiinalainen kirjallisuus Biennaalipalkinto.

Soveltamismenetelmä

1. Pääsy väitöskirjaan Hongkongin tohtorikoulutusohjelmassa

Jokainen PhD-apuraha-apuraha saa 25 000 Yhdysvaltain dollaria * kuukaudessa apurahaa ja 12 600 Yhdysvaltain dollaria * kuljetusta / opiskelua koskevaa avustusta kolmen vuoden ajan. Lisäksi yliopisto luopuu voittajien ensimmäisen vuoden lukukausimaksuista. Jos apurahan saajan yleinen kesto on neljä vuotta, yliopisto myöntää saman määrän apurahoja ja korvauksia voittajan neljännestä vuodesta. Hakijoita, jotka hakevat tätä reittiä, mutta eivät saa stipendia, katsotaan suorittavan suoraan Lingdan jatko-opiskelijoiden hakijoille ja myöntävät jatko-opiskelijoiden avustuksia.

* Määrä tarkistetaan vuosi vuodelta

Hakijat voivat lähettää perussovelluksiaan vierailemalla RGC: n verkkosivuilla osoitteessa www.rgc.edu.hk/hkphd 1. syyskuuta - 1. joulukuuta 2018 (kello 12 Hongkongin aikaa) . Hakijalle annetaan hakemusnumero. Hakijoiden on täydennettävä yksityiskohtainen hakemuslomake kirjautumalla verkkohakemusjärjestelmään osoitteessa www.ln.edu.hk/admissions/applyonline viimeistään 2. joulukuuta 2018 . Myöhästyneitä hakemuksia ei hyväksytä.

2. Suora osallistuminen Ph.D.

Hakijat voivat myös hakea suoraan kouluun. Päätoimisesti valmistuneet jatko-opiskelijat voivat yleensä saada jatko-opintoja. PhD-opiskelijat voivat saada HK $ 16,720 * kuukaudessa.

* Kun opiskelija on vahvistettu, jatko-opiskelijan apuraha korjataan HK 17 050 dollariin.

Koulu hyväksyy hakemukset 1. marraskuuta 2018 - 25. tammikuuta 2019 . Hakijat voivat lähettää online-sovelluksen osoitteessa www.ln.edu.hk/admissions/applyonline. Lisätietoja on osoitteessa www.LN.edu.hk/reg/info/pgrad.

Yleinen pääsy

 1. Voit hakea Ph.D.-tutkintoa seuraavasti:
  a. pitävät yliopiston hyväksymää maisterin tutkintoa, tai
  b. Opiskelun aikana suoritettava ensimmäisen tai toisen asteen tutkintotodistus tai yliopiston tunnustama vastaava pätevyys tai ammattipätevyys ja vähintään yhden vuoden maisterintutkinto akkreditoituun korkeakouluun / korkeakouluun, ja hän voi osoittaa tutkimusta Tulos tai
  c. saavat saman pätevyyden kuin a tai b edellä, tai
  d. Antaa todisteet akateemisista ja ammatillisista saavutuksista.
  [Huom. Hakijat, joilla on kandidaatin tutkinto ja joilla on tutkintotodistus tai asianmukainen kokemus, voivat osallistua PhD-ohjelmaan vain erityisissä olosuhteissa. Yleisesti ottaen hakijoilla, joilla ei ole maisterin tutkintoa, on ensin osallistuttava Filosofian maisteriohjelmaan, eikä heitä oteta suoraan tohtoriohjelmaan. ]
 2. Sen lisäksi, että hakijoilla on oltava Hongkongin tai muiden englanninkielisten maiden yliopisto-opiskelijat, muiden hakijoiden on hankittava TOEFL-testissä vähintään 550 (paperipohjainen) tai 213 (tietokoneella testattu) tai 79 (online) Tai saada vähintään 6,5 pistettä kansainvälisen englantilaisen testin (IELTS) tai vastaavan pistemäärän muissa akkreditoitujen englanninkielisten pätevyystesteissä tai vastaavan kielitaidon, jonka koulu tunnustaa tapauskohtaisesti. Hakijoiden on myös täytettävä kunkin opintojakson lisävaatimukset.
 3. Hongkongin jatko-ohjelmaan kuuluvien hakijoiden on toimitettava TOEFL tai International English Test (IELTS) -todistus Hongkongin tai muun englantilaisen yliopiston tutkinnon hakijan lisäksi. Jos hakija aikoo suorittaa tohtorikoulutuksen (esim. Kiinalainen) muulla kuin englanninkielellä, edellä mainitut vaatimukset voidaan luopua. [Huomautus: Hakijoiden on edelleen täytettävä yliopiston ilmoittamat kielitaitovaatimukset. ]
Program taught in:
Englanti

See 12 more programs offered by Lingnan University »

Last updated December 10, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
30 - 72 kuukautta
Full-time
Hinta
42,100 HKD
Deadline
Request Info
Deadline for application via HKPFS: 1 December 2018; Deadline for application to the University directly: 25 January 2019.
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Request Info
Deadline for application via HKPFS: 1 December 2018; Deadline for application to the University directly: 25 January 2019.

Syys 2019

Location
Application deadline
Request Info
Deadline for application via HKPFS: 1 December 2018; Deadline for application to the University directly: 25 January 2019.
Päättymispäivämäärä