Kemiantekniikan tohtorin tutkinto

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kemiantekniikan tekniikka

Kemiantekniikan tekniikka keskittyy monenlaisten materiaalien, kuten kemikaalien, yhdisteiden, pastojen, öljyjohdannaisten, kaivosmalmien, lääkkeiden, kaasutuotteiden, ja muun käsittelyyn, analysointiin, seurantaan, ominaisuuksiin ja käsittelyyn. Kemiallisia reaktioita ja ominaisuuksia tutkitaan pienessä mittakaavassa ja sovelletaan sitten reaalimaailman teollisuusympäristöihin. Kemiantekniikka sisältää kemikaalien vaihtoa aineiden välillä, kun raaka-aineet muutetaan tuotteiksi. Se tutkii myös kemiallisten reaktioiden luonnetta ja sisältää prosessien ja laitteiden optimoinnin käyttöönoton ja suunnittelun, vianetsinnän ja ongelmanratkaisun.

vastuut

Kemian insinöörin tai teknikon ydintoiminnot sisältävät raaka-aineiden ja lopputuotteiden analysoinnin, laadunvarmistuksen, tutkimuksen ja kehityksen, teknisen myynnin ja palvelut, tuotannon ja prosessinhallinnan.

Bill Oxford / Unsplash

University of Johannesburg ”Tulevaisuus. Reimagined.” ei ole vain tarttuva lause

Instituutio on ottanut johtavan aseman Afrikan halki neljännen teollisen vallankumouksen ajattelussa. Kaikkien tieteenalojen tulevaisuuden uudelleentulominen. 4IR on seuraava teollistumisen aalto, joka meidän on ymmärrettävä ja muokattava, jotta pystymme rakentamaan tämän maan - ja Afrikan mantereen - tulevaisuuden. niin rikkaasti ansaitsevat. 4IR ei ole vain robotti ja automaatio; Kyse on yhteiskunnan etenemisestä ihmisten ja nousevien sukupolvien voimaannuttamisessa.

Kun maailma siirtyy eteenpäin 4. teollisen vallankumouksen suuntaan, niin myös UJ: n kanssa “Education 4IR” -ohjelmalla - tuomalla 4IR-ajattelu ja -teknologia opetussuunnitelmaan eri kursseille ja käyttämällä innovatiivisia sekoitetun oppimisen tekniikoita. Tämä tarkoittaa, että UJ-tutkinnon suorittaneet ovat paremmin varautuneita omaksumaan liiketoiminnan ja teollisuuden tulevaisuuden, koska AI: llä ja 4IR: llä on suurempi merkitys elämisessä ja työskentelyssä.

University of Johannesburg meidän velvollisuutemme on omaksua ja navigoida maamme tulevia johtajia ylpeänä ja rohkeasti 4IR: n kuvittelemattomien monimutkaisuuksien läpi, jotta he voisivat hyödyntää kaikkia mahdollisuuksia ja tarjota parempaa huomenna. Tulevat johtajat kuten sinä! Täällä olemme johtamassa rohkeaa keskustelua; työntää ja muotoilla uuden huomisen muotoilua. Tässä me ryhdymme toimiin ja rakennamme uutta maailmaa.

Pääsyvaatimukset ja valintaperusteet:

Hyväksytty tekniikan maisterin tutkinto tai vastaava hyväksytty maisterin tutkinto tai vastaava NQF-taso 9. Lopullinen pääsy ohjelmaan myönnetään vasta, kun tutkimusseminaari on onnistuneesti esitelty kuusi kuukautta ilmoittautumisen jälkeen. Tutkimusaiheet on myös hyväksyttävä ja hyväksyttävä tiedekunnan ohjaajien ja lopuksi yliopiston senaatin tai sentaarin toimeenpanevan komitean toimesta.

Ohjelman kesto:

  • Kokopäiväinen: 2 vuotta
  • Osa-aikainen: 3 vuotta

Yhteystiedot:

Nimi: Dudu Kanyi / Puhelin: 011 559 2109 / Sähköposti: febehd@uj.ac.za

Viimeksi päivitetty May 2020

Oppilaitoksesta

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lue lisää

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Näytä vähemmän